Top 10 idei cadouri Haioase in 2021

Top 10 idei cadouri Haioase in 2021
Va rugam frumos: nu incetati sa faceti cadouri haioase! Pierdeti o oportunitate uriasa. Cadourile nu ar trebui sa fie doar serioase. Cand ocazia, relatia sau personalitatea unui om iti permite acest lucru, alege cu toata inima un cadou amuzant. Aceste cadouri au puterea de a starni zambete si raman mai usor intiparite in inima si memoria cuiva.
Vrei sa faci un cadou haios, dar nu sti ce sa alegi? Ti-am pregatit o lista cu 10 cadouri de top, validate ca fiind cele mai dorite si mai apreciate.


1. Unealta Wallet Ninja  
Unealta Wallet Ninja

Poti sa oferi cadoul acesta pentru tatal tau, sotul tau, colegul de birou sau orice alt barbat pe care il vezi ca are talente de erou. Ajuta-l sa devina un Ninja in formare, oferindu-i aceasta unealta de buzunar, care arata ca o cartela, dar cu ajutorul careia poti face o multime de lucruri si poti iesi basma curata dintr-o multime de imprejurari. Este realizata din otel temperat si ofera 18 functii!!! Chei, rigla, surubelnita, desfacator, static de telefon, deschizator plicuri etc - ooo, cat de utile ii vor fi acesta!


2. Sosete amuzante Bring Me Beer
Sosete amuzante Bring Me Beer

Un alt cadou haios pe care ti-l recomandam este aceasta pereche de sosete aparent banala. Dar, nu e asa. Uita-te la ceea ce scrie pe talpi si vei zambi instant. Cadoul este potrivit pentru barbati si mai ales pentru cei care sunt pasionati de bere. Cand nu se vor mai putea tine pe picioare si vor aluneca in pat, cei de langa ei vor da nas in nas cu mesajul de pe talpi - "Daca poti citi asta, adu-mi bere". Mesajul este in engleza si este cusut in tesatura, asa incat nu va pieri mult si bine.
              

3. Papuci de casa Unicorn

Papuci de casa Unicorn
Cadoul acesta poate fi oferit atat femeilor, cat si barbatilor, pentru ca papucii de casa au marime universala. In rest sunt: duuuulci, cu cornite de unicorn, super pufosi, caldurosi, moi si divini pentru picioare. Pentru o surpriza iesita din minti, poti oferi acesti papuci de casa oricarui barbat glumet - imagineaza-ti doar cum vor arata picioarele lui paroase in acesti papuci atat de delicati. Haios, nu?
              

4. Big Enter tasta antistres          

 Big Enter tasta antistres

Pe alocuri un gadget antistres, in mare parte un cadou super amuzant. Gandeste-te la tasta Enter de la laptop, multiplic-o de 100 de ori si ai obtinut tasta Big Enter. Are constituti unei perne si poti da cu pumnul in ea ca sa te eliberezi de stres, frustrasi si nervi. Se poate conecta la un laptop sau la calculator, prin usb, si va functiona ca o tasta Enter normala. Apoi, cand ai obosit, doar aseaza capul pe ea ca sa te odihnesti putin. Big Enter tasta antistres      este un cadou super haios care se potriveste pentru Secret Santa, cadouri colegi de birou, cadouri prieteni, iubit, frate etc.


5. Set Turnul Petrecerii   
Set Turnul Petrecerii

Daca ai mai jucat Jenga, stii cu ce se mananca "Turnul Petrecerii". Este un turn instabil pe care tu si inca 3 prieteni va trebui sa-l construiti, cu respectarea unor reguli crunte - cand un bloc din lemn cade, trebuie ca toti participantii sa indeplineasca poruncile inscriptionate pe piese. Acum e acum - toate poruncile sunt de baut, asa ca la final, ramane de vazut cine se va clatina mai mult - omu' sau turnul. Set Turnul Petrecerii este un cadou haios, de baut. de mare distractie si petrecere.


6. Hamac pentru picioare
Hamac pentru picioare

Fa-ti mila de picioarele care se balangane si se misca nelinistit de parte ar vrea in orice secunda sa se ridice de la birou si sa plece. Acest hamac pentru picioare este special creat pentru relaxarea membrelor, atunci cand cineva lucreaza mult la birou. Ofera acest cadou de Secret Santa, unui prieten, unui coleg de birou sau oricarei alte persoane pe care vrei sa o faci sa zambeasca, dar si sa se bucure de o surpriza folositoare.
                             

7. Masca de dormit Broscuta curioasa     
Masca de dormit Broscuta curioasa

Fa-i cadou o pereche de ochi de broasca pentru a se fofila de lumina zorilor de zi. Mascuta aceasta este extrem de amuzanta si oricine o va purta va arata hazliu. Fa-o sa rada si sa se bucure de un cadou original, cum rar poti gasi. Dincolo de a fi un cadou amuzant, masca de dormit broscuta curioasa este utila pentru ca iti permite sa te odihnesti usor in timpul zilei, sa zabovesti mai mult in pat dimineata sau sa adormi fara probleme cand partenerul tau de pat citeste o carte sau se uita pe tavan cu lumina aprinsa.


8. Pistol cu bani 

Pistol cu bani
Se tot plange de bani? Atunci, ofera-i niste bani ... si nu doar bani, ci si un pistol de aruncat cu bani in dreapta si in stanga. Daca bani nu sunt, macar distractie si voie buna sa fie. Pistolul cu bani se livreaza cu bani falsi ca daca tot se simte stramtorat, macar sa continue sa se bucure de viata.


9. Poster razuibil 100 pozitii Kama Sutra Fun Positions   
Poster razuibil 100 pozitii Kama Sutra Fun Positions
    

Cadoul acesta este pentru partenerul sau partenera de viata, dar daca vrei sa faci un cadou amuzant pentru un cuplu sau o persoana glumeata, cine te impiedica? Posterul propune 100 de pozitii erotice a la Kama Sutra si, pentru ca este razuibil, dupa ce primitorul va pune in practica rand pe rand cate o pozitie, va putea sa razuiasca satisfacut iconita din dreptul a ceea ce a experimentat.
              

10. Coarda digitala wireless Smart Jump
Coarda digitala wireless Smart Jump

Ultimul cadou haios din topul celor mai vandute si apreciate este o coarda ... fara corzi. Pardon, este o coarda fara fir, perfecta pentru cei care nu se pot opri din antrenamente din macar atunci cand sunt acasa. Ajuta-i sa se antreneze, fara sa darame bibelourile si sa faca ravagii in casa. Coarda este digitala si te ajuta sa iti monitorizezi usor progresele.

Acestea au fost cele mai haioase cadouri. Ce vei alege tu?


 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!