5 Motive pentru care Space Rail e cel mai tare joc de creativitate

5 Motive pentru care Space Rail e cel mai tare joc de creativitate

Ai tot auzit de Space Rail şi nu ai apucat încă să îl încerci? Îţi spunem noi de ce  toată lumea este absolut fascinată de aceste circuite. Îţi putem oferi 5 motive pentru care Space Rail e cel mai tare joc de creativitate.

 

1. Îţi pune la încercare atenţia şi îndemânarea

Asamblarea unui circuit Space Rail cu bile necesită atenţie, îndemânare şi creativitate. Datorită varietăţii de piese şi felului în care acestea se îmbină e fascinant pentru absolut orice copil, fie că are 10 ani fie că are 40 ani. Varianta cu şine fosforescente e cu adevărat hipnotizantă!

2. Este o provocare mereu nouă

Jocul de creativitate Space Rail este organizat pe niveluri. Începe cu  nivelul 2, care conţine 193 de piese şi poate fi asamblat în 3-4 ore, şi ajunge până la nivelul 8, care îţi permite să construieşti o structura incredibil de complexă şi incredibil de fascinantă.

3. Este un fel de LEGO dinamic

Da, poţi aranja circuitul exact ca pe cutie, însă poţi experimenta cu modulele de baza, pilonii metalici şi sinele astfel încât să creezi tu un rollercoaster cu adevărat unic. Este o idee de cadouri pentru bărbaţi sau copii pasionaţi de inginerie care îi va fascina din prima secundă şi îi va ţine ocupaţi pentru mult timp.

4.Este fascinant pentru întreagă familie

Dacă aduci acasă un Space Rail să nu te miri că cel mic nu vrea să se desprindă de el, tati are mereu o sugestie nouă despre cum ar putea face un circuit mai complicat, iar mami vrea să îşi încerce şi ea mâna la crearea unui nivel unic. Atunci când vrei cadouri pentru bărbaţi sau cadouri pentru întreagă familie, Space Rail este alegerea perfectă.

5. Când credeai că le-ai rezolvat pe toate, apare generaţia nouă

La fel că şi în cazul LEGO, odată ce te-ai îndrăgostit de acest joc de creativitate vei avea mereu ceva nou de încercat.

Space Rail Generaţia 2.1 vine cu un nou sistem de urcare al bilelor astfel încât circuitul e de două ori mai spectaculos. Generaţia 2.2 poate fi unită de 2.1 pentru obţinerea unui circuit cu un ansamblu fascinant de roţi dinţate ce deplasează bilele vertical, iar 2.3 are un lift deghizat în sondă petrolieră.

Am mai menţionat că toate modelele de Space Rails pot fi conectate între ele? Acesta e încă unul din motivele pentru care Space Rail e cel mai tare joc de creativitate, fascinant pentru orice vârstă.

Până la urmă, cine n-ar vrea să fie inginerul propriului parc de distracţii? ♥

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!