12 motive sa oferi un cadou de rasfat: un aparat de masaj

12 motive sa oferi un cadou de rasfat: un aparat de masaj

Te afli in postura de a cauta un cadou inspirat pentru cineva, pentru ca se apropie o ocazie speciala? Iti este greu sa intelegi exact ce cadou s-ar potrivi cuiva? Uite 12 motive pentru care ar trebui sa iei in considerare un cadou de rasfat, legat de masaj. Poate fi un aparat de masaj wellness pentru relaxare, recuperare, stimulare, detensionare si combatere dureri.
 

1. Pentru ca facultatea e stresanta

 

Stii pe cineva care se chinuie sa invete pentru teste, seminarii sau examene si care isi tot tine umerii aplecati spre carti, hartii si alte insemnari. Ajuta-l sa ia o pauza si ofera-i in dar un cadou de masaj, un aparat care sa-l ajute sa-si detensioneze musculatura. Aparatul de masaj calmeaza, relaxeaza si spulbera stresul. Ajuta-i mintea si corpul sa fie in cea mai buna stare.



2. Pentru ca e greu sa cresti un bebelus

Aparat masaj mini Vixall, cu vibrrrrratii

Ohh, da... Mamele cu copii mici pot fi foarte stresate, obosite si incordate, asa ca daca vrei sa faci un cadou de wellness si grija pentru o astfel de femeie, stii deja ca te poti baza pe un aparat de masaj. Cresterea unui bebelus implica numeroase schimbari fizice si emotionale intr-un interval foarte scurt. In loc sa cumperi o noua salopetica pentru cel mic.... care oricum o sa creasca dupa 5 secunde... mai bine este sa daruiesti mamei un aparat de masaj.

 

3. Pentru ca esti norocos sa ai vecini buni



Cand pleci in delegatie, le lasi cheia, vin si-ti hranesc pisica si iti uda florile. Cand ai o zi proasta, te trezesti cu ei la usa, zambitori, cu o placinta in mana. Cum sa nu-i adori? Cum sa nu te simti in al 9-lea cer ca ai cei mai buni vecini?
De aceea, cand se apropie o zi importanta pentru ei (Craciun, cadouri zi de nastere, aniversare casatorie etc), asigura-te ca le faci un cadou pe care il merita pe deplin: un aparat de masaj.


 

4. Pentru ca ai un prieten care se suprasolicita



Ridica prea multe greutati la sala? Alearga peste obiectivul pe care si l-a setat? Merge mai mult la sala decat la intalnirile cu gasca? Ofera-i aceste persoane un aparat de masaj pentru a o ajuta sa scape de tensiuni si durere, pentru a se recupera usor si pentru a-si relaxa musculatura.

 

5. Pentru ca exista...deadline-uri

Saltea masaj Norisor cu bunastare

Termenele limita sunt ataaat de stresante, dar o sedinta (chiar si scurta) de 10 minute de masaj te poate ajuta sa devii zen si sa iei lucrurile cu calm. Din starea de agitatie vei trece instant intr-una de liniste, concentrare si productivitate. Chiar asa -un aparat de masaj poate face minuni.


 

6. Pentru cei care trebuie sa se adapteze rapid la schimbari



Are un nou loc de munca? Si-a schimbat biroul sau departamentul? Are un hobby nou? O perna noua sau un pat nou? Oricat de mult am cere corpului nostru sa se adapteze rapid la un mediu nou sau la un lucru nou, este posibil sa fim cuprinsi de durere. Din fericire, masajul poate calma raspunsul sistemului nervos la "noutatea" stimulului si poate face ca tranzitia sa fie mai lina.

 

7. Pentru ca se recupereaza dupa un tratament sau o interventie



Majoritatea operatiilor sunt pur si simplu interventii. Vindecarea, recuperarea si prevenirea sunt cea mai dificila parte, iar asta poate lua mult timp. Drumul dificil de parcurs poate fi indulcit cu un masaj de relaxare si bunastare, pentru ca masajul este o terapie sau un instrument util ce alunga disconfortul, stresul si gandurile negre.

 

8. Pentru ca exista ocazii speciale

 

Simti ca ai oferit aceleasi cadouri de prea multe ori? Cand vrei sa schimbi perspectiva si chiar sa surprinzi, pe langa buchetul de trandafiri adauga un aparat de masaj confortabil, benefic pentru relaxare, destresare, alinare dureri si wellness. Ajuta sarbatoritul sau sarbatorita sa acorde prioritate sanatatii si ofera-i cadoul de dragoste de ingrijire de sine.



9. Pentru ca dupa vacanta... ai nevoie de o noua vacanta

 

Nu toate vacantele sunt lapte si miere. Uneori, cand ajungi acasa te simti obosit, cu o stare proasta, alteori exista intarzieri, drumuri lungi si calatorii cu cei mici care te obosesc. De aceea, o sesiune de masaj poate fi mini-evadarea ta. Alege un aparat de masaj pentru tine sau pentru cineva drag la care tii si pe care vrei sa-l faci fericit.




10. Pentru ca ii place sa gradinareasca

Aparat masaj corporal Wellness acasa, priza UK

E mama ta, sotia ta care iubeste florile sau socrul tau care isi petrece multe ore cu lucru in gradina. In curte, indiferent de sezon, tot timpul exista ceva de facut. Plantarea, taierea, insamantarea, cositul, greblatul, datul cu lopata - toate acestea pot pune presiune pe spate, chiar daca miscarea e benefica la orice varsta. Dupa sedintele de gradinarit merg cateva minute de masaj, o modalitate terapeutica pentru a restabili echilibrul muschilor si articulatiile obosite ori incheieturile dureroase, rigide.




11. Pentru ca exista zile de nastere

 

Incerci sa gasesti un cadou potrivit pentru acea persoana "greu de cumparat". In loc sa te stresezi prea tare, opreste-te la un aparat de masaj care ofera mii de experiente de relaxare, recuperare si bunastare. Mai mult decat un simplu lucru, un aparat de masaj inseamna experiente de rasfat si bine.




12. Pentru ca te fac sa te simti ataaat de bine

 

Cineva important din viata ta a realizat ceva maret? A cumparat o casa noua? A trecut cu bine peste o problema personala? A luat un examen important sau un job foarte bine platit? A trecut printr-o perioada dificila sau a reusit sa finalizeze cu succes un proiect? Toate aceste lucruri sunt motive de sarbatoare. Te simti exaltat, dar si epuizat. De aceea, un aparat de masaj poate fi cadoul potrivit la locul potrivit, pentru persoana potrivita. E bineee sa te simti bineeee!


Te-ai decis sa cumperi un aparat de masaj pentru cineva drag? Hop si vezi ce oferte grozave avem acum in magazin.


 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!