Top 10 idei cadouri Sot in 2021

Top 10 idei cadouri Sot in 2021
L-ai luat de barbat pentru ca ai stiut la un moment dat ca el este alesul. Si poate ca relatia voastra a trecut deja prin mai multe incercari, dar tu apreciezi acum ca el este langa tine, ca este un om minunat, ca are grija de relatia voastra, de tine, de caminul vostru si poate chiar de copiii vostri. Ati invatat sa traiti impreuna si asta nu a fost usor pentru ca uneori nici tu cu tine nu te intelegi pe deplin.

V-ati modelat unul pe altul, v-ati creat obiective comune si ati invatat sa trageti la aceeasi caruta, desi la un moment dat parea ca tu vrei la dreapta si el la stanga. Toate acestea fac parte din tot ceea ce inseamna o casnicie, iar daca tu acum vrei sa-i faci un cadou special sotului tau, ti-am pregatit o lista de top.


Stii, se spune ca dupa ce se casatoresc, sotii inceteaza sa-si mai faca surprize si cadouri. Noi credem ca asta este trist, iar studiile arata ca cei doi parteneri pierd astfel o cale de comunicare extrem de importanta. Cadourile va pot lega mai mult, pentru ca arata aprecierea si dragostea si in niciun caz nu ne gandim la lucruri scumpe. Dar, cum crezi ca o sa se simta sotul tau cand va primi cadoul de la tine? Valorizat, apreciat, iubit, important pentru tine - si toate astea ii vor da avant sa se implice si mai tare in casnicia voastra.
Hai sa incepem cu cele mai bune cadouri pentru sot...

 

1. Set sah si accesorii vin, Caseta Deluxe 

Set sah si accesorii vin, Caseta Deluxe 

Acesta este un cadou rafinat pe care il recomandam de obicei barbatilor eleganti, cu gusturi fine. Credem, de asemenea, ca este un cadou inspirat pentru sotul tau din mai multe puncte de vedere. E minunat pentru el daca stie sa joace sah. Daca nu stie, nu-i problema - ce oportunitate mai buna sa invatati amandoi tainele acestui joc al mintii? Este un cadou potrivit pentru el ca sa-si surprinda prietenii si invitatii. Imagineaza-ti doar cat de mandru va fi cand va spune tuturor ca tu i-ai facut acel cadou. Caseta rafinata nu-i un cadou de pus in biblioteca si uitat de el. E un cadou in jurul caruia se nasc discutii amicale, felicitari pentru diverse impliniri, conversatii romantice, dupa ce au adormit copiii si v-ati retras doar voi doi.
 

2. Set ustensile gratar cu Servieta eleganta, 26 piese      

Set ustensile gratar cu Servieta eleganta, 26 piese      
   
Cadoul acesta este pentru sotul tau daca te surprinde des cu retetele lui culinare. Poate ca locuiti la casa ori mergeti des la casa de vacanta ori la tara. Ofera-i valiza din aluminiu cu ustensile de gratar si o sa-l incurajezi sa-si etaleze abilitatile de mare maestru in prepararea diverselor retete. Valiza este foarte eleganta si contine o multime de instrumente la indemana atunci cand incingi gratarul: frigarui mici si mari, spatula, furculita, clesti, perie de curatat gratarul, perie din silicon pentru caramelizarea fripturilor etc.

 

3. Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Deluxe

Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Deluxe

Ce ar fi sa renunti la cadourile clasice si sa-i alegi ceva cu totul diferit de data asta? Uite, cum ar fi acest decantor cu aspect antic. Are designul unui Glob Pamantesc gravat cu Harta Lumii si include in pachet doua pahare in acelasi stil. Unicitatea dencatorului consta in elementul surpriza: o corabie cu panze, din sticla, este ancorata in interiorul globului, facandu-l pe acesta sa arate si mai curios. Sotul tau va putea folosi acest decantor ca sa-si innobileze barul de acasa ori de la birou, ca sa celebreze alaturi de tine orice succes de business important, ca sa se delecteze si sa se relaxeze singur dupa o zi plina sau pentru a-ti impresiona un partener, un prieten, un vecin sau un coleg.
 

4. Decantor vin cu suport arcuit  

Decantor vin cu suport arcuit  

Intre whiskey si vin, sotul tau ar alege mai degraba vinul si poate chiar vinul rosu? Atunci, ofera-i cadou acest decantor cu design arcuit. Obiectul este ideal pentru servirea impecabila a vinului, pentru ca permite aerarea bauturii si eliminarea sedimentelor. Gustul unui pahar de vin trecut prin acest decantor este mult mai bun decat unul turnat direct in pahar. In plus, servirea ajunge la un alt rang. Va putea astfel sa-si impresioneze prietenii si invitatii, mandrindu-se cu inspiratia sotiei sale.
 

5. Racitor vinuri 3 in 1 cu picurator si aerator        

Racitor vinuri 3 in 1 cu picurator si aerator      

Vine o vreme cand sotul tau se decide sa-si faca acasa un mini bar. Si-a strans deja cateva sticla, a decorat tejgheaua cu niste pahare sofisticate, dar tu vezi bine ca din tot acest decor ii lipseste un racitor de vinuri. Daca este asa, acum ii poti face tu acest cadou deosebit care o sa-l dea pe spate. Racitorul este ideal pentru pregatirea impecabila a vinului inainte de servire, iar aeratorul atribuie un gust aparte fiecarui pahar ce urmeaza a fi degustat.
 

6. Set cadou 4 pahare de bere, Enjoyment

Set cadou 4 pahare de bere, Enjoyment

Ce whiskey? Ce vin? Al tau e topit dupa bere. Ii place sa savureze o bere buna atunci cand se uita la meci, cand se intalneste cu prietenii, cand se relaxeaza dupa o zi plina la job sau cand porneste o discutie dragastoasa cu tine. Daca il regasesti in aceasta descriere, acum ii poti oferi cadou acest set de patru pahare de bere. Ce este interesant e ca fiecare pahar de bere are un design aparte, ceea ce poate face ca gustul si servirea berii sa capete noi nuante. In plus, va putea sa-si surprinda invitatii cu noile sale cunostinte in materie de servire a berii.
              

7. Tirbuson electric cu accesorii vin, set cadou 4 piese

Tirbuson electric cu accesorii vin, set cadou 4 piese

Data trecuta cand i-ati invitat pe nasi la voi, sotul tau a vrut sa desfaca sticla de vin si totul a iesit un fiasco, in timp ce tu priveai neputincioasa. Sotul tau a lovit sticla de perete, a incercat sa o mai agite, sa mai testeze niste tehnici amatoricesti pentru deschiderea sticlei. Apoi, o minune s-a intamplat si ati gasit tirbusonul uitat printr-un raft, dar la final tot ai zarit bucati de pluta in pahar. Repara asta si data viitoare, ajuta-l pe sotul tau sa serveasca vinul bun ca la carte. Ofera-i tu cadou acest tirbuson electric si de-ferecarea oricarei sticle de vin va deveni super simpla. In plus, cadoul include si alte accesorii pentru vin, menite sa transforme orice servire oarecare intr-una impecabila.
              


8. Aparat masaj Shiatsu termal, terapeutic si tonic

Aparat masaj Shiatsu termal, terapeutic si tonic

Ti-e mila de sotul tau cand ajunge de la job sau de la meci, se tranteste pe canapea si se plange de durere de spate? Ii faci si tu masaj si asta ii place la nebunie, dar ce ar fi sa-i oferi un maseur profesionist doar al lui (si e un El, nu o Ea - asa ca poti alunga orice samanta de gelozie). El - adica, Shiatsu, aparatul de masaj o sa-l ajute sa se destinda numaidecat. Combate durerile, dezmorteste muschii, alunga stresul si reda o stare de relaxare si bine. E un cadou de grija si iubire pentru sotul tau.
              

9. Stantator pentru gratar            

Stantator pentru gratar

Ne intoarcem la gratar, dar de aceasta data cu un cadou super haios. Daca sotul tau este tipul amuzant care gusta glumele bune, acest stantator o sa fie clar pe placul lui. Cum ar fi sa prepare fripturi perfecte la gratar pe care sa-si imprime numele sau un mesaj deosebit. Cheama toti prietenii sau rudele acasa si lasa-i pe toti sa descopere ce noua abilitate are sotul tau.
 

10. Vouchere sexy pentru el         

Vouchere sexy pentru el

Ce e mai frumos am lasat la final! Acest cadou e menit sa puna sare si piper (muuult piper) pe relatia voastra din dormitor. Se spune ca dupa mai multi ani de casatorie, relatia intima dintre cei doi parteneri ajunge intr-un punct mort, cand totul e previzibil. Pasiunea se domoleste, stii deja la ce sa te astepti si mult prea rar se intampla lucruri care iti dau din nou acele emotii fantastice care ti se opresc in gat si iti fac inima sa palpite. Rastoarna aceste credinte si vezi ce poti face cu niste super vouchere sexy in dormitor. Daruieste-i aceste dorinte doar pentru el (si pentru tine), iar apoi doar asigura-te ca esti pregatita sa le pui in practica, imediat si oricand ti le cere. Accepti provocarea?

Final. Final de TOP. Acestea sunt cele mai vandute cadouri pentru iubit si acum credem ca intelegi de ce. Unele sunt amuzante, unele sunt practice, unele sunt siropoase iar altele iesite din minti. Alege-i de aici cadoul perfect, daruieste-l sotului tau, dupa care fa un pas in spate si asteapta... bucura-te de reactia lui. Reactia lui unica este cadoul tau, confirmarea ca ai facut o alegere inspirata. Felicitari, iubito!

 
Cadouri de Casa Noua - Stantator pentru gratar
-26%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!