9 motive pentru care fratele tau este super cool

9 motive pentru care fratele tau este super cool

copii

Tatii se bucura de multa apreciere. Au vacante, loc in capul mesei, cadouri speciale (chiar si noi le-am dedicat o intreaga categorie de cadouri pentru tati). Insa, fratii mai mici sunt deseori trecuti cu vederea. Nu primesc nici jumatate din aprecierea pe care o merita, iar asta e tare pacat.

In definitiv, chiar daca tatal tau este un personaj cheie in viata ta, vei descoperi ca persoana care se afla acolo langa tine, la bine si la rau, este de fapt fratele tau.

Cumva, acel pusti pe care nu l-ai luat niciodata in serios, a crescut. Din fratele tau mai mic pisalog a devenit cel mai bun prieten al tau.

 

Fratele tau este cu adevarat cel mai important barbat din viata ta si merita aprecierea ta. Iata de ce.

 

9 Motive sa-l pretuiesti pe fratele tau

1. El stie intotdeauna cand cineva nu e suficient de bun pentru tine

De fiecare data cand treci printr-o despartire neplacuta, fratele tau este cel care te incurajeaza si iti spune ca "tipul ala oricum nu era de tine, nu-ti ajungea nici pana la degetul mic". Stii ce e ciudat? Cand lacrimile ti se duc de pe obraji si incepi sa vezi totul mai limpede, realizezi ca fratele tau chiar avea dreptate.

 

2. Fratele tau te iubeste neconditionat, chiar daca iti stie toate greselile

Da, poti fi "fata lu' tata", dar fii sincera: tatal tau nu stie nici jumatate din ceea ce faci tu. In timp, fratele tau a fost deseori langa tine si poate chiar ti-a tinut fereastra deschisa ca sa te strecori in casa la o ora nepotrivita. Ti-a vazut si partile mai putin bune si te iubeste oricum.

carte-cadou-cel-mai-bun-frate-2781-2030

3. Fratele tau te apara intotdeauna

Cine are nevoie de o garda de corp daca are un frate mai mic? El e gata e sara in ajutorul tau la cel mai mic semn. De fapt, el a fost cavalerul din umbra in armura stralucitoare, cu mult inainte ca Printul tau sa apara in scena.

 

4. Te face sa razi

Tu si fratele tau aveti acelasi limbaj comun, pentru ca ati copilarit impreuna. Impartasiti acelasi simt al umorului. In prezenta lui , simti ca poti sa razi liber si poti sa-i spui lucruri pe care poate doar voi doi le considerati amuzante.

 

5. Iti pastreaza secretele

Fratele tau mai mic stie ca ai trecut si prin momente oarecum jenante si chiar daca te tachineaza uneori in legatura cu ele, poti sa ai incredere ca nu te va expune niciodata. Cu el esti in siguranta, chiar si in ceea ce priveste punctele tale mai vulnerabile.

cadou frate

6. Apreciaza sfaturile tale

Fratele tau mai mic se inspira de la tine. Chiar daca te vede uneori vulnerabila, el se straduieste sa devina ca tine intr-o zi. Iti va cere sfaturi de moda, sfaturi pentru intalniri si chiar sfaturi de cariera, atunci cand va fi momentul. Asta pentru ca el iti apreciaza opinia.

 

7. Poti sa-i suni oricand, chiar daca nu ati vorbit de mai multe saptamani

Spre deosebire de un prieten, cu fratele tau nu trebuie sa lucrezi la pastrarea unei relatii stranse, pentru ca ea pur si simplu exista. El va fi acolo pentru tine, chiar daca ati vorbit acum doua zile sau acum doua luni. Viata se schimba si nu putem tine pasul cu cei dragi, mai ales daca exista si o distanta fizica mare. Insa, tu si fratele tau puteti vorbi oricand cu aceeasi dragoste.

frate si sora

8. Fratele tau este cel mai mare sustinator al tau

Sigur, mama ta este mandra de tine, dar fratele tau de venereaza. Nu poate intelege cum poti avea atat de mult succes la o varsta atat de frageda. El te sustine din primul rand la fiecare spectacol sau absolvire si se lauda cu tine peste tot.

 

9. Te invata sa fii smerita

In acelasi timp, fratele tau nu te va lasa sa-ti faci de cap. In clipa in care incepi sa crezi ca esti prea sigura pe tine, te va aduce cu picioarele pe pamant, facandu-te sa te simti din nou copil.

 

Fratele tau mai mic este gata sa-ti indeplineasca aproape orice favor. Cu putin antrenament, ar putea chiar sa mearga pana la capatul pamantului pentru tine, pentru ca tu esti sora lui mai mare si el te iubeste. Si-ar dori sa-ti amintesti asta data viitoare cand are nevoie de tine.

 

Il regasesti pe fratele tau in cele de mai sus? Daca da, trimite-i un sms azi si spune-i "Multumesc". Nu uita de ziua lui. Nu-i transmite sec un "La multi ani" intr-o convorbire de 2 minute. In schimb, trimite-i un cadou semnificativ si emotionant... cum ar fi o Carte cadou Cel mai bun frate.

 

Hai pe Mindblower magazin online cadouri trasnite sa alegi ceva frumos, trasnit, mai amuzant sau mai serios pentru fratele tau cool.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!