TOP 10 Cadouri funny - Punem pariu ca te lasam gura-casca?

TOP 10 Cadouri funny - Punem pariu ca te lasam gura-casca?
Acum, mai ales ca sarbatorile se apropie, incepe si nebuneala cu alegerea cadourilor de iepuras si nu numai. Ce ar fi sa mai scapam de monotonia cadourilor traditionale pentru familie sau prieteni cum ar fi hainele sau decoratiunile casnice de care toti sincer ne-am cam obisnuit? Un cadou indraznet si haios cu siguranta va face o diferenta si va crea o amintire de lunga durata de care veti vorbi si veti rade de fiecare data cand va veti intalni.
 

Cadouri funny o alegere inedita



Cadourile in principiu, in afara de utilitatea lor, trebuie sa fie si amunzante. Sa fim sinceri - toti ne putem lua tot ce ne este necesar si avem nevoie, dar cand vine vorba sa cheltuim pe lucruri mai putin traditionale, parca strambam din nas - asta pana cand chiar il luam si nu ne mai despartim de el. E inspirat sa oferi cadouri haioase

Ce zici de  papuci de casa unicorn,  cana ceramica cu  mesaje haioase,  sorturi de bucatarie cu ustensile gratar,  stickere amuzante,  jucarii antistres sau  poster razuibil?
Cel mai important lucru cand oferi un cadou familiei sau prietenilor apropiati este sa ii vezi ca se bucura cu adevarat si ca se amuza de cadoul primit; mai ales daca este ceva ce ei nu si-ar fi luat in ruptul capului.

Hai sa iti dam cateva idei ca sa poti sa impresionezi mai bine decat data trecuta si sa iesi din monotonia cadourilor traditionale.

 

1.    Patura cu maneci pentru cupluri pentru ziua indragostitilor


Un astfel de cadou va fi apreciat de cuplurile care fac parte din viata ta. Oricum ai grija, ca in momentul in care vei dori sa il dai, cu siguranta te va surpinde si pe tine placut si iti vei dori si tu o astfel de patura pentru tine si jumatatea ta. Cu patura acesta il vei prinde in plasa ta de dragoste, oferinu-va atentia si apropierea de care aveti nevoie.

Cu totii ne pierdem in telefoane sau tablete, parca am fi din filmele SF, chiar ne si distanteaza aceste lucruri fara insemnatate. Acum cu patura dubla poti sa il iei prin surprindere, sa ii iei telefonul si sa il incotosmanezi sa il tii in brate pentru a simti caldura voastra de odinioara.

Descopera in oferta noastra accesorii  sticla vin,  set cani amuzante, cadouri pentru  funny party, dozator  bere vin, sac de box si altele. 


 

2.  Vouchere sexy pentru el



Romantismul este important in orice cuplu mai ales ca se apropie ziua lui ii poti oferi toate fanteziile de care s-a tot plans ani in sir. Acum traim intr-o era moderna si nu este o rusine sa devenim mai atragatori pentru partenerul nostru. Fanteziile fac parte din viata noastra chiar daca nu recunoastem sau suntem prea rusinati sa admitem. Un astfel de cadou il va face sa se urce pe pereti de fericire obtinund in sfarsit tot ce si-a dorit.

Pachetul contine 24 de dorinte, deci pregateste-te cu un pahar de vin deoarece cu siguranta te va pune la treaba. Nu este doar pentru el, este si pentru tine, pentru a lega o mai stransa apropiere fizica cat si sentimentala. Unele dintre aceste provocari sunt foarte haioase si cu siguranta va veti tavali pe jos de ras ... si de iubire. 


 

3.    Masinuta care urca pe pereti - starneste  hohote de rase



Daca vrei sa le arati prietenilor cata magie ai in tine, cu aceasta masinuta ii vei suprinde, ea putand sa urce pe pereti si pe tavan. Copiii nu o vor mai lasa din mana incercand  sa o probeze in toate modurile posibile. Chiar si tu te vei bate pe ea pentru a testa tot ce poate face aceasta noua achizitie.

 

4.    Pistol cu bani - jucarii antistres



Ai vazut mereu in filme cum arunca anumite personaje multi bani in sus. Acum fantezia ta este mai moderna si poti fi un adevarat BOSS cand vei incepe sa tragi cu bani peste tot. Cand invitatii iti vor calca pragul casei vor ramane masca de pistolul tau magic.

 

5.    Set 100 stickere amuzante laptop Rick and Morty - cadou haios



Cu cele 100 de stickere, imparteala lor nu va mai fi o problema intre tine si pustiul tau. Desenele Rick si Morty au cucerit inimile tuturor de la mic la mare prin aventurile lor indraznete. Acum ii poti avea in permanenta cu tine pe laptopul tau si te vor insoti tinandu-ti pumnii indiferent de situatie.

La noi mai gasesti si papuci de casa haiosi, cana ceramica amuzanta, cadouri amuzante pentru  petrecerea burlacilor


 

6.    Patura coada de sirena pentru zi de nastere si alte ocazii



In afara de confortul si caldura pe care o ofera, acesta patura va trezi acel ceva din tine care nu de mult te captiva cand urmareai Mica Sirena la televizor. Poate fi un cadou chiar si pentru tine mai ales ca toate ne-am imaginat macar o data ce bine ar fi sa fim pentru o zi, o sirena, pentru a ne aventura in adancurile oceanelor si a vedea toate secretele acestora.

 

7. Mini drona Illuminator -  super idei haioase

 


Cine nu isi doreste o drona? Are si lumini ? si mai bine. Acum chiar ca il vei impresiona cu acest aparat si va avea un motiv in plus sa te scoata in parc la o inghetata in timp ce el alearga ca o caprioara fericit cu drona lui. Il prinde seara si tot nu va renunta la acesta mai ales ca are un sistem de iluminat puternic. Deci cel mai bine sa te agati si de o patura ca s-ar putea sa innoptezi acolo.

La noi gasesti  harti razuibile pentru aniversare casatorie ,  accesorii bar cu  mesaje amuzante gen super dad,  cani cu mesaje haioase sau  pahare cu mesaj. Vezi ideile de cadou la noi pe site. 


8. Mystic 8 Ball Mingea adevarului - unul din cele mai frumoase din  cadourile haioase



Este imposibil sa nu fi auzit de aceasta magica bila 8. De mici am vazut in filme puterea absoluta pe care ne-o poate da aceasta minge micuta. Il poate ajuta sa ia o decizie mai ales in cazul in care il rogi sa faca curat sau sa mergeti la shopping - acolo doar destinul te va mai putea ajuta.

 

9.    Stantator pentru gratar



Profesionistul din tine, o data cu acest stantator va fi complet. Invitatii tai vor fi placut impresionati de mesajele pe care le vei lasa pe fripturile lor personalizate. Le poti stanta numele lor ca sa nu se fure vreo friptura sau chiar si o gluma. Cineva a cerut de sotie in acest fel cu un mesaj WILL U MARRY ME. Este un mod unic in care o poti si hrani si a o cere de sotie mai ales la un gratar impreuna cu invitatii tai.
 

10.    Voucher cadou pentru iubita ta - cadou haios



Cu acest voucher o vei topi la picioare imediat. Are toate mesajele de care ai nevoie pentru a o face fericita, mai ales cand ai facut vreo boacana. Poti sa scapi usor si sa o faci sa zambeasca chiar si atunci cand e mai suparata. Te poate apropia mai mult de partenera sentimental, iar ei cu siguranta ii va placea ca na - este o lipicioasa. Poti considera ca acest set de cadou este un fel de Holy Grail al barbatilor.

Vezi la noi si  poster razuibil funny,  set cadou pentru barbati,  sorturi de bucatarie cu ustensile, cana  amuzanta funny,  puzzle 3d.

Viata cateodata este prea serioasa, asa ca trebuie condimentata. Un cadou amuzant iti va schimba viata, atat tie cat si prietenilor tai si va va apropia mai mult decat iti poti imagina. Acum hai, fa pasul cel mare si iesi din cotidian cu acele cadouri boring si fa-ti viata ta si a celor din jur mai frumoasa si mai funny ca de avem doar o viata de trait si ar fi bine sa fie cat mai mult cu zambetul pe buze.
Cadouri Haioase - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri Haioase - Stantator pentru gratar
-26%
Cadouri Haioase - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3
Cadouri Haioase - Ceas Pistol desteptator
-35%
Cadouri Haioase - Papusa VOODOO a sefului
-32%
Cadouri Haioase - Pistol cu bani
-25% + Cadou

Pistol cu bani

79 Lei 59 Lei
1
Cadouri Haioase - Big Enter tasta antistres
-20%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!