16 Octombrie va fi Ziua Sefului. Cadouri pe masura

16 Octombrie va fi Ziua Sefului. Cadouri pe masura

Spune drept: uneori nu te gandesti suficient de mult la seful tau sau sefa ta, asa-i?

Dar acesti oameni-eroi trec printr-o multime de lucruri pentru a te ajuta sa continui sa muncesti si sa-ti primesti in continuare salariul. Deseori spui despre sefu' sau sefa ca este un leader sau adversar cu asteptari (aproape) nerealiste a ceea ce tu poti realiza intr-o singura zi.

ziua sefului

Dar te-ai gandit vreodata la munca pe care o depun sefii pentru a atrage noi clienti, pentru a inventa modalitati de a-i retine pe cei existenti si de a se asigura ca totul se desfasoara fara probleme?

Cel mai probabil, nu.

Ei bine, Ziua Sefilor este ocazia minunata sa-ti amintesti ca si acesti indivizi sunt oameni.

In carne si oase.

Cu trairi intense.

Cu griji si stres.

Mic istoric pentru Ziua Sefului

Aceasta zi inedita a fost stabilita la initiativa Patriciei Bays Haroski in 1958, care a inregistrat-o intr-un cadru oficial la Camera de Comert a Statelor Unite, in timp ce lucra ca secretara la State Farm Insurance.

Interesant este ca data pe care Patricia a ales-o pentru a celebra Ziua Sefului a fost chiar ziua de nastere a tatalui ei, pentru care ea lucra in acea perioada.

Actiunea ei a venit ca urmare a faptului ca ea a simtit ca munca pe care tatal ei o realiza era foarte rar apreciata de catre angajatii care se bucurau de un mediu de lucru stabil, fara probleme.

ziua sefului

Pana in anul 1979, aceasta zi a devenit atat de populara in randul angajatilor incat compania Hallmark Cards a emis un card de Ziua Sefului pentru a o celebra cum se cuvine.

Ziua Sefului a continuat sa castige in popularitate pana de curand, cand constientizarea sociala si constientizarea de clasa a dus la aparitia unor controverse in ceea ce priveste sarbatorirea sa. Aceste controverse izvorasc din reducerea gradului de putere si influenta intre angajati si angajatori.

Este o dezbatere interesanta, dar credem ca este important sa recunoastem ca sefii sunt si ei oameni. Desi se pot bucura de o pozitie superioara de putere, ei au o responsabilitate mai mare, iar eforturile lor constituie de obicei ingredientul principal si stimulul de care angajatii au nevoie pentru  avea succes in continuare.

Pana la urma, atat sefii, cat si angajatii trebuie sa lucreze impreuna pentru a crea un mediu de colaborare in echipa, iar Ziua Sefului poate fi un reper important in aceasta directie.

gluma ziua sefului

Cum puteti sarbatori Ziua Sefului?

Avem atat de multe idei trasnite despre cum puteti sarbatori Ziua Sefului in departamentul in care lucrezi, pentru a-l scoate pe acesta din pantofii tipla si costumul la 4 ace.

Pentru a-l face sa zambeasca.

Pentru a-i arata ca-l apreciati.

Pentru a intari colaborarea sef- angajat.

Pentru ca impreuna sunteti super-power, puteti atinge KPI setati, puteti cuceri noi piete si puteti avea succesul profesional pe care vi-l doriti.

 

Ofera-i un set de butoni inediti care sa-i completeze tinuta formala, un Valet care-i impatureste costumul cand pleaca in delegatii, o cana termica sa-si inceapa ziua cu buna dispozitie, un puzzle 3D sa-si intre in forma cand cauta noi solutii la problemele curente, un pendul din crom cu nisip sa-si astampere nervii si sa se relaxeze atunci cand lucrurile nu functioneaza cum s-ar fi asteptat.

Daca ai un sef de gasca se va distra copios sa descopere in cadoul tau un sul de hartie igienica dolari sau o putin-infioratoare papusa VOODOO a sefului. (Bine, pe asta ai putea sa o pastrezi pentru tine.)

 

Si credem ca te-ai prins - pe mindblower.ro am inchinat o sectiune intreaga pentru cadouri sefi. Hai sa le vezi si tu!

Pe 16 octombrie spune si tu Happy Boss' Day!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!