7 idei de cadouri barbati zi de nastere ieftine

7 idei de cadouri barbati zi de nastere ieftine

Cu totii asteptam cu nerabdare ziua noastra de nastere sau ziua de nastere a unui prieten. Acestea reprezinta, de fapt, dincolo de semnificatie, un moment potrivit de a ne reintalni cu cei dragi si a petrece timp de calitate cu ei.

Nu exista zi de nastere fara cadoul aferent. Daca pentru ziua de nastere a unei femei paleta de cadouri este foarte extinsa, in cazul unui barbat este necesara o foarte buna explorare de posibilitati. Desi par usor de multumit, ei, la fel ca si noi femeile, traiesc la maximum si cu intensitate, orice atentie si orice cadou. Poti face o incercare cu aceste cadouri barbati zi de nastere ieftine, de la MindBlower!

 

Nu trebuie sa alegi un cadou scump ca sa se simta iubit si apreciat

Exista o cutuma in societatea noastra cum ca, daca oferim un cadou scump, intensitatea trairilor este mai mare. Nicidecum! Aprecierea maxima vine atunci cand cadoul pentru ziua lui de nastere este in concordanta cu valorile lui, dar si cu personalitatea lui; poate sa reactioneze frumos la cadouri care nu sunt scumpe, dar care sa ii trezeasca anumite trairi.

 

Cateva idei de cadouri barbati zi de nastere ieftine 

Chiar daca nu ai pregatit un cadou scump, asteapta-te la reactii faine. Doar faptul ca te-ai gandit la el il va incanta! Alege, astfel, cadouri barbati zi de nastere ieftine -  cadouri dragute care nu trebuie sa fie neaparat scumpe. Chiar si un cadou ieftin, dar semnificativ, va produce ecou!

La noi gasesti o multitudine de idei de cadouri barbati zi de nastere ieftine si poti sa le alegi pe cele care crezi ca vor face senzatie!

Astfel, poti alege

 

Un poster razuibil cu filme de vazut

poster filme
Un astfel de cadou la doar cativa lei ar putea sa il incante foarte mult. Ce poate fi mai placut ca intr-o seara libera sa-si ia o punga cu pop-corn si ceva de baut, sa razuiasca casuta din poster cu filme de vazut si sa se bucure de o seara super faina, singur sau impreuna cu familia.

 

Un port carduri securizat

port carduri
Un cadou potrivit poate fi un port carduri cu protectie impotriva oricaror atacuri electronice; pentru ca, nu-i asa, rau voitori se gasesc la orice pas. Astfel, isi tine banii in siguranta pe card si se bucura de un design compact, de buzunar.

 

Trusa de scule pregatita de lucru

port carduri
Chiar daca nu este el cel mai mare mester, la un moment dat, tot va avea nevoie de o banala surubelnita, un ciocan sau o cheie franceza. Stiind asta, alegi cea mai ieftina varianta de trusa de scule pentru treburi casnice, auto sau generale si mergi cu ea la ziua lui de nastere. 

Reactia: ‘waw, super! nu o sa mai am scule de lucru imprastiate si sunt si frumos camuflate intr-o canistra de combustibil!’

 

Petrecere = Joc de baut amuzant

joc de baut
Daca e zi de nastere, atunci se lasa cu petrecere! Si ce poti aduce mai ieftin si mai potrivit ocaziei decat un joc amuzant de baut la care nimeni nu e lasat pe dinafara. Jocul este cuprins in categoria cadouri barbati zi de nastere ieftine, este foarte simplu de jucat, aduce multa distractie iar participantii vor bea atatea shoot-uri cate arata sageata. Te vei simti bine la un astfel de party, iar sarbatoritul va fi o adevarata vedeta a petrecerii.

 

Display numar telefon pentru parcare temporara

display auto cadouri barbati zi de nastere ieftine


L-ai auzit de multe ori pe prietenul tau plangandu-se de faptul ca s-a aflat de cateva ori in situatia in care a parcat pentru cateva minute pe o alee sau chiar intr-o parcare autorizata pentru niste cumparaturi urgente si, la intoarcere…hop, masina blocata de alta masina. 

Ar fi fost super sa fi avut un numar de telefon afisat pe bordul masinii pentru astfel de situatii… Ei, aici intervii tu cu un cadou barbati zi de nastere ieftine - display numar de telefon vizibil pentru parcare temporara. Astfel, l-ai scapat de alte situatii neplacute in viitor.

 

Organizatorul de telecomenzi chiar prinde la publicul masculin

organizator telecomenzi cadouri barbati ieftine
Vesnica problema intr-o casa: pierderea telecomenzii! Stim cu totii ca barbatii sunt mari fani TV - meciuri, filme sau emisiuni show si, de cele mai multe ori, pe cand sa mute intre canalele tv, ia telecomanda de unde nu-i! Asa ca, nu mai stai pe ganduri, intri pe mindblower.ro si comanzi organizatorul de telecomenzi

Cu siguranta, cadoul tau din gama cadouri zi de nastere barbati ieftine va fi super apreciat si vei primi multumiri ori de cate ori va intalniti. Ai rezolvat o problema stringenta. Acum, telecomanda are locul ei bine stabilit in casa, in suportul agatat de canapea care prevede si loc pt un pahar de ceva bun si o portie generoasa de pop-corn.

 

Baia cea de toate zilele, un adevarat rasfat, cu boxa rezistenta la apa

boxa cadouri barbati zi de nastere ieftine
Chiar daca se considera ca femeile sunt intotdeauna pedante si petrec mult timp la dus, nici barbatii nu se lasa mai prejos. Barbatul mileniului III sta la fel de mult in baie, foloseste din ce in ce mai multe produse de igiena personala si este din ce in ce mai pedant. 

Cum poti sa-i faci baia zilnica mai placuta decat cu un cadou boxa bluetooth cu radio pentru dus, astfel incat, timpul petrecut in baie devine una dintre cele mai relaxante activitati!

 

Cadourile pentru barbati sunt mai greu de ales, acestia fiind caractere complexe si extrem de variate. Fie ca ti-e sot, iubit, prieten sau coleg, de ziua lui de nastere poti alege cadouri super faine si ieftine; doar intra pe mindblower.ro si da click pe cadoul care crezi ca face diferenta: unul din cele mai inspirate cadouri barbati zi de nastere ieftine !


 
Cadouri Barbati - Mini boxa retro
-38%

Mini boxa retro

125 Lei 77 Lei
3
Cadouri Barbati - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri Barbati - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!