Top 10 idei cadouri Sef in 2021

Top 10 idei cadouri Sef in 2021
Seful tau poate sa fie directorul firmei in care lucrezi sau coach-ul departamentului tau. De asemenea, poate fi un team leader care te ajuta sa-ti indeplinesti targetul lunar, omul care te incurajeaza in cariera, care te sustine, care te ajuta si iti deschide noi perspective. Cand se apropie ziua lui de nastere, onomastica sa, Ziua Sefului, Craciunul sau alta ocazie deosebita, merita sa-ti acorzi timp ca sa-i gasesti un cadou inspirat.

Ca sa-ti fie lucrurile mai usoare, gasesti mai jos topul celor mai bune idei de cadouri pentru sefi. Acestea sunt cele mai dorite si apreciate cadouri de catre cei care conduc o firma, o companie, o asociatie, un departament, o institutie etc.


1. Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Deluxe

Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Deluxe

Iata un cadou fabulos pentru seful tau, un cadou extrem de elegant si perfect, inclusiv pentru barbatii care au de toate. Decantorul are forma unui Glob Pamantesc si este gravat cu Harta Lumii. Este asezat elegant pe un platou din lemn, are un dop de sticla cu rubber, iar in interiorul sau troneaza o corabie cu panze, realizata din sticla. In cutia rafinata exista si doua pahare de whiskey cu design in acelasi stil. Seful tau va putea folosi acest cadou pentru barul de acasa ori pentru cel de la birou si va putea savura un pahar din bautura preferata de fiecare daca cand va incheia o noua afacere importanta.
 

2. Set sah si accesorii vin, Caseta Deluxe

Set sah si accesorii vin, Caseta Deluxe

Ramanem in sfera cadourilor elegante, cu aceasta caseta compacta, in interiorul careia exista piese de sah si mai multe accesorii pentru deschiderea si servirea unei sticle de vin. Pe capacul exterior al casetei este gravata tabla de sah, asa ca jocul de strategie poate debuta oricand. Accesoriile de vin incluse sunt tirbusonul, un dop, doua dispozitive de turnare, un taietor de folie, un termometru, un inel pentru vin si doua spirale din otel. Caseta protejeaza foarte bine toate piesele care sunt usor incastrate in locasuri interioare speciale.
 

3. Suport  Stilou Cavalerul Medieval

Suport  Stilou Cavalerul Medieval

Cum seful tau semneaza tot felul de documente la birou, i-ar prinde bine un astfel de suport cu stilou inclus. Decoratiunea de birou are in centru un cavaler imbracat in armura, ingenunchiat si care prezinta cu capul plecat si plin de solemnitate un instrument de scris. Seful tau va putea aseza acest suport pe biroul tau pentru a fi admirat de toata lumea. Astfel, o sa-ti aduce mereu aminte de ocazia la care l-a primit si de la cine. Va aprecia cu siguranta inspiratia ta.
 

4. Set cadou unealta multifunctionala si lanterna

Set cadou unealta multifunctionala si lanterna

Pentru sefii moderni, care au viata dupa cele 5 zile de munca si carora le place sa iasa in natura, in drumetii, plimbari cu atv-ul, camping si tot felul de calatorii, iti recomandam aceasta unealta multifunctionala care include si o lanterna. Nu se stie cand se iveste un prilej cand seful tau are nevoie de sculele potrivite pentru a iesi dintr-un impas. Aceste obiecte au dimensiuni de buzunar, sunt usoare si simplu de luat peste tot.

              

5. Kit supravietuire multifunctional Salbaticie, 13 unelte    

Kit supravietuire multifunctional Salbaticie, 13 unelte

Iata cadoul perfect pentru sefii care iubesc aventurile outdoor. Trusa include un 13 solutii super smart, printre care o busola, un instrument multifunctional 11 in 1, o clema pentru sticla de apa, o patura de urgenta, un amnar, cutit pentru supravietuire, o lanterna, un stilou tactic, fluier, mini lanterna. Sunt esentialele pe care oricine ar trebui sa le poarte asupra sa atunci cand merge in excursii, la peste, la vanatoare, cu masina sau in alte drumetii. Ofera-i instrumentele de care are nevoie pentru a fi un erou al zilelor noastre. 


6. Set 2 Pahare whiskey, Deluxe Rotating Diamond

Set 2 Pahare whiskey, Deluxe Rotating Diamond

Ce rezoneaza cel mai bine cu "seful"? Whiskey-ul. Chiar daca cei doi termeni nu rimeaza, cu siguranta fac parte din aceeasi poveste. Asta pentru ca de fiecare data cand seful tau bifeaza un succes rasunator, isi atinge sau isi depaseste target-ul, face o afacere de exceptie, vine momentul in care trebuie sa sarbatoreasca. Ofera-i aceste pahare pentru acele momente de sarbatoare. Pentru ca setul include doua pahare, seful tau va putea sa le foloseasca inclusiv in prezenta unui colaborator sau partener de afaceri. Paharele sunt speciale prin faptul ca au o baza rotativa ce le face sa danseze aievea pe masa, oferind o imagine spectaculoasa.
              

7. Glob pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED XXL

Glob pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED XXL

Acest obiect decorativ de birou este unul tare curios si original prin faptul ca pluteste deasupra unui disc SF. Totul se intampla datorita legilor magnetismului, dar efectul este fascinant. Globul, frumos iluminat de LED-uri, se invarte si pluteste in aer, oferind o imagine impresionanta. Seful tau va putea sa aseze acest Glob la vedere, pe biroul sau, pentru ca miscarea lina de rotatie este si una care relaxeaza si alunga stresul. Un cadou demn de un sef, acest Glob Pamantesc il poate inspira pe big boss pentru viitoare calatorii sau chiar pentru a face afaceri bune de import - export.
              

8. Harta Razuibila a Romaniei      

Harta Razuibila a Romaniei

Aceasta harta este un cadou foarte bun pentru sef, mai ales daca ii place sa calatoreasca, pentru ca va putea astfel sa marcheze toate locurile din Romania pe care le-a vizitat. Dar, Harta poate fi de asemenea afisata in biroul sefului care va marca pe ea toate sediile afacerii pe care o conduce. Se pretea excelent pentru sefii firmelor nationale, cu sedii secundare in mai multe orase. Harta este acoperita cu o folie subtire care se poate razui pentru a lasa la vedere o imagine mult mai clara din ceea ce reprezinta meleagurile romanesti.
 

9. Sezi comod, husa cu centre de masaj   

Sezi comod, husa cu centre de masaj

Cand sta la birou sau cand merge cu masina, aceasta husa cu centre de masaj este excelenta. Poate ca seful tau munceste destul de mult si nu mai are timp sa ajunga la masaj. Ofera-i aceasta husa pentru a se bucura de un masaj perfect chiar in biroul sau ori pe drumul de acasa pana la firma. Husa este prevazuta cu mai multe puncte de masaj si se poate controla dintr-o telecomanda. Ajuta la ameliorarea durerilor, la detensionare musculara si la relaxare generala.
 

10. Aparat masaj Shiatsu termal, terapeutic si tonic    

Aparat masaj Shiatsu termal, terapeutic si tonic
       
Un alt aparat de masaj pe care poti sa-l faci cadou sefului tau este Shiatsu. Acesta poate fi aplicat pe spate, pe mijloc sau chiar si in alte zone pentru detensionare musculara, relaxare, ameliorarea durerilor, combaterea stresului si inducerea unei stari de relaxare si calmitate. Daca il vezi pe seful tau ca este stresat sau agitat, acest cadou ar putea fi perfect pentru el. Pe de alta parte, chiar daca seful tau nu da semne de astfel de slabiciuni, cu siguranta va aprecia enorm cadoul de masaj si chiar il va folosi.

Alege cadoul pentru sef din cele enumerate mai sus si cu siguranta vei reusi sa-l impresionezi. Poate chiar te vei alege si cu o marire de salariu dupa toate astea. Indiferent de personalitatea sefului tau, acum poti avea incredere ca ii alegi un cadou perfect.
Cadouri pentru Sefi - Suport Stilou Cavalerul Medieval
-21%
Cadouri pentru Sot - Decantor Sticla Diamant
-16% + Cadou

Decantor Sticla Diamant

224 Lei 189 Lei
5

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!