TOP 10 Cadouri Valentines Day pentru el in 2023

TOP 10 Cadouri Valentines Day pentru el in 2023
Love, love, love - love, love, love - Oameni buni, vine Ziua Indragostitilor si noi simtim deja cum dragostea pluteste in aer. Si nu doar pluteste in aer, ne inunda din nou inimile, ne face sa realizam ca suntem norocosi ca iubim si suntem iubiti. Vezi perne inimioara peste tot, inchizi ochii si simti petalele de trandafiri cum zboara agale pe langa tine, inima iti bate sa-ti sara din piept cand te gandesti la el. 

Nu stiu cum esti tu, dar Valentines Day aduce un parfum de fericire in inimile indragostitilor si chiar daca unii carcotasi susotesc pe la colturi ca "n-avem Dom'le nevoie de Valentines Day ca sa ne iubim" sau "ce sarbatoare e asta nene, din import?" sau "pentru noi, valentine's day e in fiecare zi", iti spunem noi adevarul dezbracat: Ziua Indragostitilor e magnifica!

Da, avem nevoie de o zi oficiala in care sa ne luam capul de la treburi si stres si sa gandim mai mult cu inima. 

Da, avem nevoie de Valentine's Day ca sa-i aducem aminte omului de langa noi cat de tare il iubim si cat de fericite suntem in bratele lui. 

Da, avem nevoie de Valentine's Day pentru ca e dulce rau sa-l vezi cum iti aduce baloane rosii, flori proaspete (sau un trandafir de aur), cadouri de iubire, printre care a indesat cu oarece timiditate un voucher sexy Mindblower, un joc erotic sau o lenjerie rosie pe care sa o porti tu diseara. E minunat sa simti ca esti iubita si sa iubesti la randul tau. Cum sa nu sarbatoresti iubirea?

Poti sa-i alegi un cadou romantic in  funcție de pasiunile, o cana cu  formă de inimă,  rucsac practic de oraș,  set pentru bărbierit sau voucherele iubirii. 


 

Cele mai frumoase cadouri Valentines Day pentru el



Nu te mai tinem in suspans (dupa cum vezi, noi am vorbi de Valentines Day mult si bine, pentru ca ne e draga rau iubirea si ne e draga ziua asta dedicata dragostei si credem cu tarie ca iarna si luna februarie ar fi mult mai plictisitoare si seci fara aceasta zi speciala). 

 

Uite cele mai frumoase cadouri Valentines Day pentru el.



1. Voucher sexy pentru el (cu mesaj romantic si sexy) -  cadoul perfect pentru iubitul tau de  valentine day
voucher sexy pentru el


Suntem super incantati de cadoul acesta marca Mindblower. L-am creat cu drag, special pentru cei care se iubesc, cei care vor sa se redescopere, sa gaseasca idei de distractie in dormitor. Nu o spunem doar noi, ci o confirma clientii nostri care au ales si au inceput deja sa puna in practica provocarile din vouchere - acest cadou uneste (mmm... si spiritual, si fizic), starneste dorinte, aprinde si reaprinde dragostea. E super distractiv si original. Cuprinde un set de provocari fierbinti si fiecare provocare este inscrisa pe un voucher separat. Tu i le oferi iubitului tau ca dorinte pe care i le vei indeplini la o data ulterioara, dar nu mai mult de un an. Atunci cand el va dori, va putea sa scoata un voucher pentru ca tu sa-i indeplinesti dorinta inscrisa acolo. Nu te teme - va fi fun pentru amandoi, garantat!

Sunt 24 de provocari sexy, din care 20 sunt scrise, iar 4 pot fi completate de tine sau de el (daca te tine sa te lasi la mila imaginatiei lui). 

Afla totul despre aceste vouchere sexy pentru el AICI




2. Voucher cadou pentru iubitul tau - cu mesaje de ziua Iubirii -  seară romantică garantata de  ziua îndrăgostiților
voucher pentru iubitul tau


Voucherele de mai sus sunt bine-bine condimentate, pentru cei care au o relatie dezinvolta si vor sa experimenteze cat mai mult in dormitor, dar aceste vouchere sunt mai... sa le spunem "cuminti". Au un design diferit, dar ideea este aceeasi. Setul include 20 de vouchere cu dorinte (5 din ele sunt nescrise). Tu i le oferi lui in mod solemn de Valentines Day, iar el isi va putea revendica aceste dorinte, oricand va dori el. 

Ce e super interesant la aceste vouchere, precum si la cele sexy de la punctul 1, este ca oferi experiente, iar experientele sunt cele mai importante intr-un cuplu. Florile se ofilesc, bomboanele se mananca, cafeaua se bea, cravata ajunge pe fundul unui sertar, un gadget se devalorizeaza. Dar, amintirile cu acele experiente vor ramane mereu. 




3. Patura cu maneci pentru cupluri (iubitul sau iubita) - cadou romantic


Tu, el si patura asta care va aduce aproape - aproape unul de altul. Mancati popcorn, va aventurati in cateva atingeri interzise pe sub patura si va uitati la un film bun. Cum ti se pare? Poate fi o varianta pentru activitatile de Valentine's Day pe care le puteti repeta apoi de cate ori doriti. Patura e moale, are maneci si un design foarte interesant. Ramaneti la caldura, dar aveti libertatea mainilor si distractia in doi poate continua mult si bine. 



4. Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Deluxe - pentru  persoana iubită
decantor set cadou

Hai sa trecem la niste cadouri serioase. Pe bune, daca iti doresti sa-l surprinzi pe iubitul tau cu adevarat, opreste-te increzatoare la acest set. Este cel mai vandut cadou pentru barbati si a primit pana acum sute de review-uri pozitive. Poate fi folosit pentru orice fel de bautura si vine in pachet cu doua pahare, asa ca putem spune ca incurajeaza discutiile la bar. Designul decantorului si al paharelor este unic: in forma de Globul Lumii, cu harta impregnanta pe peretii de sticla, iar in interiorul decantorului se afla o corabie cu panze, suflata din sticla. 

Daca il stii ca e tipul mai reticent la dulcegariile de Valentine's Day, ofera-i acest cadou si arata-i ca il cunosti, ca stii ce isi doreste si ca il iubesti asa cum e. Sigur va ramane fara cuvinte. 




5. O unealta multifunctionala - un  cadou special de  sfântul valentin
unealta multifunctionala cadou


Iti recomandam un astfel de cadou de Valentine's Day, daca iubitul tau este  un barbat practic si descurcaret, daca adora iesirile in natura, este inventiv si ai putea pune pariu ca ar supravietui in orice conditii. Faptul ca ii oferi o unealta multifunctionala si ii spui ca este eroul tau si ca te simti atat de in siguranta alaturi de el, o sa-i faca inima sa creasca de mandrie. De sentimente ca acesta avem nevoie de Ziua Indragostitilor. 

Uite ce unelte multifunctionale iti propunem AICI.




6. Un produs de ingrijire -  cadou de valentines day
set cadou deluxe


Nu te astepta ca el sa aiba acelasi reactii necontrolate cand va primi un astfel de cadou ca atunci cand tu primesti o crema buna sau alt produs de ingrijire personala. Cu toate astea, pentru ca barbatii sunt practici, vor aprecia darul.

Uite, de exemplu, poti sa-i alegi un set cadou barbati cu produse de ingrijire fata sau un aparat de ras ergonomic. O idee buna este si sortul pentru barbierit, care este prevazut cu ventuze ce se lipesc de oglinda, pentru a impiedica murdarirea chiuvetei si a gresiei din baie. 




7. Un gadget
incarcator telefon wireless


Barbatii de azi sunt sinonimi cu gadgeturile, dar nu trebuie sa te gandesti neaparat la un telefon nou. Poti sa-i oferi o boxa portabila, un proiector laser sau un incarcator telefon wireless pentru masina. Daca ii place sa faca miscare, o sa fie incantat de coarda wireless, iar daca e tipul cu umorul in buzunarul de la piept, o sa rada cu pofta cand o sa primeasca Tasta Big Enter. Pentru un iubit copilaros alege masina care urca pe pereti si tavan, iar pentru un barbat organizat poti ramane la un ceas desteptator cu incarcator wireless sau un suport organizator de birou. 



8. Set sah si accesorii vin, Caseta Deluxe - pentru  valentines day sau dragobete (o  cina romantica)
caseta cu accesorii vin


Iata un cadou de care va puteti bucura impreuna sau pe care il poate scoate la inaintare atunci cand isi invita prietenul, fratele sau tatal la o discutie si un joc de sah. Caseta aceasta este pur și simplu compacta si include toate piesele pentru jocul de sah, iar exteriorul casetei chiar este rezervat tablei de sah. Asta nu e tot - pentru ca in set exista si mai multe accesorii pentru vin, ideale atunci cand vrei sa servesti elegant un pahar de vin alaturi de cineva (sau singur).

E un cadou bun de Valentine's Day pentru ca iese din sfera "prevazutului", fiind foarte original. Nu se asteapta la asta, sa stii!




9. O masina... puzzle din lemn pentru adulti -  pur și simplu cadoul ideal pentru el daca iubeste puzzle-urile
puzzle masina


Chiar, cum ar fi sa-i oferi o masina noua, in miniatura? De la Ugears, iti recomandam o masina de epoca sau una pntru drifturi. Aceste puzzle-uri Ugears sunt originale si se remarca prin calitate si ingeniozitate. Piesele din lemn sunt prinse de placi orizontale si se pot imbina conform instructiunilor din pachet. La final, poti obtine un model functional  - adica o masina care chiar se deplaseaza, cu ajutorul unui motor improvizat. 



10. Un joc erotic - cadoul ideal pentru el
joc erotic


Zi-i cireasa de pe tort, daca vrei. El o sa fie incantat de aceasta surpriza. Uite, poti sa-i alegi un poster razuibil cu pozitii kama sutra Fun, un boardgame erotic sau un joc cu accesorii erotice (cum ar fi catuse pufoase, crema afrodisiaca pentru masaj corporal, lumanari in  formă de inimă, sau esartfa rosie pentru acoperirea ochilor si descoperirea de noi senzatii intime in cuplu). Cu un astfel de joc pentru adulti, pregatiti-va sa descoperiti o multime de idei nastrusnite si interactive de petrecut timpul in dormitor. Clar - cadoul perfect - cel mai cadou pentru Valentine's Day. 

 

Speram ca ti-ai luat doza de inspiratie de aici. Hai in magazinul nostru online si alege-i un cadou demential iubitului tau. Fa din Valentine's Day cea mai frumoasa sarbatoare a iubirii, o zi pe care sa o tineti minte. Faceti ceva deosebit. Ofera-i un cadou care sa-l innebuneasca si sa realizeze inca o data de ce s-a indragostit de tine - pentru ca esti inventiva, speciala, vii cu lucruri neprevazute, aduci sare si piper in cuplu. Esti unica si esti a lui - fa-l sa ramana cu gandul asta dupa ziua rosie de Valentine's Day!


Te asteptam si cu alte surprize in funcție de pasiunile lui -  set bărbierit de lux,  rucsac practic de oraș Bobby,  set pentru bărbierit. 

 
Cadouri Barbati - Mini boxa retro
-38%

Mini boxa retro

125 Lei 77 Lei
3
Cadouri Barbati - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri Barbati - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3
Cadouri Barbati - Ceas Pistol desteptator
-35%
Cadouri Barbati - Papusa VOODOO a sefului
-32%
Cadouri Barbati - Pistol cu bani
-25% + Cadou

Pistol cu bani

79 Lei 59 Lei
1
Cadouri Barbati - Pendul din crom cu nisip
-60%
Cadouri Barbati - Decantor Sticla Diamant
-16% + Cadou

Decantor Sticla Diamant

224 Lei 189 Lei
5
Cadouri Barbati - Puzzle 3D Monociclu Ugears
-10%
Cadouri Barbati - Joc de Sah in 3
-13%

Joc de Sah in 3

338 Lei 294 Lei
Cadouri Barbati - Big Enter tasta antistres
-20%
Cadouri Barbati - Suport Stilou Cavalerul Medieval
-21%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!