Cadouri inedite pentru toti cei din viata ta

Cadouri inedite pentru toti cei din viata ta
Stim cum este atunci cand vrei sa cumperi un cadou pentru cineva. Te perpelesti ca friptura pe gratar si nu stii exact ce s-ar potrivi. Zilele de nastere si onomasticele curg intr-una, iar izvorul de inspiratie pare ca seaca din ce in ce mai tare. Deci, cel mai probabil ai plecat in cautare de noutati si cadouri inedite, asa ca ne-am gandit sa te ajutam pentru ca experienta ne recomanda - suntem as in cadouri si misiunea noastra este sa-i ajutam pe oameni sa se faca mai fericiti unii pe altii oferindu-si daruri care chiar conteaza. 


Si uite, inainte sa-ti aratam ce cadouri originale poti face celor din viata ta, te provocam sa raspunzi prima data la o intrebare si sa afli ce este mai potrivit de daruit in functie de relatia pe care o ai cu sarbatoritul/ sarbatorita. 



Cat de tare iti pasa de cel caruia ii vei trimite mesajul?

a) aaa... pai sa ma gandesc... 

Lasa...e cam limpede. Trimite-i doar un mesaj. 



b) asa si asa.  

Ai putea sa-i oferi o mica atentie. By the way, la noi pe site gasesti cadouri de la 18 lei! 



b) e o persoana speciala. 

Atunci, merita sa petreci suficient timp in cautarea unui dar minunat, original si surprinzator. Ofera-i  sau trimite-i un cadou special si inedit si spune-i cat de tare  pretuiesti relatia voastra.



Ce cadouri inedite si frumoase ai putea sa faci?

In primul rand, iti recomandam sa ai in vedere ce relatie exista intre tine si sarbatorit sau sarbatorita. Specificul acesteia va dicta tipul cadoului pe care il poti face. Evident ca unui prieten foarte apropiat poti sa-i oferi un cadou amuzant si trasnit, insa unui coleg de la serviciu cu care ai o relatie mai formala, ar trebui sa-i oferi un cadou ceva mai serios. Apoi, gandeste-te daca ai vreun indiciu despre ceea ce isi doreste sau si-ar dori persoana respectiva. Poate si-a exprimat la un moment dat dorintele, ce ii place sau ce nu ii place sau ai putea desprinde un indiciu de cadou bun in functie de modul in care comunica. 



Cadouri inedite pentru partenerul de viata/  persoana iubită

De Ziua Indragostitilor sunt recomandate cadourile de iubire, pasionale, cu tenta erotica. Pentru ziua de nastere, pot alege un gadget sau ceva util, iar de Craciun iti recomandam cadourile de caldura (perne, pijamale, papuci, patura pentru cupluri). 

Idei de cadouri: jocuri erotice tip boardgames, vouchere cadou pentru el si ea, o cana termosensibila cu inimioara. Pentru el: un set cadou decantor glob pamantesc cu doua pahare, o servieta pentru gratar sau un puzzle 3d inedit daca este pasionat de constructii. Pentru ea: o cutiuta de bijuterii, o perna confortabila, o rama foto, o oglinda frumoasa cu lumini led (perfecta si pentru secret santa, ziua numelui sau zi de nastere) sau o masuta de laptop daca lucreaza de acasa. 



Cadouri inedite pentru nasi, parinti, socri

In general, cele mai potrivite cadouri pentru acestia sunt cele practice si luxoase. Nasii vor fi extrem de incantati sa primeasca de la fini un decantor glob pamantesc cu doua pahare superbe si accesorii (palnie, cuburi, cleste de gheata). Alte idei potrivite si inedite pentru parinti, socri si nasi sunt trusele tip valiza cu ustensile de gratar, husele de masaj pentru scaun sau pentru canapea(poti cumpara doua la fel), un barometru de birou, harti razuibile, accesorii de vin, pahare de whiskey deosebite (vezi modelul rotativ), o lampa speciala. 



Cadoul excelent pentru copii, fiu, fiica si fini

Daca pentru copiii mici te gandesti prima data la jucarii, pentru copiii mai mari deja poti avea in vedere si alte cadouri, cum ar fi un aparat de gatit special - de facut vata de zahar, wafe, ciocolata, inghetata, pop-corn. Aceste aparate sunt foarte usor de folosit si ii vor stimula pe copiii mai mari sa prepare tot felul de dulciuri, ceea ce le va oferi un sentiment de satisfactie.

Pentru parintii cu copii majori, recomandam in continuare cadourile de grija si practice: o patura, o pereche de sosete amuzante, un set de cutite pentru bucatarie, un aparat ingenios pentru bucatarie, cum ar fi razatoarea fantezie sau un set de recipiente pentru condimente, dar si puzzle-uri 3d, ca si validare a sufletului de copil pe care parintii tot timpul il vor vedea in copiii lor ajunsi la maturitate.  



Cadouri inedite pentru bunici

Pentru ca batranetea este o perioada aparte si delicata, pentru bunici se potrivesc foarte bine cadourile de bunastare si confort: perne comode (cum ar fi o perna de citit sau o perna multifunctionala), o lampa de veghe speciala (de exemplu, una in forma de luna, cu mai multe culori), aparatele de masaj, ustensilele si aparatele de gatit, dar cu meniuri usoare si intuitive.  



Cadou deosebit pentru colegi

Daca relatia cu acel coleg sau acea colega este destul de stransa si lejera, ai putea sa te gandesti foarte bine la un cadou amuzant, cum ar fi o carte inedita (vezi - x lucruri de facut in loc sa stai pe telefon sau idei trasnite despre cum sa-ti petreci timpul pe... wc). Pentru femei, sunt minunate cutiutele de bijuterii, produse cosmetice, un puzzle 3d interesant sau oglinzile cu becuri led. Pentru barbati, functioneaza bine gadgeturile, dronele super cool, masinutele de urcat pe pereti, o masa de laptop sau suport de laptop, mai ales daca lucrati uneori si de acasa. 



Cadouri inedite pentru sefi

Oooh, pentru sefu', doar de super-bine!  Muta-ti atentia spre casetele rafinate cu piese de sah si accesorii de vin, decantoarele luxoase in forma de glob pamantesc, gravate cu harta Lumii (cadou inedit pentru bărbați) si care au in set 2 pahare cu acelasi design, pahare de whiskey rotative, o husa de masaj pentru scaun, un organizator de birou sau ceva legat de calatorii daca stii ca pleaca des in delegatii. 





Cadoul perfect pentru prieteni

Cum prietenul la nevoie se cunoaste, asa putem spune si ca prietenul se cunoaste cat iti este de prieten dupa cadoul pe care ti-l face, iar aici nu ne referim neaparat la pretul sau. Un cadou bun pentru un prieten extraordinar poate sa fie chiar si 18 lei. Secretul aici este ca acel cadou sa se potriveasca personalitatii omului respectiv si relatiei speciale pe care o aveti. 

Cateva idei aici sunt un barometru de birou, un proiector de stele pe perete, hartie igienica sudoku, cani amuzante, un scaun gonflabil colorat, un difuzor uleiuri esentiale (perfect si drept cadou de Craciun), puzzle 3D Ugears, dozator bauturi, o patura in forma de coada de sirena.



Stii ca noi te putem ajuta sa comanzi un cadou direct ambalat? Cand plasezi comanda, alege ambalajul dorit si vei primi cadoul direct pregatit pentru a fi oferit. Comanda un cadou inedit de la MindBlower si fa pe cineva fericit!


 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!