TOP 10 Cadouri Valentines Day pentru ea 2023

TOP 10 Cadouri Valentines Day pentru ea 2023
Nu prea iti arde tie de Ziua Indragostitilor, dar numai la gandul ca ea este fericita cand va celebrati iubirea, dintr-o data ai mai multa tragere de inima. Stii ca nu e chiar usor sa o surprinzi, dar in continuare o sa-ti aratam 10 idei speciale de cadouri Valentines Day pentru ea.

Sunt inedite, iesite din comun si te ajuta sa transmiti mesajul potrivit de iubire pentru ea, intr-o zi atat de mareata cum este cea a Indragostitilor. Iti  venim în ajutor cu multe idei chiar aici, pentru ca la noi  gasesti cele mai originale cadouri pentru ea.


 

Cele mai frumoase Cadouri Valentines Day pentru ea




1. Trandafir placat cu aur de 24k (poti sa-l oferi la  cina romantica)
trandafir de aur


Schimba trandafirii proaspeti care ajung pe 15 februarie la gunoi, cu acest trandafir absolut minunat. Suflat cu aur de 24 de K, aceasta floare nemuritoare straluceste de lux si gratie. Dincolo de frumusetea sa, trandafirul de aur are si o conotatie importanta: arata ca iubirea voastra poate trai vesnic. 

Asa ca o sa-si poata pune trandafirul din aur la vedere pentru a se mandri cu el, pentru a-si linisti inima de fiecare data cand se aprinde de fierbinteala dorului tau. 

Trandafirul nostru are o lungime de 27 cm, marime naturala si vine intr-o cutie eleganta foarte frumoasa, perfect pentru a fi oferit cadou. Emana romantism si este deja votat de sute de barbati "cadoul perfect de Valentine's Day". 




2. Vouchere sexy pentru ea de valentine day
vouchere sexy pentru ea


Nu trebuie sa cheltui o avere pe bijuterii, gadgeturi de ultima generatie sau alte lucruri scumpe, ca sa o faci mega-fericita de Valentine's Day si sa va bucurati impreuna de o zi deosebita. Iata, aceste vouchere sexy sunt atat de potrivite pentru Ziua Indragostitilor. Hai sa-ti spunem cum functioneaza. 

E o carticica mica, rosie ca focul, cu un design deluxe, cu 24 de provocari sexy in interior. Dintre acestea 20 cartonase sunt scrise, iar 4 pot fi completate de tine sau chiar de ea. Provocarile sunt picante, ideale pentru ca voi doi sa petreceti clipe intime de neuitat in dormitor. Va fi distractiv, incintant si provocator sa puneti in practica ceea ce scrie pe fiecare cartonas. Dar, pentru ca acesta va fi cadoul pentru iubita ta de Valentine's Day, ghici ce? - ea va fi cea care va avea puterea de a scoate, oricand va dori, o dorinta din acest pachet pentru ca tu sa i-o indeplinesti. Interesant, nu?

Si uite asa ai descoperit un cadou la pret accesibil, cu multe idei frumoase pentru relatia voastra, un cadou original care o va cuceri cu siguranta  - nu doar de Ziua Indragostitilor, ci si pentru multe zile in continuare. 




3. Voucher cadou pentru iubita ta pentru  sarbatoarea de valentines day
voucher pentru iubita ta


In cazul in care aveti o relatie ceva mai platonica sau mai la inceput de drum si ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa o sperii cu dorintele tale flamande din dormitor, iti recomandam aceste vouchere mai cuminti si mai hazlii. De data aceasta, setul cuprinde 20 de vouchere (15 completate si 5 libere, care pot fi personalizate) care se regasesc intr-un plic rosu, sigilat cu o inimioara delicata. 

Aceste vouchere iubita sunt aur pentru orice cuplu. Vin cu mesaje diferite, frumoase si simpatice, pe alocuri porunci provocatoare si surprinzatoare - e cu de toate si asta e super distractiv si interactiv. Sunt cupoanele dragostei si pot fi reutilizate iar si iar. Va ajuta sa va cunoasteti mai bine, sa scapati de micile tensiuni care pot aparea uneori, sa mentineti vie flacara pasiunii si sa va distrati (ca iubirea e si despre a te simti bine in compania celuilalt). 

Uite - ai inca un cadou ieftin, dar autentic si original, pentru Valentine's Day. 


 

4. Cutie bijuterii verde, Attractive, Bratara 7 Chakre CADOU



Una dintre cele mai mari frici ale unui femei este sa isi vada bijuteriile zgariate sau deteriorate din cauza faptului ca nu au fost depozitate intr-un loc special pentru ele. Asadar, cu ajutorul acestui minunat cadou pe care i-l poti oferi iubitei tale chiar de Valentine’s Day, ea isi va putea feri micile comori de factori externi ce le-ar putea dauna, si nu va mai risca sa le piarda sau sa caute dupa acestea prin toata casa.
De asemenea, pentru aceasta cutie de bijuterii model Attractive de culoare verde, care va da oricarei masute de toaleta un aer modern si interesant, jumatatea ta se va putea bucura si de un cadou din partea noastra, o bratara 7 Chakre.





5. Organizator cosmetice cu oglinda iluminata LED

Daca mereu ai avut impresia ca partenera ta isi tine toate lucrurile de pe masuta sa de machiaj in dezordine, atunci inseamna ca are nevoie, neaparat, de acest cadou extrem de eficient de Ziua Indragostitilor, si anume: un organizator de cosmetice ce are o oglinda iluminata cu LED
In acest fel, nu numai ca parfumurile ei, machiajele, pensulele de diferite marimi, cremele, ba chiar si bijuteriile vor fi puse la loc sigur avand fiecare spatiul lor, dar ea se va simti ca un star de cinema gratie luminilor LED incorporate.

 

 

6. Cana cadou cu Coroana Queen of everything



De Ziua Indragostitilor, si nu numai, iti doresti sa ii arati partenerei tale cat de mult o respecti si o apreciezi pentru ce este ea si pentru ce face in fiecare zi pentru tine, asadar, ce ar putea fi mai frumos decat o astfel de cana incantatoare? Cana aceasta model tip coroana Queen of everything, o va face pe femeia iubita din viata sa se simta ca o regina chiar de la prima ora a diminetii atunci cand isi va savura cafeaua, dar este si excelenta pentru serile in care isi va dori sa se relaxeze la un film sau in compania unei carti bune alaturi de un ceai imbietor.




7. Un joc erotic
Joc de carti 50 positions of Bondage


Stop dulcegarii! Ai ajuns la o idee de cadou fierbinte rau. Daca ar fi sa spunem care este cel mai potrivit cadou de Valentines Day, iti dai seama ca acesta ar fi  un joc erotic. Pur si simplu, asocierea e la mintea cocosului. Nu e un simplu cadou - un joc erotic e o invitatie intima la distractie in dormitor, la o activitate pasionala de Valentine's Day. Cum se va termina Valentine's Day pentru voi? Trage o carte, da-i cu zarul, scoate catusele cu puf roz, razuieste "si castigi" pe Posterul Kama Sutra Fun Positions  ... si vei afla. Ofera  jocuri erotice de V-Day.


8. Un difuzor aromaterapie
difuzor aromaterapie


Nu te-ai fi gandit la asta, asa-i? Dar, cadoul acesta e foarte original si practic, nu doar de Valentine's Day, ci si pentru multi ani. Nu doar pentru iubita ta, ci si pentru voi doi impreuna. Folosit cu uleiurile esentiale potrivite (chiar si afrodisiace), un astfel de difuzor aromaterapie o sa va ajute sa creati o atmosfera romantica foarte usor. Apoi, iubita ta poate schimba uleiurile cu cele anti-stres, super- productivitate, somn- profund, stop-durere-de-cap, hidrateaza-pielea, calmeaza- iritatia-nasului, adio-mirosuri-neplacute. Exista sute de combinatii de uleiuri esentiale si in plus, difuzorul functioneaza si ca lampa de veghe, oferind mai multe nuante. 



9. Un aparat de masaj - pentru  persoana iubită, de  Sfântul Valentin
Aparat masaj Shiatsu termal, terapeutic si tonic


O alta idee grozava de cadou de Valentines Day pentru ea este un aparat de masaj, iar aici paleta este foarte larga. Poti alege un aparat de masaj facial, pentru spate, pentru calcaie si picioare, un aparat de masaj tip pistol, cu masaj shiatsu, o saltea de masaj, o husa de masaj pentru scaun etc. 

Cand ii oferi acest cadou de Valentine's Day ii transmiti subtil mesajul ca vrei sa o stii bine, ca o iubesti atat de tare incat iti doresti sa fie sanatoasa, vesela si libera de stres, sa fie relaxata si pregatita pentru a se bucura la maximum de ceea ce ii ofera fiecare zi. 

Daca ea e relaxata, tu esti implinit si relatia voastra merge pe drumul cel bun. E uimitor cum un mic lucru, precum un aparat de masaj, poate spulbera stresul, tensiunea, "cheful" de galceava. Speram ca daca ai uitat sa duci gunoiul, ea te va astepta in prag la fel de zambitoare, calmata fiind de un astfel de aparat de masaj. 




10. Patura coada de sirena



Visul multor fete, in copilarie, a fost sa se poata transforma in sirene si sa o insoteasca pe mica sirena, Ariel, in aventurile sale din adancul oceanului. Pentru unele dintre ele, acest mic gand a ramas intiparit, iar daca stii acest aspect din viata partenerei tale, atunci este momentul ideal sa ii faci un asemenea cadou neasteptat, dar extrem de eficient si hazliu. Gandeste-te doar la reactia sa cand va vedea ca ti-ai adus aminte acel mic detaliu despre ea. Acest lucru ii va demonstra, inca o data, ca esti atent la cerintele si dorintele sale, chiar daca sunt aiurite.
De asemenea, aceasta patura de tip coada de sirena, nu numai ca ii va aduce aminte persoanei dragi din viata ta de copilarie, dar o va si incalzi in zilele friguroase si ploioase. 



Vino sa descoperi si alte cadouri Valentines Day pentru ea -  cutie de bijuterii,  seturi cadou, trandafiri  placati cu aur, cani in  formă de inimă etc.


Nu stim ce ii vei alege la final, dar speram ca ideile de mai sus te-au inviorat si ti-au adus cat mai multa inspiratie. Statisticile si dezvaluirile fara perdea spun ca barbatii percep Valentine's Day ca un fel de ghimpe in calcaie pentru ca urasc presiunea de a li se spune ce sa faca si cum sa faca pentru a fi romantici sau pe placul iubitelor lor. Indiferent daca tu esti anti-Valentine's Day, daca iti e indiferent ce se intampla cu ziua asta sau incerci sa faci ce trebuie ca sa nu o superi pe ea, sugestia noastra este sa te bucuri. Da, sa te bucuri, sa fii creativ si sa te gandesti ca tu ai puterea sa faci din ziua asta una memorabila. Nu trebuie sa ramai in perimetrul asteptarilor (nici nu-ti recomadam acest lucru; vezi - plushuri, bomboane dulci, baloane in forma de inima, buchete grandioase de flori si bani aruncati pe nimicuri pe care ea le va uita prin nu stiu ce sertare).  

In schimb, fa sa fie o zi speciala pentru voi, in care sa va simtiti bine si sa-i reamintesti ca o iubesti (mda... femeile au tot timpul nevoie de aceste cuvinte pentru ca le ofera o anumita siguranta). Fa cum iti dicteaza inima si sigur va fi bine. 



Cu bine!


 
Cadouri pentru Iubita - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%
Cadouri pentru Iubita - Pendul din crom cu nisip
-60%
Cadouri pentru Iubita - Rama foto magnetica levitanta
-29%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!