10 idei de cadouri speciale pentru oameni deosebiti

10 idei de cadouri speciale pentru oameni deosebiti
In general, oamenii deosebiti adora sa fie ascultati, sa fie inconjurati de persoane speciale si sa primeasca un cadou inedit. De aceea, am facut pentru tine o lista cu multe cadouri speciale, care pot transforma ziua celui care primeste darul de la tine. Daca esti in cautarea unui cadou deosebit ( cutii bijuterii , decantor bar glob pamantesc , set cadou barbati etc) care sa transmita cat mai multe informatii si sa-i bucure pe destinatari, exista o gama variata de idei din care te poti inspira.

Astfel, daca vrei sa faci o surpriza neasteptata si emotionanta, iata cateva idei care iti vor fi de folos. Nu trebuie să fii un mare profesionist sau un om cu o sumedenie de bani ca să dai oamenilor cadouri speciale, pe care să le păstreze și după ani. Uneori, intreaga magie e in ceea ce se află sub ambalaj. Iată câteva idei de cadouri menite să aducă bucurie.

 

1.Decantor -  Pentru socrul care iubeste vinul



Un decantor pentru vin este un obiect care nu trebuie sa lipseasca din orice casa. Acesta transforma cu siguranta momentul special (in care iti vizitezi socrii) intr-unul memorabil. Nu doar socrului il poti oferi, ci si celor mai petrecareti amici pe care ii ai. Decantorul este unul dintre cele mai elegante si originale cadouri pe care le poti face cuiva drag. Alege un model deosebit, alaturi de o sticla de vin (optional). Nu vei gresi niciodata alegand un astfel de cadou.

 

2. Trandafir placat cu aur sau oglinda machiaj – Pentru cele care prefera lucrurile unice, elegante si rafinate



Multumita acestui trandafir care nu se ofileste niciodata, vei reusi sa impresionezi pe cineva drag tie. Trandafirul este simbolul dragostei eterne si il vei putea purta peste tot cu tine. Iubirea se exprima intr-un fel sau altul, insa, printr-o floare nemuritoare, cadoul va fi mult mai pretuit!

 

3. Lampa luna cadou unic - Pentru cei care viseaza sa fie intotdeauna in vacanta



Cu ajutorul ei, se va crea o atmosfera relaxanta la birou sau acasa. Este o decizie inteligenta in ceea ce priveste design-ul interior, dar si un cadou care va ramane mereu in mintea celor dragi. Dacă vrei să faci daruiesti ceva memorabil, lampa luna este alegerea potrivită! Aceasta imită fidel forma lunii și luminează camera cu un farmec aparte. O lampa luna este mai mult decat un simplu accesoriu placut vizual; este si o sursa de inspiratie pentru cele mai romantice declaratii.


4. Frigider de cosmetice - Pentru iubita care isi ia toate hainele din sifonier in vacante



De asemenea, un cadou pe masura este frigiderul pentru cosmetice - pudra, farduri si creme se pastreaza in el la temperatura ideala. Acest tip de cadou este ideal pentru orice fata interesata de ultima tendinta in materie de beauty. Va putea pastra la temperaturi optime produsele pe care le foloseste zilnic.

Gandeste-te si la  ceas de birou,  ceasuri de perete,  seturi cadou,  rama foto sau patura  rama foto pentru zi de nastere. 


5. Puzzle Ugears -  Pentru cei care sunt mereu in cautare de noi provocari



Pentru persoanele pasionate de puzzle-uri, exista o varianta interesanta: puzzle-uri in format 3D, ce nu necesită lipici pentru fixare. Astfel de cadouri pot fi oferite si pentru adolescenti, nu doar pentru adulti si se gasesc la preturi accesibile. Poti sa alegi linistit un astfel de dar, nu e nevoie sa fii expert in jocuri de indemanare. Ai la dispozitie o gama de modele, in functie de caracteristicile persoanei careia ii oferi, modelul perfect il vei gasi usor, astfel va reprezenta cadoul personalizat cu atentie si va ramane intiparit in mintea celui care l-a primit. Puzzle-urile Ugears sunt perfecte pentru cei care iubesc jocurile inteligente. In plus, acestea ofera o satisfactie nemarginita dupa ce se asambleaza.

Descopera si difuzor pentru  uleiuri esentiale, suport pentru  instrumente de scris, patura  coada de sirena ori un gadget cu  tehnologia avansata. 

 

6. Papuci cu masaj - Pentru doamnele si domnisoarele cu personalitate puternica



Pentru cele care au nevoie de inca un motiv pentru a se relaxa, daruieste-le o pereche de papuci cu masaj. Sunt extraordinar de confortabili, dar ofera si o binemeritata relaxare. Sunt putine cele care ar refuza acest cadou extrem de util! Papucii vin de cele mai multe ori, intr-o marime universala, astfel nu vei avea neplaceri cauzate de un numar nepotrivit, ci vei spori confortul oamenilor dragi tie.

Iti mai recomandam un cadou personalizat,  trandafiri criogenati tratati sa reziste.


7. Vouchere cu mesaje amuzante – Marea provocare de cuplu



Pentru cei care se simt cel mai bine cand rad la glume cinic-amuzante, dar in acelasi timp adevarate despre viata de zi cu zi, voucherele cu mesaje haioase sunt ideale daca ti se intampla adesea sa nu gasesti cuvintele potrivite pentru a-i spune partenerului sa faca curat imbracat cu cat mai putine haine (pentru o atmosferă plăcută). Un mini dictionar cu mesaje personalizate te va scoate din incurcatura si va condimenta viata de cuplu, garantat!

 

8. Aparat masaj – Pentru soacra vesnic incordata,  cadou pentru femei



Un aparat de masaj este ideal pentru persoanele care lucreaza mult la birou si sunt foarte tensionate sau pentru soacre, sa se mai relaxeze. Acesta poate fi folosit mai ales in zona gatului si a umerilor, iar aceste zone sunt cele mai solicitate din punctul de vedere al miscarilor repetitive pe care le facem zilnic. Dupa o zi lunga de munca, nimic nu poate fi mai relaxant decat un masaj.

Mai vezi lampa cu  lumina led,  accesorii de masa,  lumanari parfumate sau difuzor aromaterapie,  casete bijuterii,  sorturi de bucatarie.

 

9. Cana cadou cu mesaj – Pentru sora Queen



O cana obisnuita este un cadou banal, insa daca alegi una personalizata cu...queen, de exemplu, devine cu totul altceva. Sora ta va aprecia mesajul special pentru ea si in plus, acest cadou va fi cel in care surioara va savura cafeaua de dimineata si va fi inviorata de mesajul personalizat, demn de o regina ca ea!

 

10. Glob pamantesc plutitor -  Pentru seful care se lauda cu vacantele in care a fost (cadouri  speciale pentru barbati)



Daca iti doresti sa oferi cadoul perfect unei persoane care calatoreste des, globul pamantesc va fi cea mai buna alegere! Seful va vedea in fiecare zi destinatiile in care a calatorit, globul pamantesc plutitor fiind o idee iesita din comun pentru cadou, insa, cu siguranta vei face o impresie fantastica!

Avem o multime de prieteni si rude deosebite, care merita tot ce este mai bun. Cadourile amuzante au menirea de a transmite o pretuire aparte. Intotdeauna apreciem mai mult cadoul atunci cand ne dam seama ca a fost ales special pentru noi. Cadou pentru el, ea, parinti, copii... variante exista pentru toata lumea! Sa ii oferi unei persoane deosebite din viata ta, ceva special, este ca si cum i-ai spune ,,Te iubesc" fara vorbe!
Best Seller - Mini boxa retro
-38%

Mini boxa retro

125 Lei 77 Lei
3
Best Seller - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%
Best Seller - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Best Seller - Ceas Pistol desteptator
-35%
Best Seller - Papusa VOODOO a sefului
-32%
Best Seller - Pistol cu bani
-25% + Cadou

Pistol cu bani

79 Lei 59 Lei
1
Best Seller - Pendul din crom cu nisip
-60%
Best Seller - Decantor Sticla Diamant
-16% + Cadou

Decantor Sticla Diamant

224 Lei 189 Lei
5
Best Seller - Puzzle 3D Monociclu Ugears
-10%
Best Seller - Joc de Sah in 3
-13%

Joc de Sah in 3

338 Lei 294 Lei
Best Seller - Big Enter tasta antistres
-20%
Best Seller - Suport Stilou Cavalerul Medieval
-21%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!