7 idei cadouri barbati zi de nastere ca sa-i surprinzi placut

7 idei cadouri barbati zi de nastere ca sa-i surprinzi placut

Zilele de nastere sunt ocazii speciale care ofera sansa unica de a sarbatori si onora barbatii din viata noastra. Gasirea cadoului perfect pentru un barbat de ziua lui poate fi o sarcina incantatoare, dar provocatoare. Este nevoie de gandire si o consideratie atenta pentru a alege un cadou care nu numai sa ii reflecte personalitatea, ci si sa il faca sa se simta apreciat si surprins.

Atunci cand alegi un cadou de ziua lui de nastere este esential sa tii cont de interesele, hobby-urile si preferintele acestuia. Fie ca este un pasionat de aventura, tehnologie sau este o persoana care apreciaza gusturile unice si rafinate, adaptarea cadoului astfel incat sa se potriveasca cat mai bine cu personalitatea sa va asigura o surpriza memorabila si semnificativa.

Mai mult, cadoul perfect pentru ziua de nastere ar trebui sa transmita si un sentiment de respect si sa reflecte profunzimea relatiei tale cu el. Indiferent daca este partener, prieten, membru al familiei sau coleg, daca arati ca ai depus efort in selectarea unui cadou care rezoneaza cu personalitatea lui, va lasa fara indoiala o impresie de durata si va conta mai mult pentru acesta decat cadoul in sine.

Pentru idei cadouri barbati zi de nastere poti consulta urmatoarea lista ca sa te inspiri si sa alegi un dar unic, ce ii va face ziua de nastere cu adevarat exceptionala.

1.    Hamac de apa plutitor RelaxoHamac – 2 persoane

idei cadouri barbati zi de nastere hamac de apa

Vrei sa ii faci un cadou care sa ii permita sa se racoreasca vara aceasta? De ce sa nu ii faci un cadou de care sa te bucuri si tu de el? Ei bine, hamacul dublu plutitor este o idee excelenta prin care veti putea sa va racoriti impreuna la piscina pentru a va spala de grijile si stresul din timpul zilei. RelaxoHamac este sinonim cu distractia, ceea ce il face unul dintre cele mai dorite si apreciate cadouri printre barbati, acesta permitandu-le sa se joace in piscina intreaga zi pana cand apetitul si mirosul de gratar vor intervenii agresiv.

 

2.    Pistol pulverizator de bere si sampanie PacBule

idei cadouri barbati zi de nastere pistol cu apa

Petrecerea a inceput si este timpul sa ciocniti un pahar de bere pentru a sarbatori inceptul de weekend sau prima zi de vacanta. Cu ajutorul pulverizatorului de bere si sampanie, veti crea o atmosfera de lux precum cluburile din Monaco. Este un mod unic care va atrage atentia tuturor invitatilor, transformand rapid o petrecere banala intr-una memorabila.

 

3.    Sezi comod, husa cu centre de masaj

idei cadouri zi de nastere barbati husa masaj

Stresul cotidian poate avea urmari negative asupra sanatatii tale. Este important sa gasesti moduri cat mai creative, dar si rapide de a te relaxa, fiind cheia unui stil de viata sanatos. O modalitate prin care te poti destinde este prin utilizarea Sezi comod, o husa cu centre de masaj ce te va relaxa nu doar in masina personala, ci si la birou, daca este amplasat pe scaunul office. Datorita functiilor sale incredibile de masaj, vei avea posibilitatea sa te bucuri de mai multa energie, un nivel de stres mai scazut, dar si de dureri musculare sau osoase mult mai reduse.

 

4.    Stantator pentru gratar

stantator gratar idei cadouri barbati zi de nastere

Gratarul este locul unde barbatii se lupta sa isi exprime talentele culinare atunci cand doresc sa prepare cele mai bune delicatese. Insa ce crezi ca ar spune daca i-ai oferi un mod in care sa personalizeze carnea? Ei bine, cu ajutorul stantatorului pentru gratar isi va putea pune emblema personala pentru a-si impresiona prietenii de fiecare data cand se strang toti sa petreaca impreuna.

Poate scrie absolut tot ceea ce isi doreste, avand la dispozitie 52 de litere si 8 blocuri pentru pauze, fiind o modalitate excelenta prin care sa semneze fiecare ceafa de porc si sa isi graveze numele pentru a-i reaminti fiecarei persoane cine este maestrul bucatar.

5.    Frapiera iluminata cu difuzor integrat

frapiera idei cadouri barbati zi de nastere

Daca v-ati incins de la orele interminabile de dans, este timpul sa va racoriti cu o bautura rece, direct din frapiera personala. Acest model nu este unul obisnuit, ci este un club portabil, beneficiand de lumini, boxe si bauturi reci, astfel incat petrecerea sa continue la nesfarsit, oriunde te-ai afla. Datorita dimensiunilor ei si a usurintei de a fi deplasata, o poti lua in vacante sau chiar si la petrecerile firmei pentru a fi mereu pe val.

6.    Bratara magnetica pentru scule, Brico handsfree

bratara bricolaj idei cadouri barbati zi de nastere

Pentru domnii care adora sa mestereasca prin casa si care au o colectie impresionanta de unelte si scule, aceasta bratara poate fi cadoul ideal ce ii va ajuta sa isi duca la bun sfarsit proiectele. Echipat cu 15 magneti puternici, acum vei putea sa repari sau sa construiesti tot ceea ce iti doresti, fiind un instrument valoros ce iti va permite sa “lipesti” surubelnita, cheia, burghiul, piulite sau alte piese metalice necesare. Datorita libertatii pe care o poate da, bratara magnetica Brico handsfree poate fi cel mai bun asistent in activitatile de bricolaj.

7.    Bowling de masa

joc bowling de masa idei cadouri barbati zi de nastere
 

O idee excelenta de cadou pentru un barbat este acela ce poate fi utilizat impreuna cu prietenii si familia. Bowling-ul de masa este un joc din ce in ce mai popular, iar acest set il va putea urma oriunde, atunci cand doreste sa se distreze si sa joace un meci competitiv impreuna cu amicii lui. Este usor de instalat, putand oricand fi folosit atunci cand atmosfera monotona isi face aparitia. Poate fi transportat chiar si in vacante, fiind un cadou ideal ce ii va oferi nenumarate ore de distractie si divertisment.

 

Atunci cand vine vorba de a face o surpriza unui barbat de ziua lui, cheia consta in alegerea unui cadou care sa reflecte personalitatea, interesele si pasiunile lui. Fie ca este un articol unic, o experienta incitanta sau un gadget de ultima generatie, elementul surpriza ridica bucuria si semnificatia ocaziei.

Luand in considerare preferintele sale si, facand eforturi suplimentare pentru a-i oferi un cadou unic si neasteptat, veti crea o zi de nastere de neuitat, o sarbatoare ce va fi apreciata si pretuita in anii ce vor urma. Idei cadouri barbati zi de nastere sunt multe, insa cu siguranta orice ai alege va fi fericit, datorita faptului ca va veni din suflet si va aprecia gandul si sentimentele din spatele acestuia.

Cadouri Barbati - Mini boxa retro
-38%

Mini boxa retro

125 Lei 77 Lei
3
Cadouri Barbati - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri Barbati - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!