Top 10 idei cadouri Tati in 2021

Top 10 idei cadouri Tati  in 2021
Sunt multi psihologi care spun ca, inconstient, femeile tind sa-si aleaga partenerul ghidandu-se dupa figura paterna - atat de mult ne influenteaza icoana tatalui, de cand ne stim si pana cand ajungem sa ne decidem sa ne casatorim. Nu stim cat de real este acest lucru si cat de des functioneaza, dar un lucru e cert: tata este primul erou al copiilor.

Tatal este cel care te-a invatat sa mergi pe bicicleta, te-a purtat pe umerii sai puternici, cel care a gasit solutii practice pentru diverse probleme, cel care a avut grija de tine, de mama ta si fratii tai. Tata, cu chipul sau mai sobru fata de mama ta, te-a invat sa fii om, sa te descurci in diverse imprejurari, sa ai curaj, sa fii puternic, sa nu te asezi in fund cand dai de greu si sa renunti, ci sa ramai darz, cu mintea limpede ca sa poti vedea solutiile.


Pentru tata, aceasta figura unica in viata tututor, avem o lista speciala de cadouri tati de top. Hai sa o descoperi alaturi de noi. 

 

1. Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique     

Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique    
 
Iata un cadou epic, la fel cum este si tatal tau. Iti propunem un set cadou format dintr-un decantor in forma Globului Pamantesc, alaturi de doua pahare, in acelasi stil, cu harta Lumii gravata pe peretii din sticla. In interiorul Globului se afla o corabie cu panze, realizata din sticla, iar decantorul se odihneste elegant pe un stativ din lemn, care are un finisaj de exceptie. Decantorul se inchide cu un dop rafinat, din sticla, cu rubber si sigileaza perfect fiecare picatura de bautura. Poate fi folosit pentru whiskey, brandy, lichior, scotch, dar chiar si pentru vin.

 

2. Set ustensile gratar cu Servieta eleganta, 26 piese       

Set ustensile gratar cu Servieta eleganta, 26 piese  
  
A face gratarul este a doua indeletnicire pentru foarte multi tati. Daca acesta este si cazul tatalui tau, ii poti oferi cu incredere servieta din aluminiu, care are 26 de piese pentru gratar: spatula, furculita, perie din silicon, perie pentru curatarea gratarului, multe frigarui mici si mari, cutit etc. Toate aceste instrumente sunt speciale pentru gratar, rezistente la temperatura inalta si cu manere ergonomice. Avand la indemana toate aceste ustensile, tatal tau va putea face o impresie buna de fiecare data cand isi invita la gratar prietenii, vecinii sau rudele.

 

3. Unealta multifunctionala Ciocan, 12 in 1 Cel mai bun tata

Unealta multifunctionala Ciocan, 12 in 1 Cel mai bun tata

Cauti un cadou personalizat pentru tatal tau? Acesta este. Unealta multifunctionala are dimensiuni de borseta sau buzunar si este gravata cu cel mai emotionant mesaj: Cel mai bun tata (mesajul este in engleza). Gandeste-te cat de magulit se va simti tatal tau sa primeasca acest dar din partea ta. In primul rand se va bucura si va fi emotionat peste masura de mesajul gravat, iar apoi va fi extrem de incantat de unealta in sine. Va incepe imediat sa deschida ciocanul multifunctional si sa descopere tot ce ar putea face cu el.
 

4. Set cadou unealta multifunctionala si lanterna

Set cadou unealta multifunctionala si lanterna

Ramanem in aria cadourilor multifunctionale cu o unealta care ofera mai multe posibilitati. Acesta este un cadou inspirat pentru tatal tau mai ales daca el e o persoana foarte descurcareata, se implica in tot felul de proiecte DIY minore, merge la pescuit, in padure, porneste in aventuri de tot felul si stie sa iasa din situatii limita. El este un erou al zilelor noastre, asa ca merita o unealta pe masura: una multifunctionala.
              

5. Decantor vin cu suport arcuit  

Decantor vin cu suport arcuit

Daca tatal tau este o persoana eleganta, care apreciaza un pahar de vin servit impecabil, ajuta-l sa se bucure de aceste momente, cu un decantor ideal pentru eliminarea sedimentelor. Decantorul elegant ajuta de asemenea la aerarea vinului si este un prilej bun pentru o servire impecabila de fiecare data. Cand isi va invita prietenii, colegii sau vecinii la o discutie in jurul unei sticle de vin, tatal tau se va putea mandri cu acest decantor elegant.
 

6. Racitor vinuri 3 in 1 cu picurator si aerator        

Racitor vinuri 3 in 1 cu picurator si aerator

Acest dispozitiv modern are dubla functie: in primul rand raceste vinul, iar apoi il aereaza. Poate fi folosit atat pentru vinul rosu, cat si pentru vinul alb. Elementul elegant este util pentru dirijarea bauturii, iar racitorul are un aspect functional, foarte atragator. Se raceste prima data la congelator timp de doua ore, dupa care se poate introduce in sticla de vin. Se livreaza intr-o cutie eleganta si este un cadou potrivit pentru tatal tau daca apreciaza vinurile sau iubeste sa fie o gazda pe cinste de fiecare data.
 

7. Set cadou 4 pahare de bere, Enjoyment          

Set cadou 4 pahare de bere, Enjoyment 
   
Te gandeai vreodata cat de mult conteaza paharul din care savurezi berea? Acum ai 4 pahare ideale pentru servirea berii si o degustare perfecta. Paharele vor fi un cadou minunat pentru tatal tau care va putea experimenta degustarea din mai multe recipiente elegante. Fiecare pahar ofera o aroma deosebita berii si un aspect unic. Setul include un pahar de 370 ml pentru berile brune si nobile, un pahar de 600 ml pentru berile light si englezesti, un pahar Pilgrim de 370 ml si unul de 450 ml pentru Wheat Beer. Lasa-l pe tatal tau sa descopere toate aceste experiente deosebite de degustare.

 

8. Tirbuson electric cu accesorii vin, set cadou 4 piese       

Tirbuson electric cu accesorii vin, set cadou 4 piese

Vine o vreme cand lucrurile clasice ar trebui inlocuite cu idei mai noi. Stii bine ca tatal tau este fidel tirbusonului din sertarul de la bucatarie, chiar daca il are pe acesta de pe vremea cand s-a casatorit cu mama ta. Dar, ajuta-l sa faca saltul la un dispozitiv mai nou pentru deschiderea sticlelor de vin. Ofera-i cadou acest tirbuson electric si va fi uimit sa descopere cat de simplu este acum sa desfaca rand pe rand sticlele de vin. In plus, setul cadou mai include si alte accesorii de vin, ideale pentru o experienta desavarsita in servirea bauturilor preferate.
 

9. Suport telefon auto cu incarcator wireless Smarty Holder           

Suport telefon auto cu incarcator wireless Smarty Holder

Cu acest suport auto special, tatal tau va putea sa-si incarce telefonul, fara sa foloseasca firele. Stim cu totii ca folosirea incarcatoarelor cu fir este dificila. Dar, incarcarea wireless ofera noi posibilitati. Smarty Holder se fixeaza usor de grilajul de la masina (pe sita de aerisire) si poate fi folosit simplu pentru incarcarea wireless a telefonul. Totusi, este important sa verifici ca tatal tau sa aiba deja un model de telefon care accepta incarcarea wireless. Smarty Holder se roteste pana la 360 grade, poate fi folosit pentru a pune telefonul vertical sau inclinat si are un orificiu special pentru introducerea cablului USB.


10. Dozator bauturi Trofeul cu bere

 Dozator bauturi Trofeul cu bere

Tatal tau nu lipseste de la meciurile de fotbal si cand se uita la meciuri, de pe masa nu-i lipseste un pahar cu bere? Ajuta-l sa duca aceasta experienta mai sus, cu un dozator in forma de Trofeu de bere. O sa i se para un cadou tare amuzant si o sa-l foloseasca pentru a-si impresiona prietenii alaturi de care priveste meciurile. Dozatorul are si un spatiu pentru adaugarea de cuburi de gheata, pentru ca berea sa fie mentinuta la temperatura perfecta.

Acestea au fost cele mai bune cadouri pentru tati. Le poti oferi de ziua lui de nastere, de ziua numelui, de Craciun, de Ziua Tatalui sau cu orice alta ocazie speciala. Ce vei alege tu?

 
Cadouri de Casa Noua - Stantator pentru gratar
-26%
Cadouri pentru Sot - Decantor Sticla Diamant
-16% + Cadou

Decantor Sticla Diamant

224 Lei 189 Lei
5

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!