Episodul 1 - "Alegerea Cristinei"

Episodul 1 - "Alegerea Cristinei"
Sediul Mindblower.ro
Bucureşti, 2017 
Într-o marţi (dar nu marţi 13) :-D 
Ora 17:30

Vine la sediu să ridice cadourile ... să.i zicem Cristina (deşi pe ea n-o cheamă aşa).

Tocmai în momentul ăla, apare cu curierul să ridice comandă pt livrarea cadourilor. Ne cerem scuze că mai dureza putin...(maxim 5 min).

Cristina, răbdătoare şi zâmbitoare aşteaptă liniştită. Intrăm în vorba, o întreb ce cadouri a luat ...conversaţie că între prieteni. Îmi explică fericită că a ales cadourile de Paşte pentru toată familia şi cei apropiaţi. Alesese vreo 7 cadouri. 8-)  Colegul meu Alex, vine cu braţul plin din depozit  şi-i aduce cadourile.

 


Când vine vorba de tatăl ei, Cristina e indecisă. Parcă i-ar lua Decantorul de vin pentru că tatăl ei e fan vin înrăit şi să poată încerca mai multe vinuri, în toată splendoarea aromelor la masă lor de Paşte....

Ori, să aleagă BiiSafe buddy pentru că tot numitul în cauza, TATĂL, este în vârstă şi a început să fie mai mereu cu capul în nori, pierde chei, nu ştie unde îi este telefonul, uită unde a pus cheile de la maşină.

Ei, dezicie cam grea, nu? Cum să te decizi şi să fii sigur că ai făcut alegerea perfectă (mai ales când că ai şi un buget de care să te ţii şi ştii că nu le poţi lua pe amândouă).

Alex însă, concluzionează admirabil: deci vinul este pasiunea lui şi pierdutul cheilor crezi că e un mic defect al lui. Tu dacă ai fi în locul tatălui tău, ai vrea să îţi aducă cineva aminte de ceva ce nu faci bine, sau de ceva ce iubeşti să faci?

Cristina, fără să stea pe gânduri, alege Decantorul...şi, bucuroasă îi mulţumeşte lui Alex că a ajutat-o să aleagă un cadou cu "suflet" şi spre bucuria sărbătoritului nu spre liniştea tuturor!

Când alegem cadourile ne gândim la prietenul nostru şi ne întrebăm: Ce îl caracterizează? Ce îi place? Care este povestea lui? De cele mai multe ori şi noi ne legăm de o poveste amuzantă sau o mică întâmplare pe care o ştim doar noi. Acelea sunt cadourile perfecte! Cele care au legătură cu persoană respectivă, cu visele şi idealurile, cu întâmplările şi poveştile.

Am transmis aproape in direct de la sediul "Cadourilor ieşite din minţi" de data asta, Cadourile ieşite din mintea Cristineeei!

♥♥♥

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!