TOP 10 Idei Cadouri pentru parinti – fa-i fericiti cu aceste gesturi

TOP 10 Idei Cadouri pentru parinti – fa-i fericiti cu aceste gesturi
Ma indrept cu pasi repezi catre usa intredeschisa, insa iar am uitat de ultima treapta. Zece ani mai tarziu, iata-ma in fata casei parintilor mei, la fel de neindemanatic. Din interior se aude vocea zglobie a mamei mele. “-Iar nu ai fost atent, nu-i asa?” spune ea cu un ton vesel. “-Da, da, stiu. Urmeaza sa spui ca asa faceam si cand eram mic”, zic eu amuzat. 

Intru in sufragerie, unde total este exact asa cum imi aminteam. Locul unde timpul sta in loc, iar in fata mi se deruleaza cele mai frumoase momente din copilarie. Lumina calda a zilelor de august se asterne in fiecare colt al camerei. Stand pe canapea, intrezaresc o rama foto asezata cu mare grija pe masa din apropiere. Este o fotografie in care apare intreaga familie, facuta acum mai bine de 5 ani, la aniversarea casatoriei parintilor. Imi amintesc imediat ca mai este doar o luna pana la fericitul eveniment.

“-Ai cazut pe ganduri” spune mama, in timp ce imi intinde cu blandete un pahar de limonada cu menta. “-Mai e o luna pana la aniversarea voastra”. “-Da, deja m-am gandit ce o sa pregatesc pentru invitati. Ce ai spune sa gatesc prajitura mea cu mar si scortisoara?”


In timp ce ea continua cu detaliile despre masa festiva, incep sa ma gandesc din ce in ce mai mult la o idee de cadou potrivita. Oare ce sa aleg anul acesta? Ce ar putea sa le aduca zâmbetul pe buzele. 

 

Cele mai bune Idei Cadouri pentru parinti, pentru mama si tata 


Parintii se numara printre cele mai importante persoane din viata ta. Au fost mereu sprijinul tau, fiindu-ti alaturi la fiecare pas. Niciodata nu le poti multimi indeajuns pentru tot ce au facut pentru tine, insa poti sa le arati recunostinta prin oferirea unor cadouri ingenioase.

 

Ustensile pentru bucatarie cu orice ocazie speciala sau cadoul perfect de secret santa


Nimic nu se compara cu mancarurile pregatite „ca la mama acasa”, nu-i asa? Ori de cate ori treci pragul casei parintesti, simti aromele copilariei tale. Mereu pasionati de arta culinara, parintii tai vor fi cu adevarat entuziasmati de un set cadou valiza cu 18 ustensile gratar. Cu ajutorul acestuia, vor putea sa gateasca mancaruri delicioase si sanatoase, in acelasi timp.
 

Accesorii pentru casa - pentru mama si tata


Aflati la varsta la care obisnuiesc sa petreaca din ce in ce mai mult timp in confortul propriei locuinte, ii poti rasfata pe parintii tai cu un difuzor aromaterapie uleiuri esentiale sfera 7 culori. Uleiurile esentiale nu doar ca purifica aerul din orice incapere, insa au si numeroase beneficii asupra organismului. Si cum tii la cei dragi, iti doresti sa fie mereu sanatosi, nu-i asa?
cadou parinti Difuzor Aromaterapie

Nimic nu este mai reconfortant decat sa ai o casa organizata. Tu s-ar putea sa nu tii cont de acest aspect, insa stii ca parintii tai au fost mereu atenti la detalii. Ei isi doresc ca fiecare obiect sa fie pus la locul sau, ceea ce inseamna ca ii poti surprinde cu o tava si un organizator telecomenzi ServiSofa
cadouri parinti

 

Accesorii auto - un cadou de crăciun pentru tata, dar si pentru mama


Sunt parintii tai persoane ce adora plimbarile si folosesc masina in fiecare zi? Cool! Fa-le cadou huse cu centre de masaj. Suna bine si pentru tine, insa de data asta te gandesti la ei. Masajul de relaxare este modalitatea perfecta de reducere a stresului si diminuare a durerilor musculare, deci de ce sa nu se bucure cei mai simpatici parinti de astfel de produse practice?

 cadouri pentru parinti aparate masaj
Cadouri hazlii cu ocazia sărbătorilor de iarnă sau de ziua lor


Este umorul o trasatura a intregii familii? Atunci nu iti ramane decat sa iti indrepti atentia catre un cadou amuzant, cum ar fi o patura cu maneci pentru cuplu. Pe langa faptul ca este un dar original, patura le va fi de mare folos in zilele reci de iarna, cand isi doresc sa se incalzeasca si sa urmareasca un serial. 
cadouri parinti patura cu maneci

Cum ar fi sa le oferi parintilor tai niste gheare de urs? Suna infricosator, nu-i asa? In realitate, lucrurile stau complet diferit. Este vorba despre un accesoriu practic, cu care acestia vor putea manipula mai usor carnea sau legumele ce sunt mult prea fierbinti. Amuzant si folositor, in acelasi timp? Este posibil, cu aceste accesorii simpatice.
cadou pentru parinti ustensile bucatarie


Seturi pentru indragostiti - un cadou de crăciun potrivit pentru ai tai


Au petrecut impreuna o mare parte din viata, iar legatura lor este de-a dreptul speciala. Cand vine vorba de darurile pentru parinti, poti opta pentru un set 2 cani cadou Always in love. Deja te gandesti cum isi vor savura cafeaua impreuna, in fiecare dimineata. Design-ul canilor este unul atractiv, iar faptul ca acestea sunt create in doua nuante diferite semnifica un singur lucru: potrivirea celor doua persoane, desi sunt diferite. 
cadouri pentru parinti cani

Atunci cand urmeaza aniversarea de cuplu a parintilor tai, vrei sa iti surprinzi cu adevarat. Cum ar fi sa le daruiesti o fantana de ciocolata Fondue? Suna de-a dreptul delicios si reprezinta totodata o idee geniala pentru orice cuplu. E cadoul perfect de Craciun pentru mama. 

cadouri pentru parinti Fantana de ciocolata
Accesorii pentru vin - cadoul ideal pentru parinti


Orice persoana isi doreste sa savureze uneori un pahar de vin, in compania celui drag. Daca nu stii ce cadou s-ar potrivi parintilor tai, atunci indreapta-ti atentia spre un set de 5 accesorii vin 5 Cool Pack. Venite din partea copiilor, cadourile sunt mai mult decat apreciate de catre sarbatoriti.
cadouri pentru parinti accesorii vin


Dispozitive pentru telefon drept cadou


Desi parintii nu se numara printre expertii in tehnologie, acestia folosesc zilnic telefonul, atat acasa, cat si la birou. Un suport pentru telefon multi pozitii Cliplink va fi de mare ajutor parintilor tai, gratie suportului din silicon ce permite pozitionarea pe diferite suprafete. 
cadouri pentru parinti suport telefon

 

Lampa, un cadou potrivit pentru parinti - un dar perfect pentru parintii


Si ultima, dar nu cea din urma idee de cadou este reprezentata de o lampa de veghe in forma de luna. Pentru serile in care nu pot admira luna in toata splendoarea lor, parintii tai se vor bucura de cadoul oferit de tine, deci toata lumea este multumita.
cadouri pentru parinti lampa de veghe

Cadouri pentru parinti de Craciun – ce sa le cumperi celor mai dragi persoane din viața ta


Inca de cand erai mic, intotdeauna gaseai sub bradul de Craciun cadouri frumos ambalate. Ai crescut si stii ca Mos Craciun este din ce in ce mai ocupat, asadar ai preluat chiar tu rolul de ajutor al sau. Perioada cadourilor nu poate sa treaca fara ca parintii tai sa nu primeasca daruri alese. Ce ar putea sa li se potriveasca mai bine decat un proiector laser Twilight? Atmosfera festiva este completata cu succes de un astfel de dispozitiv, iar ei vor avea parte de sarbatori magice, amintindu-si cu drag de copilarie.
cadouri pentru parinti proiector

Iti mai recomandam un decantor in forma de glob pamantesc, un minunat cadou de craciun pentru parinti, dar siproduse de îngrijire, îngrijire personală,  lumânări parfumate, trandafirul placat cu aur 24K cu o valoare sentimentală incredibila.
Idei cadouri pentru mama – ce gesturi apreciaza cel mai mult mamele?

Mama, acel inger ce a vegheat mereu asupra ta indiferent de moment. Se spune ca nimic nu este mai presus decat fiinta care ti-a dat viata. Atunci cand urmeaza sa achizitionezi un cadou pentru ea, vrei sa o faci cu adevarat fericita. Te gandesti mereu la bunastarea ei? Ofera-i un cadou care sa o ajute sa se relaxeze in fiecare zi. Spre exemplu, un aparat masaj picioare SPA Aqua Relax cu pliere sau un aparat masaj Shiatsu termal. Ea isi va aminti cu drag de tine, ori de cate ori va pune aparatul in functiune.
cadouri pentru parinti aparat masaj picioare

Anii trec, insa chipul bland al mamei ramane mereu intiparit in sufletul tau. Cum doamnele sunt mereu preocupate de aspectul lor, vor fi foarte entuziasmate de un aparat masaj de intinerire faciala cu fototerapie si electrostimulare, special conceput pentru a reda luminozitatea si elasticitatea tenului.

cadou pentru parinti aparat masaj facial


Idei cadouri pentru tata – tine cont de aceste trucuri cand cauti cadoul perfect


Se spune ca tatal este modelul tau in viata, avand un rol esential in formarea ta ca om. Fie ca urmeaza ziua sa de nastere sau pur si simplu iti doresti sa ii oferi un cadou unic, tine cont de urmatoarele aspecte:

•    Hobby-urile sale. Atunci cand nu te poti decide asupra cadoului pe care sa i-l faci tatalui tau, adu-ti aminte de preocuparile lui. Daca obisnuieste sa isi petreaca dupa-amiezile in micul sau atelier, atunci ofera-i o bratara magnetica pentru scule. Barbatii nu sunt impresionati de accesorii, insa de un astfel de produs se vor bucura ca niste copii.

•    Personalitatea. Nimeni nu il cunoaste mai bine pe tatal tau decat tine, deci ii stii exact felul sau de a fi. Este sufletul petrecerilor si face mereu glume? Perfect! Daruieste-i o frapiera iluminata cu difuzor integrat si il vei face sa se simta din nou ca la 20 de ani.

•    Stilul. Barbatii isi pastreaza farmecul, indiferent de varsta. Ei sunt cat se poate de atenti la detalii, iar tu le poti darui un aparat de ras 5 in 1. Adaptat pentru toate partile fetei, dispozitivul este de nelipsit tatalui tau, ajutandu-l sa se mentina in cea mai buna forma.

 

Ai cadoul pentru mama si tata, dar stii cum sa-l oferi?


Simpla inmanare a cadoului nu te multumeste indeajuns? Ei bine, exista o multime de metode mult mai interesante prin care ii poti impresiona pe parintii tai.

Te-ai gandit vreodata sa te furisezi in casa si sa le lasi cadoul intr-un loc cat mai ascuns? Cum ar fi sa gaseasca cadoul de aniversare atunci cand deschid dulapul sau cand isi cauta cartea preferata pe raftul bibliotecii? Ar ramane de-a dreptul surprinsi de gestul tau.

In copilarie, mereu regaseai cadourile frumos impachetate sub bradul de Craciun. De ce sa nu faci si tu acelasi lucru pentru dragii tai parinti, indiferent de varsta lor? Rasfata-i cu daruri ambalate cat mai creativ si fa-i sa resimta caldura sarbatorilor de iarna. 

Desi ai vrea mereu sa fii in apropierea celor dragi, exista foarte multe momente cand viata te poarta pe meleaguri indepartate. Totusi, asta nu inseamna ca nu le poti fi alaturi atunci cand isi serbeaza ziua de nastere. Alege un cadou cu livrare chiar la adresa parintilor tai, o metoda din ce in ce mai des folosita in societatea moderna. De ce sa nu te bucuri de avantajele tehnologiei? Cu doar un click, poti sa transformi aniversarea parintilor intr-una de neuitat. 

Conform unui citat celebru, daca iti doresti sa schimbi lumea, trebuie sa mergi mai intai acasa sa iti iubesti familia. Parintii sunt totul pentru tine si le poti arata aprecierea si recunostinta ta prin oferirea unor cadouri cat mai inspirate, pe care sa le utilizeze cu mare drag. 


 
Cadouri - Mini boxa retro
-38%

Mini boxa retro

125 Lei 77 Lei
3
Cadouri - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%
Cadouri - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri - Stantator pentru gratar
-26%
Cadouri - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3
Cadouri - Ceas Pistol desteptator
-35%
Cadouri - Papusa VOODOO a sefului
-32%
Cadouri - Pistol cu bani
-25% + Cadou

Pistol cu bani

79 Lei 59 Lei
1
Cadouri - Pendul din crom cu nisip
-60%
Cadouri - Decantor Sticla Diamant
-16% + Cadou

Decantor Sticla Diamant

224 Lei 189 Lei
5
Cadouri - Puzzle 3D Monociclu Ugears
-10%
Cadouri - Joc de Sah in 3
-13%

Joc de Sah in 3

338 Lei 294 Lei
Cadouri - Big Enter tasta antistres
-20%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!