Cele mai frumoase idei de cadouri pentru mame de ziua lor

Cele mai frumoase idei de cadouri pentru mame de ziua lor
Mama este un adevarat inger pazitor, ce a vegheat asupra ta inca din prima zi de nastere si pana in prezent. Un exemplu de bunatate, devotament si iubire, asa ai putea sa o descrii pe cea care ti-a dat viata si care este cea mai importanta persoana din viata ta. Atunci cand urmeaza ziua mamei, iti doresti sa o faci sa se simta cu adevarat speciala, la fel cum a facut si ea cu tine dintotdeauna.

Un cadou potrivit pentru mama? Se poate dovedi deseori o misiune imposibila, deoarece ti se pare ca nimic nu este suficient de bun pentru o astfel de persoana draga din viata ta. Totusi, exista anumite daruri alese ce vor reusi sa aduca zambetul pe buze oricarei mame.

Kit-urile de broderie, ideale pentru orice mama iscusita

idei de cadouri pentru mame kituri broderie

Latura artistica a femeilor poate fi pusa in valoare cu un kit de brodat DIY, Buchet de flori. Ii cunosti indemanarea mamei tale si stii cu cata migala obisnuieste sa realizeze diferite lucruri handmade? Atunci cu siguranta ii poti veni in intampinare cu un astfel de set ce ii va pune in evidenta abilitatile practice si rabdarea.

Sa brodezi poate fi si cea mai buna varianta de relaxare, dupa o zi la job sau ori de cate ori mama ta simte ca rutina devine apasatoare. O ceasca de ceai cu lamaie, o pernuta confortabila pentru scaun sau canapea si un kit de broderie.

Doar de atat are nevoie pentru zilele reci de iarna, cand isi doreste sa isi dezvolte creativitatea si sa realizeze un tablou chiar cu propriile maini. Design-ul colorat al kit-ului ii va aduce zambetul pe buze si o va face sa isi aminteasca cu mare drag de aniversarea sa. Aceste kituri sunt unele din cele mai emotionante idei de cadouri pentru mame.

 

Incalzitorul pentru picioare, o idee excelenta

incalzitor de picioare

Cu cat  inainteaza in varsta, cu atat o persoana se poate confrunta deseori cu senzatia de frig la nivelul membrelor inferioare. Iti aduci aminte cum te invelea mama ta atunci cand erai mic? Daca tu nu poti fi prezent mereu pentru a-i intoarce favorul, incalzitorul pentru picioare  iti va lua locul si va avea grija de mama ta.

Este vorba despre un dispozitiv de ultima generatie, ce se conecteaza USB si atinge imediat o temperatura optima pentru picioarele infrigurate.

Ba mai mult, textura moale si catifelata va fi ca o adiere blanda, mai ales dupa o scurta plimbare prin aer liber sau dupa ce mama ta ajunge acasa de la cumparaturi. Iubirea inseamna sa ii porti de grija mereu, iar uneori un astfel de gest poate valora cat 100 de cuvinte, nu este de mirare faptul ca incalzitorul se numara printre cele mai apreciate idei de cadouri pentru mame.


 

Ofera-i mamei tale un difuzor aromaterapie

difuzor aromaterapie idei cadouri pentru mame

Inca mai cauti idei de cadouri pentru mame? Gandeste-te la asta: doamnele apreciaza mereu accesoriile pentru casa, iar un difuzor aromaterapie uleiuri esentiale 7 culori va fi mereu o alegere inspirata. Pe langa designul inedit, ce il transforma intr-o piesa de decor interesanta, difuzorul are rolul de a dispersa in aer uleiuri esentiale cu numeroase beneficii pentru organism, purificand totodata atmosfera din orice locuinta.

Ba mai mult, aromele discrete dau o senzatie de prospetime si transforma camera intr-una potrivita pentru ca mama ta sa se destinda si sa aiba parte de tot confortul dorit.



Cutia de bijuterii, un simbol al feminitatii

idei cadouri pentru mame cutii de bijuterii
Aflata la varsta la care a adunat deja o colectie impresionanta de accesorii, mama ta va fi mai mult decat entuziasmata sa aiba parte de o cutie de bijuterii neagra, Luxurious, unde sa le poata organiza cat mai bine. Pe langa rolul practic, aceasta cutie de bijuterii se remarca si printr-un aspect nobil, integrandu-se cu succes in orice ambient.

Este acel tip de cadou “must-have” pentru orice femeie, dar mai ales pentru mama ta, care merita cele mai interesante produse, nu-i asa? Cutia este si cat se poate de incapatoare, fiind compartimentata pe doua nivele, deci va deveni „gazda perfecta” a bijuteriilor mamei tale.

La mindblower gasesti mereu cele mai inspirate idei de cadouri pentru mame de ziua lor. Deci, vino in sectiunea magazin si descopera o multime de daruri speciale pentru cea mai draga fiinta din viata ta: mama.


Prin urmare, darurile pentru mama au totodata si o valoare spirituala. Ele ar trebui sa ilustreze respectul si aprecierea pentru cea care si-a dedicat anii tineretii pentru a te educa si a-ti ghida pasii in viata. Ofera-i un cadou special si asigura-te ca acesta va fi insotit si de un mesaj emotionant, ce o va impresiona peste masura.

 
Cadouri pentru Mama - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!