TOP 10 idei cadouri barbati in 2021

TOP 10 idei cadouri barbati in 2021
Sa gasesti cadoul perfect pentru barbatii din viata ta - mmm, misiunea poate fi mai complicata decat ai crezut, mai ales daca iti doresti ca surpriza ta sa produca reactii delicioase pe chipul sarbatoritului.

Inchide ochii si... gandeste-te cum este el. E haios si te face sa razi din orice? Este intruchiparea elegantei si cand apare el, se face liniste in camera? E pasionat de aventuri outdoor sau gata de noi proiecte DIY minore? E un om practic si in loc sa leneveasca tot weekendul, prefera sa-si stranga gasca sau familia in gradina ca sa le pregateasca un festin la gratar?

Iata, secretul! Porneste de aici, de la cum e el. Indiferent daca urmeaza ziua lui de nastere, ziua numelui, Craciunul, Ziua Indragostitilor, aniversarea relatiei ori alta ocazie deosebita, consulta lista noastra de cadouri barbati, o lista mult inspirate si sigur vei gasi ceva potrivit pentru el.   

 

1. Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique      

Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique

Iata un cadou legendar de care orice barbat se va bucura ani la randul, pentru ca designul sau este atemporal: un glob de sticla cu peretii impregnati cu Harta Lumii troneaza pe un stativ elegant din lemn. Intriga? O corabie cu panze, realizata din sticla, este prinsa in interiorul Globului, ca o enigma la care sa stai sa te gandesti minute bune, in timp ce iti savurezi bautura preferata.

Decantorul Glob, ferecat cu un dop de sticla si sigiliu rubber, vine insotit de doua pahare, realizate in acelasi stil, cu silueta continentelor. Poate fi folosit pentru whiskey, brandy, lichior, scotch, votca si chiar vin sau alte bauturi. Este ideal pentru o servire sofisticata si orice barbat galant va aprecia acest lucru.

Cui se potriveste acest cadou? Barbatilor eleganti care stiu sa deguste o bautura fina. Poate fi tatal tau, sotul sau iubitul tau, team leaderul de la birou sau chiar big boss, un unchi, un bunic sau orice alt barbat pe care vrei sa-l magulesti cu un cadou original.


 

2. Set sah si accesorii vin, Caseta Deluxe 

Set sah si accesorii vin, Caseta Deluxe

Din topul celor mai bune cadouri pentru barbati nu putea lipsi acesta caseta rafinata, care include mai multe accesorii de vin si setul complet de piese pentru jocul de sah. Capacul exterior este impregnat cu tabla de sah, asa ca nu mai lipsesc decat cei doi companioni care sa se aventureze intr-un joc de strategie, cu o sticla de vin pe masa.

Cadoul este ideal pentru cei care se pricep sa imbine perfect vinul cu jocul mintii, iar ce e interesant e ca la final, ambii parteneri vor iesi in castig cu o companie buna, timp de calitate si o degustare ca la carte.  


 

3. Set ustensile gratar cu Servieta eleganta, 26 piese

Set ustensile gratar cu Servieta eleganta, 26 piese

Sunt unii barbati care apreciaza cel mai mult cadourile practice. Pentru acesti barbati, iti recomandam servieta cu ustensile de gratar, un cadou inspirat, mai ales pentru cei care locuiesc la curte, cocheteaza cu meniurile la grill si adora sa inventeze tot felul de retete pentru cei dragi.

Servieta din aluminiu este prevazuta cu maner pentru transport usor si este perfecta pentru a tine intr-un singur loc toate ustensilele importante de care oricine are nevoie atunci cand incinge gratarul pentru carne, peste, legume sau alte delicatese. Nu mai putin de 26 de piese sunt incluse in aceasta valiza eleganta: o pensula din silicon, bete pentru frigarui, perie pentru curatarea gratarului, clesti, cutit, spatula si furculita cu maner lung. Toate instrumentele de gratar sunt simplu de curatat, rezistente la temperatura inalta si asezate organizat in interiorul valizei, pentru a le identifica rapid, de fiecare data.

Servieta eleganta este un cadou potrivit pentru tatal tau sau sotul tau care nu se dezlipeste de gratar atunci cand pregatiti un festin in exterior, pentru bunicul, vecinul care s-a mutat in casa noua langa voi sau orice alt barbat pe care vrei sa-l surprinzi usor cu un cadou practic.


 

4. Sezi comod, husa cu centre de masaj

husa cu centre masaj

Un cadou de grija, bunastare si relaxare? Daaaa, avem in topul celor mai potrivite cadouri pentru barbati. Aceasta husa este ideala pentru barbatii care lucreaza mult la birou sau conduc des. Husa confortabila se aseaza pe scaun si ofera un masaj cu 5 moduri diferite si 3 nivele de intensitate. Are inclusiv functie de caldura si se livreaza cu o telecomanda pentru folosire simpla. Cadoul acesta deosebit are in spate grija fata de sanatatea unui barbat pe care il apreciezi, precum si fata de starea lui de spirit. Masajul relaxant periodic poate alunga stresul si poate reda energia.
 


5. Set cadou decantor Sticla Diamant cu doua pahare Deluxe



Cadoul acesta luxos este perfect pentru barbatii care au totul, pentru oamenii de afaceri, barbatii galanti, care stiu sa se bucure si sa celebreze un succes. Setul include un un decantor cu un corp in forma de diamant si doua pahare dansante, care se rotesc usor de o suprafata plana, toate piesele fiind asezate pe un stand elegant din lemn. Cognacul, whiskeyul, brandyul, vodka, lichiorul sau alta bautura spirtoasa va arata deosebit, servita in acest decantor de ocazie. Produsele sunt handmade, artizanale, cu un aspect autentic. Capacitatea decantorului este de 850 de ml, perfecta pentru a cuprinde bautura necesara unor conversatii lungi.

 

6. Decantor vin cu suport arcuit  

Decantor vin cu suport arcuit

Decantorul este piesa aceea de finete care face diferenta dintre un pahar de vin obisnuit si unul mult mai gustos, aerat, curat. In plus, servirea vinului, cu trecerea prin acest decantor elegant, este deosebita si te ajuta sa-ti surprinzi toti invitatii. Forma inteligenta a decantorului, filtrul din pachet, ideal pentru depuneri si resturi de pluta, baza antipicurare si suportul tip turn sunt toate detalii care ajuta la aerarea si pregatirea unui vin impecabil.

Daca barbatul pentru care cauti acum un cadou are un bar sau o crama acasa, este pasionat de vinuri sau pur si simplu este o gazda deosebita, poti spune cu incredere ca ai gasit cadoul perfect pentru el.


 

7. Kit supravietuire multifunctional Salbaticie, 13 unelte

Kit multifunctional Salbaticie, 13 unelte

Iata cadoul ideal pentru cel care merge des pe munte, in drumetii, in Delta, la pescuit, cu cortul, cu gasca de prieteni, singur sau cu partenera de viata. Azi este in varf de munte , iar maine te anunta ca se indreapta spre cealalta parte a tarii. Acesta este un barbat super activ, foarte descurcaret, cu solutiile in buzunar, pasionat de gadgeturi practice care ii ofera solutii.

Pentru un astfel de barbat iti recomandam kitul de supravietuire Salbaticie, cu dimensiuni extrem de compacte, dar care ofera 13 unelte diferite, practice in diferite imprejurari. Mini trusa include o busola, ferastrau cu sarma, clema pentru sticla, de apa, amnar, cutit de supravietuire, lanterna, stilou tactic, fluier, lanterna mica, patura de urgenta. Sustine-i pasiunea pentru aventura in aer liber, cu un astfel de cadou extrem de inspirat.


 

8. Set 2 Pahare whiskey, Deluxe Rotating Diamond       

Set 2 Pahare whiskey, Deluxe Rotating Diamond    
     
Cand cauti un cadou original pentru un barbat rafinat, opreste-te la acest set de pahare dansante. Cu o baza rotativa si pereti cu textura diamantata, aceste pahare sunt ingenioase si extrem de atragatoare. Servirea bauturilor spirtoase devine o arta atunci cand degustarea se face din aceste pahare atat de calitative.
Fiecare pahar are o capacitate de 150 ml, peretii grosi, rezistenti si gata pentru a porni intr-o miscare uluitoare de rotatie, cu efecte vizuale fascinante.

Daca are un bar acasa, s-a mutat intr-o locuinta noua, are de toate si nu mai stii cu ce sa-l surprinzi sau pur si simplu vrei sa faci o figura frumoasa si sa atragi atentia unui barbat drag tie din familie (sot, tata, frate), alege aceste pahare speciale.


 

9. Aparat masaj Shiatsu termal, terapeutic si tonic

Aparat masaj Shiatsu termal, terapeutic si tonic

Traim intr-o lume pe repede-nainte si pare ca nu mai avem timp de micile placeri ale vietii, asa cum este un masaj ca la carte. Din fericire, acum exista Shiatsu, maseur-ul personal pe care oricine il poate lua acasa pentru a-l pune oricand la treaba.

Ofera cadou acest aparat masaj unui barbat despre care stii ca munceste mult, are un job stresant, probleme cu spatele, coloana, gatul sau umerii. Poate fi un cadou minunat pentru tatal tau, pentru sotul tau caruia poti sa-i faci o declaratie de dragoste si grija printr-un dar inspirat, pentru bunicul tau sau pentru seful departamentului in care lucrezi.


 

10. Glob pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED XXL

Glob pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED XXL

Cadoul acesta original se lipeste perfect de barbatii care lucreaza la birou, care calatoresc des, au afaceri in toata lumea, sunt pasionati de fizica si electronica ori de gadgeturi curioase. Globul Pamantesc are rol de lampa deosebita si atrage atentia prin faptul ca pluteste ingenios, avand un disc futuristic dedesubt. Nu doar ca pluteste, dar Globul se si invarte, oferind un spectacol vizual deosebit pentru oricine il vede. Ofera lumini LED colorate, incredibil de frumoase la intuneric. Are diametrul de 18 cm si 20 cm inaltime.

Acesta este topul MindBlower pentru cadouri barbati. Vine ziua lui de nastere? Sau poate Ziua Numelui? Se apropie Craciunul sau aniversarea relatiei voastre? Cauti un cadou de casa noua pentru el sau o surpriza cu alta ocazie speciala? Indiferent de raspuns, gasesti multe cadouri inspirate in lista de sus. Aceste sunt cele mai ravnite, cele mai dorite si cele mai apreciate cadouri pentru barbati. Ofera-le si tu ca sa ramai mult si bine in amintirea primitorului.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!