Ciorăpelul cu bucluc sau despre cum echipa Mindblower.ro a transformat un ciorăpel într-un cățel.

Vineri, 20 februarie

Vreme de week-end, stare de week-end.

La birou se simte deja că e rost de relaxare. Ana, colega noastră cu ochi de vultur văzuse încă de dimineață coletele cu noile produse și era nerăbdătoare, ca de fiecare dată, sa le încerce pe toate. Eu, subsemnata, Anca pe nume, nu eram mai prejos decât Ana, fiind la rândul meu fană a jocurilor Mindblower.ro.

După o zi plină în care am făcut multi oameni fericiti trimițându-le cadourile, venise și rândul nostru să facem copilul din noi fericit.

Așa că am dat peste Cațelușul Șosetă , un pachețel colorat cu o figurină în dungi și un îndemn promițător: Make your own Rainbow Dog from a sock!

Pachetul conține o șosetă, un ac, ață galbenă și neagră, vatelină și o foaie cu instrucțiuni, mai exact, tot ce ai nevoie pentru a construi un Cațelus dintr-o șosetă (sau așa credeam noi).

Am tăiat șoseta în două și pentru a ne fi mai ușor, am trasat câteva puncte ajutătoare cu markerul, pentru tăieturile care urmau.


Cu entuziasm, am trecut la următorul pas: am întors jumătatea de șosetă pe dos și am început să cos dintr-o parte în alta, după contur, încercând să fac cusăturile cât mai estetice.

Apropo de asta, uite un truc pe care l-am găsit aici, care te învață cum să faci cusaturile egale.

Rezultatul nu a întârziat să apară: două picioare mici și strâmbe care deja ne făceau să ne îndoim că vom avea un cațel normal. Pentru că lucrul în echipă este sfânt, mai ales în echipa Mindblower.ro, în timp ce eu mă străduiam să dau o formă cât de cât decentă viitoarelor picioare, Ana se apucase de cap. De capul cațelului, ca să fim înțeleși.

Pentru sosetele colorate si amuzante din magazinul Mindblower click AICI

Cațelușul Șosetă începe să prindă o formă

După câteva minute avem un cap și un trunchi de cățel, așa că trecem la următorul pas, și anume, să îl umplem cu vatelină. Trebuie să recunoaștem că acesta a fost cel mai ușor lucru din toată operațiunea.

Ar trebui să unim de acum capul de trunchi, dar ceva nu se leagă. Ne uităm din nou pe instrucțiuni. Gata, am găsit: cainele ăsta se presupune că ar avea și mâini/lăbuțe. Deci apucă-te și fă alte cusături – și dacă ne gândeam că până atunci fusese treaba complicată, ține-te acum! Hai că o reușim și pe asta!

In partea stangă se vede codița

Fotografii din timpul intervenției chirurgicale

Spre dezamagirea noastră, cațelul nu era nici pe departe la fel de frumos ca cel din imaginația noastră, atunci când am început acest proiect. Tot ne uitam pe foaia cu instrucțiuni ca să vedem cum ar trebui să iasă și parcă nu semana deloc.

 

Insă apoi s-a întâmplat neprevăzutul!

Eram deja hotarate să terminăm ce am început, iar pasul final a fost acela de a coase nasturii. Odată ce cațelul ”a făcut ochi”, a prins dintr-o dată viață, uitandu-se parcă la mine și la Ana, felicitandu-ne cu ochii lui mici și sinceri.

După aproape 2 ore de cusust, eforturile noastre au fost răsplatite: Cațelușul Șosetă era viu și incredibil de dragălaș. Sper că și voi sunteți de acord cu noi! Iată o poză cu Cațelușul Șosetă, în brațele Anei.

Pe lângă amuzamentul de care am avut parte, am tras și câteva concluzii.

În cele 2 ore mi-am demonstrat că în ciuda înclinației mele aproape inexistente spre a face lucruri handmade – pe care le apreciez atât de mult, cu puțină perseverență nimic nu e de nerealizat.  Trebuie să recunosc că sentimentul pe care l-am avut atunci când țineam Cațelușul Șosetă în mână a fost unul minunat.

 

Cine s-ar bucura de un astfel de cadou?

Noi am spune că o mulțime de oameni, de la cei care nu au mai încercat până acum să asambleze un set DIY, așa ca mine, până la cei care iubesc să meșteșugărească tot felul de lucrușoare, oricând au un moment liber.

Poate să fie un cadou pentru colegii de serviciu, pentru prietene pasionate de obiecte handmade și activități DIY, pentru iubita care exclamă entuziasmată atunci când trece pe lângă un magazin de lucrușoare făcute de mână. Sau îți poti chema prietenele acasă și să-l faceți împreună într-o după-amiază relaxantă de week-end sau într-o seară ploiasă.

Cui i s-ar mai potrivi acest cadou? Aș spune în mod categoric că mămicilor care vor să petreacă cât mai mult timp de calitate cu fetițele lor făcând activități creative.

La fel de bine ar merge în mediul business, pentru ca ar fi ceva wow. Nici nu contează dacă vorbim de industrii creative sau mai tehnice: în primul caz va fi o încântare, în cel de-al doilea o provocare relaxantă. În oricare dintre aceste situații te-ai afla, această idee merită să fie pusă în practică în următorul team-building.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!