Ugears: Antreneaza-ti mintea. Foloseste-ti mainile. Distreaza-te asambland modele unice

Ugears: Antreneaza-ti mintea. Foloseste-ti mainile. Distreaza-te asambland modele unice
Fondat in anul 2014, Ugears creaza si produce kituri de modele mecanice autopropulsate unice, concepute pentru autoasamblare fara lipici si realizate in totalitate din material lemnos de inalta calitate. Kiturile variaza de la aeronave miniaturale care au 10 - 19 piese si care pot fi asamblare in circa 10 minute, pana la modele foate complexe cum este barca Trimaran care are 237 piese si un timp necesar de constructie de circa 15 ore (masina u9 grand prix si alte ugears models). 

barca 3d ugears puzzle

Pe site-ul companiei, Ugears descrie foarte frumos modelele sale "sunt cadoul original pentru toate ocaziile si un hobby distractiv si inteligent pentru copii si adulti de toate varstele". Unele modele au fost inspirate de mecanisme din viata reala, in timp ce altele reflecta idei noi si au fost proiectate de Ugears de la zero. 

 

De ce Ugears models reprezinta cadoul perfect?


Cauti cadoul perfect pentru persoana iubita? Chiar vrei sa il sau sa o surprinzi cu ceva deosebit cand vine ziua sa de nastere? Ei bine, raiul Ugears este locul potrivit pentru a alege un cadou unic (puzzle 3d lemn ugears, masina u9 grand prix , cufar). Daca vrei sa faci o impresie remarcabila, atunci puzzle-urile 3D Ugears ar putea fi cadoul ideal pentru persoana iubita. 

Exista atat de multe modele din lemn din care poti sa alegi si care ar putea deveni cu usurinta cadoul perfect pentru persoana draga anul acesta. Cel mai bun lucru legat de modelele mecanice Ugears din lemn este ca toate sunt inspirate din mecanica vietii reale. 
 

Ugears Puzzle 3D pentru femei

Iata cateva motive pentru care puzzle-urile Ugears reprezinta cadoul perfect pentru oricine, femeie sau barbat. 

- Durabile

Din punct de vedere eco, surprizele Ugears sunt un cadou "verde" ideal. Fiecare model este fabricat din materiale naturale din lemn de inalta calitate

- Stilate

Colectiile Ugears constau din puzzle-uri elegante si frumoase din lemn pentru adulti si adolescenti. Deci, daca persoana iubita adora sa aiba lucruri elegante, atunci o puteti surprinde cu un puzzle din lemn semnat de Ugears. Cu siguranta o sa-i faceti o zi speciala, de neuitat. 

- Unice

Ganditi-va la asta: cat de des vedeti puzzle-uri mecanice din lemn? Foarte rar. De aceea, puzzle-urile Ugears sunt unice si atrag atentia. Daca vrei cu adevarat sa surprinzi pe cineva, atunci daruieste-i un cadou unic dintr-una din colectiile Ugears. 


Un alt lucru minunat despre puzzle-urile Ugears este ca toate partile fiecarui articol sunt pre-taiate si pot fi asamblate imediat la fel ca un puzzle. Nu este nevoie de materiale sau instrumente speciale. Mai mult, puzzle-urile din lemn Ugears vin cu instructiuni usor de inteles si detaliate si sunt potrivite pentru fanii modelarii mecanice de toate varstele. 

 

Ugears Puzzle 3D pentru barbati


 
Beneficiile puzzle-urilor 3d lemn ugears nu se termina aici:

- Ele sunt atemporale. Nu vor iesi niciodata din tendinte. Sunt mari sanse ca si copiii sau nepotii sarbatoritului sa admire modelele unice Ugears. Fie ca sunt pastrate ca suvenir, fie ca fac parte dintr-o colectie extinsa, ele vor rezista mai mult decat va asteptati. 

- Incurajeaza imaginatia. Kiturile Ugears sunt exemplul perfect de a permite tuturor sa vada mai mult decat isi pot imagina. Cu Ugears, veti construi kiturile si le veti vedea functionand. Pe masura ce conceptul de fizica devine realitate, va veti putea bucura ca aveti acasa aceste kituri din lemn. 

- Aduc un moment de relaxare. Kiturile Ugears nu au sunete deranjante, clincheturi, clopotei, melodii sau alte grozavii ca jucariile moderne prea-zgomotoase. In schimb, ofera ocazia celui care se aseaza la masa pentru asamblare, de a se bucura de un moment de liniste si relaxare, facand ceva deosebit; creand. 

- Un ajutor vizual pentru a descoperi lumea. Sa explici lucruri unui copil poate fi destul de complicat pentru ca mereu apar intrebari noi pe masura ce te adancesti intr-un subiect. Dar, folosind ca exemplu modelele 3D Ugears, care imita incredibil de mult obiectele originale respective, va fi mai usor pentru un tanar sa descopere lumea. O astfel de abordare ajuta la schimbarea accentului pe autoeducare si la cresterea semnificativa a constientizarii. Dupa cum se spune - o imagine face cat o mie de cuvinte. Multi adolescenti urasc sa citeasca carti sau sa asculte prelegeri lungi. Asta nu inseamna ca sunt lenesi ori ignoranti. Ei doar sunt deschisi catre alte metode de cunoastere a lumii. Aici intervin modelele 3D tangibile care combina experienta amuzanta si invatarea. Kiturile Ugears sunt mai mult decat simple jucarii pentru adolescenti si oameni mari. Sunt distractie, interactivitate, dezvoltare, concentrare, bucuria de a crea ceva unic. 

Mai multe modele Ugears frumoase

Puzzle-uri mecanice Ugears - Cadoul ideal


Oferind o varietate de experiente amuzante si oportunitati pentru dobandirea de noi cunostinte, puzzle-urile mecanice 3d Ugears sunt o alegere minunata de cadouri pentru zi de nastere, Craciun, Paste sau pentru alta ocazie speciala. Ce e minunat este ca ele nu se adreseaza doar barbatilor sau baietilor, ci si fetelor, femeilor. Exista o multime de modele elegante, deosebite pentru femei. Acestea vor fi fermecate de magia mecanicii din lumea reala si in miniatura. Un cal, o cutie de comori sau o trasura sunt obiecte ce pot servi drept decor uimitor pentru camera unei fete. 


Seturile Ugears vin in serii tematice - cum ar fi arme, mijloace de transport sau instrumente muzicale. Acest lucru permite colectionarea obiectelor intr-un anumit domeniu de interes. Altfel, puteti alege modelele in functie de dificultate, numarul de piese si orele necesare pentru asamblare.

 
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!