Top 10 idei cadouri Sefa in 2021

Top 10 idei cadouri Sefa in 2021
Nu o idee, nu 3, nu 5. Ai 10 idei grozave de cadouri pentru sefa, cea care te ajuta in cariera, te sustine, te critica uneori pe alocuri, dar este alaturi de tine si isi doreste sa faci treaba buna si sa evoluezi. Fie ca este o sefa moderna si esti apropiata de ea, fie ca este o sefa clasica, sobra si ai o relatie foarte formala cu ea, poti sa-i gasesti cadoul perfect in acesta pagina.
Daca se apropie ziua ei de nastere, ziua numelui/ onomastica, Craciunul, Secret Santa, Ziua Sefei sau alta ocazie speciala, merita sa rasfoiesti sugestiile noastre de mai jos pentru cadouri pentru sefa ca sa gasesti ceva deosebit, care sa o impresioneze.

 

1. Trandafir placat cu aur de 24K

Trandafir placat cu aur de 24K

Acest trandafir nemuritor, placat cu aur, este cu siguranta un cadou select la care te poti gandi atunci cand vrei sa-i faci o surpriza  sefei tale. In esenta, acestea este un trandafir natural, uscat prin proceduri speciale si apoi imbracat in foite de aur de 24K. Daca florile naturale se ofilesc si ajung la gunoi, acest lucru nu este valabil pentru trandafirul din aur. Frumusetea sa va dainui multi ani, iar sefa ta il va putea admira de fiecare data cand va da cu ochii de el. Il poate aseza pe birou sau in biblioteca pentru a se mandri cu el.
 

2. Set sah si accesorii vin Checkmate, Caseta rafinata   

Set sah si accesorii vin Checkmate, Caseta rafinata
     
Daca ai vazut Gambitul Damei, stii bine ca femeile se pricep de minune la sah, iar daca acest lucru este valabil si pentru sefa ta, gata - ai gasit cadoul ideal pentru ea. Nu doar ca se pricepe la sah, dar prin toate deciziile pe care le ia, prin strategiile de business pe care le alege, demonstreaza ca este inteligenta si ca priveste de fiecare data situatia din mai multe perspective. Ai ocazia sa lucrezi intr-o firma de succes, tocmai pentru ca ea este foarte buna in ceea ce face.

 

3. Barometru Meteo Glob Pamantesc      

Barometru Meteo Glob Pamantesc

Acesta este un obiect decorativ dinamic, umplut cu un lichid care se transforma in functie de conditiile meteo din zilele urmatoare. Astfel, poate ca sefa ta nu va putea prezice perfect cum va evolua bursa, dar va avea o idee buna despre cum va fi vremea in perioada urmatoare. Barometrul a fost folosit inca de pe vremea lui Charles Darwin, iar modul sau de functionare este o curiozitate. Cert este ca lichidul din interiorul barometrului migreaza si trece prin diferite faze - de la puncte mici, firicele, stelute pana la aspect tulbure sau perfect clar. Barometrul pe care ti-l propunem are forma Globului Pamantesc si este elegant afisat pe un suport din sticla.
 

4. Glob pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED. C-Shape   

Glob pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED. C-Shape

De la Globul barometru, ajungela Globul care pluteste si lumineaza spectaculos. Acest Glob sta in aer, intr-un semicerc frumos luminat, se invarta si este foarte relaxant. Faptul ca pluteste se datoreaza legilor magnetismului, dar efectul este unul original si demn de biroul sefei tale. O sa aprecieze foarte mult cadoul mai ales daca ii place sa calatoreasca in lume, daca are legaturi profesionale cu sedii sau firme de peste hotare sau pur si simplu adora gadgeturile ingenioase.  
 

5. Cutie bijuterii, cu cheita, Verde smarald

Cutie bijuterii, cu cheita, Verde smarald

Sefa ta nu e doar o dama de otel care toate le stie si toate le poate. Este o femeie eleganta, care poarta bijuterii, dar cu bun gust. Ofera-i aceasta cutie de bijuterii cadou ca sa-si poata depozita in siguranta toate podoabele pe care le-a strans pana acum. Cutia este captusita cu material din catifea verde si este prevazuta cu o cheita pentru inchidere facila si pentru a tine departe lucrurile scumpe de mainile copiilor mici sau de alti ochi curiosi. Aici va fi comoara ei, bine ferecata.
                             

6. Tirbuson electric cu accesorii vin, set cadou 4 piese

Tirbuson electric cu accesorii vin, set cadou 4 piese

Si sefele stiu sa se delecteze cu un vin gustos atunci cand fac o afacere buna sau cand isi duc la buna implinire targetul periodic. Pentru ea, alege acest cadou care include un tirbuson electric alaturi de alte cateva accesorii pentru desfacerea si servirea bauturii preferate. Avand aceste obiecte la indemana, deschiderea unei sticle de vin va deveni mult mai simpla, de fiecare data.
 

7. Harta Razuibila a Romaniei      

Harta Razuibila a Romaniei

Daca ii place sa calatoreasca des, ofera-i aceasta harta razuibila a Romaniei pe care va putea marca toate zonele pe care le-a descoperit la pas. De asemenea, va putea sa-si stabileasca mai usor itinerariile viitoare. De asemenea Harta Razuibila a Romaniei poate fi asezata in birou sefei tale, iar pe ea pot fi marcate sediile sau un lant de magazine la nivel national.
 

8. Sezi comod, husa cu centre de masaj

Sezi comod, husa cu centre de masaj

La birou sau in masina, aceasta husa pentru masaj este excelenta. Sefa ta o sa se destinda mai rapid si o sa fie mai calma, pentru ca masajul oferit de aceasta husa alunga durerile si stresul, detensioneaza muschii si induce o stare de relaxare. Astfel, ea va fi mai productiva, mai deschisa, mai zambitoare si pregatita pentru orice provocari profesionale.
 

9. Organizator cosmetice Cutie cu oglinda iluminata LED

Organizator cosmetice Cutie cu oglinda iluminata LED

Daca vrei sa-i faci un cadou pe care sa-l foloseasca acasa, organizatorul de cosmetice este o idee excelenta. Acesta este foarte bine compartimentat si ofera o multime de locasuri ideale pentru cosmetice, bijuterii si ustensile de make-up. Organizatorul este transparent si astfel permite o buna vizibilitate a obiectelor din interior.
 

10. Difuzor Aromaterapie uleiuri esentiale 7 culori, 400 ml

Difuzor Aromaterapie uleiuri esentiale 7 culori, 400 ml

Functioneaza cu o sumedenie de uleiuri esentiale, 100% naturale. Acest difuzor de aromaterapie este excelent pentru oricine, nu doar pentru sefa ta. Va putea sa-l puna in functiune acasa ori la birou, iar daca il va folosi cu uleiurile esentiale potrivite va putea scapa de stres, energii negative, frustrari, insomnii, nervi si chiar dureri sau disconfort din zona aparatului respirator. De asemenea, difuzorul de aromaterapie are rol de umidificator si combate uscarea pielii, mai ales in sezonul rece.

Cand vine vremea sa alegi un cadou bun pentru sefa ta, e important sa te gandesti la ceea ce ii place, la personalitatea sa, la ceea ce are nevoie. Apoi, gaseste un cadou potrivit din cele de mai sus si alege un mesaj care se potriveste cu acesta. La final, vei reusi sa o surprinzi! Succes!


 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!