Cadouri de Paste: Ghidul tau complet cu tot ce trebuie sa stii

Cadouri de Paste: Ghidul tau complet cu tot ce trebuie sa stii
Pastele nu este precum Craciunul, o sarbatoare a cadourilor. Cu toate acestea, pentru ca de Paste mergem in vizita, ne gandim la cei dragi, ajungem in sanul familiei si luam parte la un ospat cu de toate, natura incepe sa se mute spre vara, timpul este frumos si ne gasim tot felul de activitati impreuna cu familia sau rudele, cadourile nu ar trebui sa lipseasca din planurile noastre. 



De ce facem cadouri de Paste?
  • pentru a fi buni, asa cum ne invata dogma crestina, care are in centrul sau sarbatoarea Pastelui
  • pentru ca mergem in vizita la nasi, la parinti, prieteni sau fini si "nu putem sa mergem cu mana goala"
  • pentru ca anul acesta esti departe si cu toate ca nu poti ajunge la parintii tai, gandurile tale sunt la ei
  • pentru a-i bucura pe copii si adolescenti cu cele mai frumoase cadouri Paste
  • ca sa aduci aminte celor dragi ca ii pretuiesti, ca ii respecti si ii iubesti
  • ca sa ramai aproape de mintea, gandurile si aprecierea celor dragi
  • ca sa te innoiesti sau sa-i innoiesti pe ceilalti. 

Pastele este o sarbatoarea a Omului Nou si de aceea in traditia populara, oamenii obisnuiau sa se imbrace cu haine noi si sa aiba ceva nou in casa. 



Ce inseamna un cadou bun de Paste?

In acceptiunea noastra, un cadou bun de Paste ar trebui sa tina cont de destinatar, de personalitatea acestuia, dar si de ocazie. De exemplu, un cadou inspirat poate fi legat de casa (ceva nou pentru casa), de lumina Invierii (o lampa), de momente de pauza si relaxare (decantor sau accesorii de vin), de gradina si tot ce e verde, de masa de Paste (sosuri picante, accesorii de gratar). 

Un cadou este bun daca cel care il primeste il considera util si placut.



Ce cadouri sa faci de Paste?

Daca mergi in vizita, alege un cadou care se multumeasca gazda. Cand vorbim de un cuplu (parinti, socri, nasi, prieteni), cadoul ales ar trebui sa fie pentru amandoi. 

Daca trimiti un cadou de Paste catre cineva drag, incearca sa alegi ceva practic sau ceva legat de simbolistica Pastelui (lumina, renastere, spiritualitate, relaxare, pauza, constientizare). 




Ce cadouri sa nu faci de Paste?

Mai putin inspirate sunt cadourile amuzante cu tenta erotica sau obraznice, cadourile tabu. Asta pentru ca Pastele este cea mai importanta sarbatoarea a crestinilor, iar cultura ortodoxa este una conservatoare, traditionalista, care pune accent pe religiozitate si spiritualitate. 



Ce cadou Paște se obisnuieste sa se daruiasca?

Cei care merg in vizita, obisnuiesc sa ofere cosuri cadou , cu sticla de vin, cozonac si dulciuri. Daca vrei sa oferi un cadou care poate fi refolosit, iti recomandam un cadou legat de servirea bauturilor (decantor, pahare, accesorii de vin), o trusa cu accesorii pentru gratar, un puzzle 3D cu un fluture (simbolul mortii si al Invierii, pentru ca fluturele ia nastere dintr-un cocon), un set de cani sau o frapiera. 



Cand ar trebui sa cumperi cadourile de Paste?

Ca sa nu lasi totul pe ultima suta de metri, iti recomandam sa te organizezi putin. Uite cateva repere de ajutor:

- stabileste pentru cine vei face un cadou special pentru  sarbatorilor pascale

- gandeste-te daca vei merge in vizita de sarbatoarea de Pasti si la cine

- noteaza pe o foaie de cate cadouri ai nevoie pentru aceasta  ocazie specială

- cauta si alege cadourile din timp ca sa ai timp sa primesti comanda (mai ales daca vrei un  cadou corporate pentru  parteneri de afaceri)

- daca vei avea deja cadourile pregatite de Paste, te poti ocupa de alte planuri pentru vacanta sau concediul de Paste. 




Cum sa oferi un cadou de Paste?

Pentru o buna eticheta, iti recomandam sa oferi cadoul deja ambalat. Acest lucru va spori si surpriza pentru ca destinatarul va trebui sa desfaca hartia pentru a vedea ce a primit efectiv. Cand comanzi un cadou de la noi, poti opta pentru ambalaj special (mai multe tipuri de hartie de cadou) si vei primi produsul frumos impachetat, gata pentru a fi daruit. 

Daca nu ai ales impachetarea cadou de la Mindblower, poti ambala tu singur produsul intr-o hartie frumoasa, colorata sau alba, cu o panglica sau un snur in contrast. Poti lipi autocolante pe pachet sau poti folosi chiar o pagina de ziar pentru o impachetare amuzanta si originala. 

Poti oferi cadoul si neambalat, intr-o punga de cadou. Nu uita sa strecori un mesaj frumos de Paste, cat mai sincer. 




TOP 7 Cele mai frumoase cadouri Paste 2022



1. Puzzle 3D Fluture mecanic Ugears,  produse de calitate

Fluturele este un simbol al renasterii, iar Pastele este sarbatoarea Invierii. Prin urmare, acesta este un cadou simbolic, foarte inspirat pentru sarbatorile pascale. Este un puzzle 3D pentru adulti, care dupa asamblare devine functional - bate din aripi, cu ajutorul angrenajelor mecanice. 



2. Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Deluxe ( pachete cadou)

Pentru parinti, pentru nasi, fini sau orice cuplu pe care il vei vizita de Paste, acesta este un cadou inspirat ce are legatura cu servirea bauturilor, conectare si socializare. Include un decantor in forma de Glob Pamantesc si doua pahare in acelasi stil. De asemena, in pachet exista un cleste pentru gheata si o palnie pentru turnare usoara. 



3. Aparat de ras 5 in 1, Ergo Shavestyler -  cadou special

Pentru iubit, tata, frate, sot si prieten - poti pregati acest cadou de frumusete. Pastele este si o sarbatoare a noului, atunci cand simbol ar trebui sa lasam in spate omul vechi si sa devenim noi, mai buni si mai drepti. De aceea, un aparat  de ras este o idee care functioneaza de Paste. 



4. Purificator de aer antibacterian Silent Turn -  cadouri Paște

Ce ai putea sa oferi mai bun de Paste decat un aer mai pur si mai curat? Acest purificator de aer cu design compact poate fi perfect pentru parintii tai, pentru nasi, un cuplu apropiat, prieteni sau chiar pentru sotia sau iubita ta. 



5. Set cadou sort cu ustensile gratar pentru  colegi birou, prieteni etc cu  ocazia sarbatorii Pastelui

De Paste avem vacanta, iar vremea este mai calda, numai buna pentru gratar. Acest sort amuzant include mai multe ustensile care fac orice gratar mult mai usor de organizat. Doar ti-ai pus sortul si ai la indemana toate instrumentele necesare. 



6. Racitor vinuri 3 in 1 cu picurator si aerator/  luxury gifts - cadou Paste pentru  parteneri de afaceri

Din nou, daca mergi in vizita de Paste, ia acest cadou pentru gazda. Este un instrument practic pentru servirea vinului in cele mai bune conditii: aerat si la temperatura potrivita. Nasii, finii, parintii si prietenii vor fi incantati sa aiba asa ceva de la tine. Poate fi si un bun  cadou corporate. Comanda-l acum pentru  livrare rapidă. 


7. Set 3 sosuri picante PSYCHO Juice PAIN LEVEL 10+, pentru o  ocazie specială

Aceste sosuri se asociaza foarte bine cu multe bunatati de pe masa de Paste. Cei care iubesc sa manance picant, vor descoperi in aceste sosuri niste sortimente demential de... condimentate. Carnurile de pe gratare, bulletele de cascaval si multe alte preparate vor fi mai gustoase cu un strop de sos deasupra. 

Vezi toate produsele de sus in magazinul nostru. Avem si accesorii  vin rosu pentru sarbatoarea de Pasti ,  cutiute muzicale, cadouri aniversare casatorie, 

Uite mai jos si alte cadouri Paște frumoase. 


 
Cadouri Paste - Mini boxa retro
-38%

Mini boxa retro

125 Lei 77 Lei
3
Cadouri Paste - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%
Cadouri Paste - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri Paste - Stantator pentru gratar
-26%
Cadouri Paste - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!