Cum sa cuceresti o femeie de 30 de ani cu un cadou trasnet?

Cum sa cuceresti o femeie de 30 de ani cu un cadou trasnet?

Femeia matura si asumata, la 30 de ani, este femeia sigura pe ea si pe alegerile ei. Ea este cea care te alege, chiar daca pana acum s-a crezut ca barbatii sunt marii cuceritori. Ea va intra in jocul seductiei doar daca va simti ca merita. Iar tu va trebui sa faci tot posibilul ca ea, femeia, sa te aleaga ca cel care lupta pentru inima si atentia ei.

Cel mai fain si intelept lucru pe care trebuie sa-l faci ca sa cuceresti o femeie este sa o asculti. Daca stii “sa citesti printre randuri”, vei afla cam ce isi doreste si la ce atentii rezoneaza.

La inceputul relatiei poti sa-i oferi cadouri pe care ea este deja obisnuita sa le primeasca, dar apoi ar trebui sa te straduiesti mai mult. Femeile adora creativitatea, asa ca nu te feri de surprize iesite din comun.
 

Cel mai potrivit cadou pentru femeia de 30 de ani

Nu este usor sa gasesti cadoul ideal pentru a fi pe placul unei femei de 30 de ani. Cel mai important este sa o poti surprinde cu un cadou inedit. Indiferent de evenimentul ce merita sarbatorit, ar trebui sa te gandesti la cateva idei originale de cadouri. Stim ca uneori poti sa ai emotii pentru ca nu esti sigur daca se va potrivi cu femeia careia vrei sa-i faci surpriza si daca ii va placea. Noi, cei de la MindBlower, iti dam cateva criterii dupa care sa alegi cadourile precum si sugestii de cadouri dragute si hazlii cu care poti sa o surprinzi.

 

Alege un cadou relevant pentru femeia de 30 de ani

Coarda digitala wireless Smart Jump

Unul dintre cele mai importante lucruri in alegerea unui cadou pentru o femeie de 30 de ani este sa fii atent cam ce este relevant pentru ea. 

De exemplu, poate vrei sa alegi un cadou haios cum ar fi o Coarda digitala wireless Smart Jump sau o Lampa birou cu suport instrumente de scris Aripi, un cadou care sa se potriveasca intereselor iubitei si sa fie si dragut si hazliu in acelasi timp.

 cadou femei 30 de ani lampa

Incearca sa alegi cadouri practice pentru femeia de 30 de ani

Acesta va garanta bunadispozitie si aprecierea partenerei. De exemplu, te poti orienta catre un difuzor de arome cu simulator de flacari pentru aromaterapie - care sa o ajute cand nu e chiar ok.

 cadou femeie 30 de ani simulator flacari

Pune suflet in cadoul pregatit pentru femeia de 30 de ani

Cadoul tau nu contine doar unul sau mai multe obiecte frumos impachetate, ci contine chiar sentimentele pe care le ai pentru femeia careia ii oferi darul. Natura cadoului exprima felul in care tu simti fata de ea. 

 

Cadoul potrivit in functie de tipul si momentul relatiei

cadou femei 30 de ani umbrela

Cu cat o relatie este mai solida si mai legata, cu atat si cadoul va fi diferit. Daca la inceputul relatiei poti alege o Umbrela Indragostitilor, Inima rosie pentru o femeie cu care ai o relatie de cativa ani vei alege poate un Trandafir placat cu aur de 24K , ca si pretuire a acesteia. 
cadou femei 30 de ani trandafir aur

Ori, daca vrei sa o ceri in casatorie, pe langa inel, poti alege si un cadou dragut si amuzant, precum Set cadou Buchet romantic 7 trandafiri sapun sau manusi romantice pentru indragostiti prin care ea sa intuiasca ceea ce urmeaza sa se intample. Ideea este ca acel cadou sa fie ales cu gust, cu drag si in asa fel incat sa se potriveasca tipului de relatie pe care il ai.
cadou femei 30 de ani buchet trandafiri de sapun

 

Cadouri cu valoare sentimentala sau materiala?

Femeile prefera cadourile care au atat valoare sentimentala, cat si materiala si, in special, tipul de cadouri pe care le pot pastra mult timp. Pentru ca vrei ca  femeia sa-si aminteasca de tine mult, mult timp, cumpara-i un cadou pe care il poate pastra ani de zile si care o va face sa te aiba in gandurile ei de fiecare data cand il va vedea! 

Intra in sectiunea magazin MindBlower.ro si alege cadoul potrivit pentru femeia de 30 de ani - dragut si hazliu.

Cadouri pentru Iubita - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!