Cadou sot zi nastere - Cum sa-ti mai surprinzi partenerul care are de toate?

Cadou sot zi nastere - Cum sa-ti mai surprinzi partenerul care are de toate?

Pentru fiecare femeie fericita sotul ei este imaginea sotului ideal. Este acea persoana pe care ea o admira, o respecta si o apreciaza, tocmai datorita calitatilor lui. Este partenerul independent, pe picioarele lui, este omul care, cum se zice in popor, ‘are de toate!’

Se apropie ziua lui de nastere. Si, tocmai pentru ca nu pare a-i lipsi ceva, este destul de greu pentru tine sa-l mai surprinzi. Dar, totusi, nu este imposibil. Doar trebuie sa te gandesti un pic la preferintele si personalitatea lui si poti da lovitura de gratie; sa cauti un minunat cadou sot zi nastere

 

Solutii de la MindBlower pentru ziua de nastere a sotului tau

Ce poti face ca sa iti fie mai usor? Intra pe mindblower.ro,  in sectiunea cadouri pentru cei care au de toate si alege cele mai faine cadouri care chiar il pot surprinde pe partenerul tau.

 

5 idei de cadouri sot zi de nastere cu care poti sa il surprinzi

Inainte de a alege vreun cadou, gandeste-te foarte bine la preferintele lui, de ce anume este pasionat. Daca ii plac gadgeturile, daca este dependent de cafea sau ahtiat dupa calatorii. In functie de acestea, poti alege cadoul potrivit astfel incat, chiar daca el are cam tot ce si-ar dori, inca il poti surprinde.
 

Incarcator wireless 

Cadou sot zi nastere incarcator

Daca este un mare pasionat de gadgeturi, poti alege un incarcator wireless, Mouse Pad. Niciodata nu sunt prea multe incarcatoare intr-o casa, iar unul wireless ii va satisface, cu siguranta, nevoile. Iar mouse-ul nu va mai avea propria-i viata deplasandu-se unde vrea el, ci isi va pastra cu sfintenie locul, datorita pad-ului non-aderent.

 

Suport telefon smart

Smart clip holder Cadou sot zi nastere

Suportul telefon Smart clip holder este un accesoriu sofisticat si dedicat tehnologiei care te insoteste pretutindeni. Acest tip de suport are un fir gros maleabil, astfel incat poate fi pus in orice pozitie, fara a afecta gradul de vizionare. Astfel, sotul tau va fi super incantat sa il foloseasca cat mai repede. Poate fi folosit atat acasa, cat si in masina datorita clipsului care poate fi atasat de orice suprafata.

 

Cana termica cu indicator pentru cafeaua cea de toate zilele

Cadou sot zi nastere cana

Cana termica cu indicator de combustibil (cafea, ceai, vin fiert) reprezinta o adevarata senzatie printre cadourile de la MindBlower. Cu ea, nu numai ca partenerul tau isi va savura bautura din cana, ci chiar va putea urmari temperatura bauturii preferate. Astfel, cand temperatura din cana se modifica, indicatorul de pe exteriorul canii va cobora sau urca, exact ca un indicator de combustibil de la masina. Va sti tot timpul cand trebuie ‘sa faca plinul’, in starile de oboseala sau cand are nevoie de concentrare maxima.

 

Decantor vin cu suport

Cadou sot zi nastere decantor

Cu un astfel de cadou sot zi de nastere sigur nu dai gres! Orice barbat, chiar si cel care are tot ce doreste, poate fi impresionat de un decantor de vin cu suport arcuit. Iar toti cei care vin la petrecerea lui de zi de nastere vor fi de-a dreptul surprinsi cand el se indreapta spre zona de bauturi si scoate la iveala acest suport cu dichis. Dincolo de rolul sau functional, are un design spectaculos, care nu poate lasa indiferent pe nimeni.

 

Set Turnul Petrecerii

Cadou sot zi nastere joc de baut

Setul Turnul Petrecerii reprezinta unul din cele mai antrenante jocuri de petrecere. Datorita faptului ca partenerul tau nu are nevoie de lucruri ‘utile’, te gandesti sa-i faci cadou ceva care sa il amuze, ceva hazliu. Acest joc, setul Turnul Petrecerii poate fi folosit ori de cate ori se anunta un party. 

El contine 4 pahare de shoot si 60 de blocuri de lemn imprimate cu provocari super faine. Fiecare participant va indeplini provocarile, va bea cate un shoot sau mai multe,in functie de provocare si, astfel, distractia este asigurata.

Iar tu esti fericita ca ai reusit inca o data sa iti surprinzi partenerul cu idei cadou sot zi de nastere pentru cei care au de toate de la MindBlower.

 

Rasfatam sau nu

Oare merita sa ne rasfatam partenerii cu ocazia zilei lor de nastere?! Da, cu siguranta da! Pentru ca si ei, la randul lor, ajuta si sustin casnicia: prin munca lor, prin prezenta si sustinerea lor si chiar prin multe actiuni care, poate, nu sunt extraordinar de vizibile dar care fac ca lucrurile sa mearga in directia potrivita ambilor parteneri.

 

De aceea, solutia ideala pentru a-l surprinde de ziua lui de nastere, este sa cauti un cadou sot zi nastere de la MindBlower. Cu siguranta, cadoul ales, va fi ‘de senzatie’!

Cadouri pentru Sot - Mini boxa retro
-38%

Mini boxa retro

125 Lei 77 Lei
3

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!