10 Modalitati de a construi o relatie buna cu mama soacra

10 Modalitati de a construi o relatie buna cu mama soacra

cadouri pentru soacre

Daca vorbim despre o casnicie fericita, este critic sa investesti si in relatia cu mama soacra, nu doar in relatia cu sotul tau. Aceasta investitie (chiar si sub forma unor cadouri pentru soacra) te ajuta sa pui fundament bun casniciei tale.

Pentru a te intelege bine cu socrii, trebuie sa stii cum sa-i tratezi in mod diferit. Trebuie sa existe o diferenta intre modul in care vorbesti cu socrul tau, respectiv cu soacra ta. Aceasta diferenta apare pentru ca soacrele tind sa fie putin mai dificile atunci cand vine vorba de acceptarea viitoarei nurori. Va fi nevoie de abordari specifice pentru a te conecta cu mama soacra si pentru a o impresiona.

Asa ca iata 10 sfaturi care te vor ajuta sa te intelegi bine cu mama soacra.

 

10 Idei pentru o relatie mai buna cu soacra ta

1. Invata sa o cunosti

Cel mai probabil, ea va dori sa afle cate-n luna si in stele despre tine, dar si tu ar trebui sa-i arati acelasi interes. Nu-i raspunde sec la intrebari, ci arata ca iti doresti sa o cunosti mult mai bine si sa te apropii de ea.

 

2. Fii intotdeauna politicoasa

Indiferent de cum te simti intr-o zi, sub nicio forma nu trebuie sa actionezi nepoliticos. Nimic nu o enerveaza mai tare pe soacra ta ca atunci cand esti nepoliticoasa cu ea.

 

3. Vorbeste frumos despre fiul ei

idei pentru soacre

Niciodata nu ar trebui sa-l vorbesti de rau pe fiul ei, in prezenta ei, oricat de confortabil te-ai simti sa-i impartasesti anumite nemultumiri. Ea este mama lui si indiferent de ce ai spune, ea are instinctele sale protectoare. Daca vreodata ii vorbesti fiul de rau, nici nu stii cand te poti astepta sa-si scoata ghearele.

 

4. Fii manierata

Arata-i ca stii sa o multumesti si sa-i faci pe plac. Cu cat ii arati mai mult aceste lucruri, cu atat mai bine.

 

5. Fa-i complimente

Soacrele iubesc sa fie complimentate si nu vor obosi niciodata sa fie invaluite in cuvinte dulci! Prin urmare, gateste ceva pentru ea sau organizeaza ceva frumos care sa o surprinda. Fii sigura ca o vei cuceri. Spune-i lucrurile frumoase cu un zambet cald ca sa-i arati ca esti autentica.

 

6. Din cand in cand, ofera-i cadouri pentru soacra

 

Nu vei da gres vreodata daca ii aduci un cadou cu ocazia unui eveniment, unei cine sau doar o vizita ocazionala. Cu cat cadoul este mai personal, cu atat mai bine. Pe mindblower.ro am rezervat o categorie speciala de cadouri pentru soacra. Ai o multime de idei bune din care poti sa alegi, ca sa te apropii mai mult de soacra ta si sa sadesti armonie in familie.

 

7. Ofera-te intotdeauna sa o ajuti

nora si soacra

De fiecare data cand incearca sa faca ceva pentru familie sau in jurul casei, ofera-i ajutorul, chiar daca poate crezi ca nu are nevoie. Asa o sa inteleaga ca vrei sa te implici.

 

8. Cere-i sfatul

Facand acest lucru ii vei arata cat de mult o respecti si pretuiesti opinia ei. Acest lucru o va face cu adevarat sa simta ca o apreciezi. Pentru o soacra este minunat ca viitoarea sa nora sa-i ceara parerea in anumite privinte.

 

9. Ai incredere in tine

Uneori soacrele vor doar sa te testeze, atunci cand incearca sa te intimideze. Daca ii arati ca ai incredere in tine si esti mandra de cine esti tu, atunci te vei apropia mai mult de ea.

 

10. Comporta-te ca si cum o ai la inima in orice moment

Chiar daca in realitate nu o suporti, asta nu-ti da dreptul sa fii neprietenoasa ori neplacuta in prezenta ei. In definitiv, ea este mama partenerului tau, asa ca cel mai bine este sa iei atitudinea aia de fata simpatica si iubibila si sa te comporti ca si cum o placi.

 

Top 5 cadouri pentru soacra ta

  1. Ochelari Ocular Relax = 85 lei
  2. Oglinda pliabila 4 in 1 = 107 lei
  3. Difuzor uleiuri esentiale pentru aromaterapie = 124 lei
  4. Ceas Rasarit de soare Buna dimineata = 169 lei
  5. Trandafir placat cu aur de 24K = 219 lei

Acum sunt toate pe mindblower. Vino pe site si verifica oferta actualizata.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!