5 Idei de cadouri unice pentru nasi sa le arati cat ii pretuiesti

5 Idei de cadouri unice pentru nasi sa le arati cat ii pretuiesti

Nasii se numara printre cele mai importante persoane din viata ta, fiind considerati a fi parinti spirituali pentru orice persoana. Avand in vedere ca acestia au o insemnatate speciala pentru tine, ti-ai dori sa ii surprinzi cu daruri alese, nu-i asa? Descopera cateva idei cadouri unice cu care nu poti decat sa iti impresionezi nasii!

1.Accesorii selecte, pentru cei mai simpatici nasi

Iti sunt mereu acolo la cele mai importante evenimente si iti ofera sfaturi pretioase? Deseori, nasii devin si cei mai apropiati prieteni de familie, ceea ce inseamna ca le cunosti preferintele si stii ca sunt persoane ce apreciaza accesoriile de cea mai buna calitate, cum ar fi un decantor de vin in forma de diamant, spre exemplu. 

Decantoarele de bauturi sunt interesante, insa cum ar fi ca acestea sa se roteasca in jurul propriului ax si sa fie piesa de rezistenta de pe o masa festiva? Visele pot deveni realitate, daca alegi sa daruiesti nasilor tai un decantor de bauturi Rotativ. Pe langa designul exclusivist, acesta se dovedeste a fi si foarte util in decantarea si aerarea diferitelot tipuri de bauturi, cum ar fi vinurile sau alte bauturi fine (whisky).
cadou nasi decantor Sticla Diamant

2.Adu-le zambetul pe buze si ai in vedere aceste idei cadouri unice

Cui nu i-ar placea sa primeasca in dar un cadou unic, la care nu s-ar fi asteptat niciodata? Ce ar zice nasii tai daca ar primi in dar un difuzor aromaterapie cu stimulator de flacari? Este vorba despre un dispozitiv de ultima generatie, ce imbina latura estetica cu latura practica. Orice persoana a auzit de beneficiile aromaterapiei asupra corpului si mintii, iar uleiurile esentiale dispersate de difuzor vor patrunde in orice colt al incaperii si vor imbunatati calitatea aerului. Interesant este faptul ca difuzorul cu flacari creeaza si o atmosfera magica intr-o camera, numarandu-se printre acele idei de cadouri unice cu care vei face furori.

 Difuzor aromaterapie cadou nasi

3.Ramele foto, mereu o varianta excelenta

Se spune ca fotografiile de astazi devin amintirile de maine, iar ramele foto reprezinta cea mai buna metoda prin care poti readuce la viata momentele frumoase din trecut. Daca inca nu te-ai decis asupra unui cadou pentru nasi, atunci tocmai ai descoperit una dintre acele idei cadouri unice. Este vorba despre rama foto magnetica levitanta, un produs de ultima generatie ce face furori in randul tuturor categoriilor de varsta. Beneficiaza de avantajele tehnologiei moderne si alege un cadou de efect. Stiai ca imaginea va pluti pur si simplu pe biroul persoanei ce va primi in dar o astfel de rama?

 cadou nasi

4.Ce ar zice nasii de un cadou..romantic?

Se numara nasii tai printre acele cupluri solide, care au trecut cu brio prin toate incercarile vietii si au ramas la fel de indragostiti? Perfect! Intampina-i cu un cadou cat se poate de inedit, mai exact, cu o umbrela a indragostitilor in forma de inima. La asta cu siguranta nu s-ar fi asteptat! Ce poate fi mai romantic decat sa te plimbi prin ploaie alaturi de jumatatea ta si sa ai parte de un moment de neuitat? Lasand la o parte fluturasii, orice cuplu va avea nevoie de o umbrela care sa ii fereasca de picaturile reci de ploaie. Aici intervii tu si le oferi o umbrela incapatoare, intr-o frumoasa nuanta de rosu.

 Umbrela Indragostitilor cadou nasi

5.Confortul, mereu pe primul loc

Uneori, sentimentele pe care le ai fata de o persoana sunt exprimate si prin gesturi. Arata-le recunostinta nasilor tai si daruieste-te o husa cu centre de masaj. Da, da! Exista un astfel de dispozitiv ce relaxeaza musculatura oricui. Husa poate fi asezata pe scaunul masinii sau chiar pe canapeaua din sufragerie, dupa caz. Practic, este vorba despre un obiect versatil, special creat pentru a detensiona o persoana si a inlatura durerile aparute ca urmare a sederii pe scaunul de la job sau in bucatarie.

 cadou nasi

Toate acestea fiind spuse, acum vei avea mai multe idei cadouri unice pentru nasii tai. Aminteste-ti ca un dar este un gest de recunostinta si apreciere fata de acestia, deci intentia ta de a-i face mai fericiti va valora cat o suta de cuvinte. Ai in vedere preocuparile si stilul lor de viata si fa cea mai buna alegere in materie de cadouri pentru parintii tai spirituali! 

Cadouri pentru Nasi - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%
Cadouri pentru Nasi - Pendul din crom cu nisip
-60%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!