Ziua mamei - ce cadou o va emotiona pana la lacrimi?

Ziua mamei - ce cadou o va emotiona pana la lacrimi?

Mama, cea care ti-a fost mereu alaturi


Daca te gandesti putin, o singura persoana a fost mereu acolo sa iti ofere o mana de ajutor. Si atunci cand erai doar un bebelus si te suparai pe cele mai nesemnificative lucruri, dar si acum, mare fiind, mama a fost cea care ti-a oferit mereu sprijinul. Multi dintre ceilalti oameni din viata ta, au fost doar trecatori, insa mama a ramas, si te-a ajutat in permanenta cu ce a putut. Si, fiindca a facut asta, nu ai cum sa nu ii oferi un cadou de neuitat!

Si, daca habar nu ai ce cadou sa ii faci de Ziua Mamei, nu intra in panica. Trebuie sa nu uiti ca si mama ta, este tot o femeie, iar cadourile potrivite pentru doamne, i se vor potrivi si ei. Daca aveai in cap cateva idei cadouri pentru femei de 50 de ani, sa stii ca sunt sanse mari ca acestea sa fie potrivite si pentru ea, daca si ea este aproximativ de aceeasi varsta.


 

Care sunt cele mai bune idei cadouri pentru femei de 50 de ani?



Daca vrei sa ii iei ceva special mamei, gandeste-te la niste cadouri potrivite varstei ei. Daca ti-ai dori sa se relaxeze mai mult, probabil ca i s-ar potrivi de minune un kit pentru broderie. Ori, daca stii ca are mereu dureri de spate, poate i-ar trebui o perna pentru masaj cervical sau un guler cu impulsuri electromagnetice.
perna masaj cervical

Incearca sa gasesti ceva care sa ii rezolve problemele mamei. Fiindca si ea a fost mai mereu un erou in copilaria ta, cauta acum sa ii faci cadouri utile, ce ii vor face viata mai usoara. Idei cadouri femei de 50 de ani, exista o gramada, insa, trebuie sa gasesti unele care sa i se potriveasca mamei.
guler cervical

Spre deosebire de o iubita sau o prietena, unde exista multe lucruri pe care nu le cunosti, in cazul mamei lucrurile sunt diferite. Mama e cea mai sincera persoana si de-alungul timpului, sigur ti-a povestit totul despre ea. Ai avut ocazii si inca mai ai, probabil, sa o redescoperi, si sa mai afli cate una alta despre gusturile ei. Mai mult ca sigur, deja stii in mare parte ce ii place si ce nu, iar acum, sigur te vei descurca de minune pentru a face cadoul perfect.

Daca vrei totusi niste ponturi sau idei cadouri pentru femei de 50 de ani, trebuie sa stii ca mamele de aceasta varsta apreciaza mult un anume metal pretios, aurul! Si, fiindca nici florile nu sunt de dat la o parte cand vine vorba de Ziua Mamei, poate cel mai bine ar fi sa ii cumperi un trandafir placat cu aur!


trandafir din aur
Alte idei cadouri femei de 50 de ani, ar putea fi, rafturile pentru organizarea frigiderului, bilele anti-miros pentru frigider sau uscatoarele de rufe pliabile. Fiindca stim cu totii ca mamele fac tot posibilul sa pastreze casa curata, acestea se confrunta zilnic cu o gramada de probleme. Daca vrei sa ii usurezi treaba, si sa o scutesti de munca, te poti orienta si spre cadouri pentru casa, unele care sa o ajute sa isi tina casa in ordine, cu mai putin efort.

Sa nu uiti sa te bucuri impreuna cu ea de acest moment!


Pentru mama, tu vei fi mereu cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodata. Grija cu care te-a crescut si ingrijit de-alungul timpului, sunt semnele ei de pretuire. Nu te stresa exagerat, gandindu-te ca vrei ca si tu sa ii oferi tot ce e mai bun, fiindca simplul tau interes si simpla ta grija pentru ea, ii demonstreaza ca o iubesti enorm.
Cutie de bijuterii, 23x17.5x8.5cm, Sunrise [1]

Sigur ca e important sa ii daruiesti ceva frumos! Insa, mai important este sa va bucurati impreuna de ziua ei. Fa-i un cadou plin de sinceritate, unul care sa ii arate cat de mult iti pasa de ea. Ea il va vedea in mod cert ca pe cel mai minunat cadou, iar asta, in primul rand, pentru ca l-a primit de la copilul ei! Nu e urma de indoiala ca o vei impresiona pana la lacrimi, insa asta nu doar pentru ca i-ai facut un cadou superb, ci, mai ales, pentru ca existi in viata ei si pentru ca te-ai gandit la ea!

Cadouri pentru Mama - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!