De ce sa oferi cadou o perna originala?

De ce sa oferi cadou o perna originala?
Oamenii de stiinta au identificat cele mai stresante evenimente din viata cuiva:
- casatoria
- divortul
- mutarea intr-o casa noua.
Spre marea noastra surpriza, oferirea unui cadou nici macar nu se afla in TOP 10.

Cu toate astea, pentru a evita stresul si timpul pierdut, intrebandu-te ce sa cumperi cuiva cand se apropie ziua sa de nastere, Craciunul sau alta ocazie importanta din viata sa, iti recomandam sa faci cadou o perna originala. Aceste perne nu sunt simple perne albe, dreptunghiulare sau patrate, pe care sa-ti asezi capul in fiecare seara, ci au cateva caracteristici deosebite. De exemplu, poti oferi cadouri femei si barbati:
- o perna de masaj
- o perna cu gel moale pentru sezut
- o perna multifunctionala
- o perna pentru citit
- o perna cu masaj si incalzire
- o perna electrica
- o perna ergonomica pentru picioare
- o perna de balans pentru yoga si aerobic

 

De ce sa oferi cadou o perna originala?



1. Toata lumea are nevoie de o perna
Fie ca e o perna de masaj, o perna de sezut la birou sau una ergonomica de picioare sau de pus capul, oricine are nevoie de o perna buna. Aceste perne ofera relaxare, au dimensiuni compacte si sunt utile in diferite circumstante. Pentru cei care lucreaza la birou, alege o perna de spate/ mijloc sau de sezut. Aceasta o sa-i ajute sa se odihneasca mai bine sau sa fie mai productivi la job.

2. Cadoul tau nu va fi trecut cu vederea
Pentru ca o perna este un lucru practic, cadoul tau va fi folosit cu adevarat. Fata de o lumanare parfumata care miroase urat, o rama foto care nu intra in gratiile primitorului sau un voucher aleatoriu, o perna este un cadou mult dorit, mult intrebuintat si cu beneficii multiple.

3. O perna este cadoul ideal chiar si pentru o persoana pretentioasa
Pernele cadou pe care le gasesti in oferta noastra sunt confortabile si se pliaza pe multe cerinte. Persoana care va primi acest cadou va putea sa foloseasca perna la birou (daca e o perna de sezut sau multifunctionala), noaptea cand doarme (daca e o perna de picioare sau de odihna), cand citeste (daca e o perna pentru citit, cu tetiera sau brate), in timpul antrenamentelor (daca este o perna de echilibru).

4. Nu trebuie sa te duci la magazin sa cauti cadoul perfect
Poti comanda o perna speciala chiar din magazinul nostru online. O trimitem prin curierat rapid direct la tine acasa ori chiar la sarbatorit/a. E chiar foarte simplu si poti spune ca ai gasit in sfarsit un cadou inspirat pentru mama, iubita, sotie, prietena, sot etc.

5. O perna poate fi un cadou care iti schimba viata
Nu, nu e putin spus. Daca ai gasit perna potrivita pentru cineva, ai toate sansele sa-i schimbi viata cu aceasta.
Gandeste-te la o perna de masaj care ii poate reda linistea si relaxarea, detensionarea si alungarea stresului.
Gandeste-te la o perna cu gel pentru sezut, atat de importanta pentru o persoana care se confrunta cu hemoroizi, cu o postura deficitara la birou sau care petrece foarte multe ore lucrand la calculator sau laptop.
Gandeste-te la o perna multifunctionala, mereu la indemana, ideala pentru sprijinirea confortabila a spatelui, pentru citit, pentru spatarul scaunului de la birou, pentru ridicarea picioarelui umflate.

Prin urmare, o perna cadou este o alegere foarte buna pe care poti sa o faci pentru a surprinde pe cineva drag. Poate sa fie ziua ei de nastere sau ziua numelui, poate ca se apropie Craciunul sau alta ocazie importanta. Cand te grabesti sa iei un cadou frumos si nu vrei sa gresesti, vezi oferta noastra de perne originale.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!