Cele mai bune idei cadouri pentru frati in functie de varsta

Cele mai bune idei cadouri pentru frati in functie de varsta
Fie ca este frate vitreg sau frate biologic, fratele este o persoana speciala pentru tine, iar legatura pe care o aveti, va dura toata viata. Cum este atat de special pentru tine, fratele merita cadouri pe masura, cu un grad ridicat de unicitate. Cand vine vorba de idei de cadouri pentru fratele mai mic, cumpararea de cadouri pentru frate, de ziua de nastere, este ceva mai usoara. Sau asa credem. 

Insa cand vine vorba de idei de cadouri pentru fratele mai mare, deja ramai putin blocat. Asta pentru ca nu prea stii ce sa ii iei. Ce cadouri frate sa fie oare mai potrivite? Dar oare ce Un lucru este cert. Sa alegi cadouri frate nu este intotdeauna floare la ureche.

Interesant este ca alegerea cadoului pentru fratele tau iti demonstreaza cat de bine il cunosti. Nu doar pe el insusi, insa si hobby-urile lui, gusturile lui, interesele lui. Unui frate interesat de politica, nu prea ii poti lua cadouri ce fac trimitere la fotbal, asta daca nu e pasionat si de sporturile cu mingea. Poate fratele tau adora sa citeasca sau poate este un impatimit al jocurilor video. Cum hobby-urile difera, hai sa vezi recomandarile noastre in materie de cadouri pentu frate. Promitem sa te inspiram.

 

Idei surprize pentru frate pana in 14 ani (de zi de nastere si altele)



Fiind la varsta adolescentei, fratele tau mai mic trebuie sa primeasca un cadou pe cinste. Ceva interesant, dar in acelasi timp si util? Avem cateva idei pentru tine. Daca fratele tau mai mic inca este pasionat de masinute, ii poti lua o masinuta care merge pe pereti. Da, da. Pe pereti, nu oricum. Fratele o poate controla ca pe o alta masinuta, insa aceasta merge pe pereti. Doar e speciala, precum fratele tau. 

Super Masinuta care urca pe pereti, Rosie

Ii plac dronele? Ce zici de o mini drona cu iluminator? Iti mai spunem si faptul ca aceata mini drona, are o functie ce ii permite sa zboare chiar deasupra capului. In plus, lumina pe care o ofera, ii va crea un ambient placut fratelui in camera. 

Ce spui si de un  ceas de birou oferit cadou ca sa se poata trezi mai usor dimineata? La fel, un set de  carti de joc sau lampa in forma de  globul pământesc ar putea fi cadoul perfect. 

Fratele tau mai mic e pasionat de meciurile televizate? Recomandarea noastra este sa ii faci cadou un aparat de popcorn. Nu e nimic complicat la el, nu se va rani, nu-ti fa griji. Nici macar nu trebuie sa foloseasca ulei, deoarece mini aparatul de facut popcorn e usor de folosit. Fratele nu va trebui decat sa arunce boabele de porumb in aparat, sa-l conecteze la o priza si sa apese pe un buton. Gata popcornul! Numai bun de luat la meci!
Aparat popcorn fara ulei Sweet Times
Poti sa-i mai oferi o cană personalizată sau o  pernă personalizată.


 

Idei cadouri pentru frate 20 ani 




Cum era melodia aceea? Ca la 20 de ani?

Daca fratele tau are frumoasa si speciala varsta de 20 de ani, ai de unde sa alegi cadoul potriviti. Acum este varsta in care va vrea sa impresioneze prin muschi. Si ii poate face chiar acasa, folosindu-se de cadoul primit de la tine. Un sac de box gonflabil va fi o idee excelenta de cadou pentru fratele tau.

Fratele tau are o obsesie din a asculta muzica chiar si in baie? Atunci fa-i cadou o boxa bluetooth rezistenta la apa, pentru a o pune chiar la dus. Boxa cu bluetooth rezistenta la apa o poate fixa unde doreste, dar mai ales in locurile predispuse la umiditate mare, cum e baia.

Vorbitul des la telefon, aplicatiile mobile pe care le are fratele tau, ii descarca repede bateria telefonului. Ia-i un suport de telefon cu incarcator, pentru a-l pune in masina si nu numai. Sigur iti va multumi pentru ca nu a mai ramas fara baterie cand vorbea cu iubita. Nasol moment, stim. Dar de aia te are pe tine sa il salvezi din situatiile mai putin frumoase.
Incarcator wireless smartphone, cu stand vertical

Alte idei bune sunt un portofel din  piele naturală, o  geantă sport,  ceas de birou,  ceasuri de perete, tricou  sport pentru frate. 




 

Idei cadouri pentru frate 30 ani 





Daca ai terminat cu masinutele cumparate pentru frate, a venit momentul sa ii cumperi ceva adecvat pentru varsta de 30 de ani, dar in acelasi timp, sa fie un cadou funny. Ii poti lua o tasta mare, antistres, in care sa dea atunci cand seful il enerveaza luni dimineata. Fiind antistres, nu exista riscul sa se raneasca, doar sa isi consume energia negativa de la birou.

Tot pentru birou, ii poti cumpara un cadou perfect, un organizator in care isi poate incarca telefonul, dar cu ajutorul organizatorului, va avea in sfarsit putina ordine pe haosul din birou. Tot in materie de idee de cadou pentru fratele de 30 de ani, iti recomandam sa ii cumperi caseta de sah cu accesorii pentru vin, astfel cadoul va fi 2 in 1. Se poate juca si sah, dar va avea si la indemana accesoriile pentru vin. Pentru cadoul fratelui tau noi venim in ajutor. Nu uita sa adaugi unul din cele mai frumoase mesaje amuzante. 
Set sah si accesorii vin, Caseta Deluxe


Alte idei bune sunt o  cutie de vin  cadou potrivit , un puzzle 3d (o idee  perfectă pentru fratele).  curea din piele etc.


 

Idei cadouri pentru frate 40 ani




Daca fratele are 40 de ani, cu siguranta are si griji mai multe. Deci, va trebui sa ii iei un cadou care sa ii ofere relaxare, corect? Ii poti lua o lampa muzicala cu bluetooth, pe care o poate conecta la telefon, astfel va avea parte si de iluminat discret, dar si de muzica lui preferata.

De asemenea, pentru simplul fapt ca munceste mult, fratele merita mai multi bani. Macar un pistol cu bani. Acesta poate fi o idee trasnita de cadou. Pistolul cu bani vine insotit de bancnote.. false, insa distractia e garantata.
Pistol cu bani
Iti mai recomandam si incarcator pentru telefonul mobil,  aparat de tuns,  carti de joc, decantor  globul pământesc (ideal si pentru aniversare căsătorie).


 

Idei cadouri pentru frate 50 ani




Desi nu mai este la prima tinerete, fratele tot fratiorul tau va ramane, chiar daca 50 de ani. Daca fiind mai mic, ii puteai alege mai usor cadoul, sa stii ca nu e greu nici acum, pentru ca te vom ajuta. Astfel, recomandarea noastra pentru cadoul fratelui care are 50 de ani este sa ii iei un dispenser de bauturi, foarte dragut si amuzant in acelasi timp. Poate avea propriul lui bar acasa.
Dispenser amuzant Pompa alimentare
Salveaza
O alta idee pe care ti-o recomandam este un hamac pentru picioare, numai bun sa-si odihneasca picioarele, la birou sau acasa. Daca nu te incanta aceasta idee, ii poti lua un corector pentru o postura corecta a spatelui, care il va avertiza pe fratele tau atunci cand nu are o pozitie corecta a spatelui.

La noi gasesti o gama variata de cadouri, pentru celebrarea  ocazilor speciale:  rama foto, decantor vin  oferit cadou, o idee perfecta pentru fratele mai mare, plosca sau  sticle de buzunar,  tablouri personalizate din puzzle. 


 

Idei cadouri pentru frate 60+ ani



Varsta de 60 de ani pe care o are fratele tau iti poate da batai de cap cu privire la alegerea cadoului. Venim in ajutorul tau cu cateva recomandari potrivite pentru un astfel de cadou. Iti propunem sa ii iei cadou un gratar portabil si pliabil (un cadou elegant), pe care il poate pune cu usurinta in portabagajul masinii, atunci cand merge in excursii.

Gratar portabil si pliabil Mister Grill

Daca are gratarul portabil, ii poti lua si un set de ustensile pentru gratar, care si acesta este portabil, fiind sub forma unei truse. La un gratar, merge un pahar de vin. Iar daca fratele tau are o colectie intreaga de vinuri, ii poti lua un set de accesorii pentru vin, ce vin in forma de sticla de vin (vin am zis :) ). Acesta este un cadou tare indragit si pentru  zi de nastere. 

O alta recomandare pentru cadoul fratelui ce are peste 60 de ani, este o husa cu masaj pentru masina. Aceasta ii va oferi un confort sporit atunci cand conduce, insa o poate folosi chiar si pe canapeaua de acasa.

In calitate de frate sau sora, alegerea pentru cadouri poate fi dificila, in special daca ai un frate. Desi uneori, poate fi mai usor sa alegi un cadou pentru sora, sa stii ca nici cadoul pentru fratele tau, indiferent de varsta pe care o are, nu trebuie sa te ingrijoreze. Cadoul perfect pentru fratele tau poate reprezenta chiar un obiect ce ii aduce aminte de copilaria voastra impreuna, atunci cand va jucati si nu aveati gijile pe care le aveti acum.

Arata-i recunostinta printr-un cadou unic. Fie ca esti la cumparaturi in magazine, fie ca navighezi pe internet pentru cadoul potrivit fratelui tau, asigura-te de faptul ca acel cadou va fi o amintire frumoasa de la tine, pe care o va pastra mult timp. Si de ce nu, cand iti simte lipsa mai tare, va vedea cadoul de la tine, iar acest lucru cu siguranta ii va smulge macar un zambet.


 
Cadouri Barbati - Mini boxa retro
-38%

Mini boxa retro

125 Lei 77 Lei
3
Cadouri Barbati - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri Barbati - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3
Cadouri Barbati - Ceas Pistol desteptator
-35%
Cadouri Barbati - Papusa VOODOO a sefului
-32%
Cadouri Barbati - Pistol cu bani
-25% + Cadou

Pistol cu bani

79 Lei 59 Lei
1
Cadouri Barbati - Pendul din crom cu nisip
-60%
Cadouri Barbati - Decantor Sticla Diamant
-16% + Cadou

Decantor Sticla Diamant

224 Lei 189 Lei
5
Cadouri Barbati - Puzzle 3D Monociclu Ugears
-10%
Cadouri Barbati - Joc de Sah in 3
-13%

Joc de Sah in 3

338 Lei 294 Lei
Cadouri Barbati - Big Enter tasta antistres
-20%
Cadouri Barbati - Suport Stilou Cavalerul Medieval
-21%
Trimite

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!