Sfaturi si idei Cadouri pentru femei pretentioase si (mai) greu de multumit

Sfaturi si idei Cadouri pentru femei pretentioase si (mai) greu de multumit
Ii oferi entuziasmat cadoul tau frumos ambalat. Abia astepti sa vezi ce reactie va avea. Ea, zambind cu toata fata si privindu-te in ochi, isi plimba parca studiat degetele lungi cu unghii imaculate pe funda care sta sa cada in curand, dezvaluindu-i in sfarsit surpriza. O parte din tine asteapta "wow-urile", imbratisarile si poate chiar un "Doamne, de unde ai stiut ca-mi doream asa ceva?". Cealalta parte, mai rezervata, sta stransa ca un purice, cu ochii inchisi, asteptand finalul. In sfarsit, dupa o lupta de cateva secunde cu hartia de ambalat si desfacerea cutiei, ochii ei intalnesc cadoul pe care tu i l-ai pregatit... de atatea zile... si nopti (numai tu stii cat de tare te-a stresat alegerea asta si cate alte variante ai lasat in urma). Rasare wow-ul (insotit de ridicarea grava a sprancenelor), imbratisarea de rigoare si "Multumesc... multumesc tare mult" ... dar, "cealalta parte" din tine stie clar ca acesta nu e multumescul pe care il asteptai. F*uck! Iar ai dat-o in bara. 

Mda... cam asa e cu femeile pretentioase. E greu sa le multumesti. Ai da orice sa intri in mintea lor, sa cotrobai pe acolo si sa gasesti macar niste relicve de indicii care sa te conduca spre cea mai inspirata alegere atunci cand vine vorba despre pregatirea unui cadou. De ce trebuie sa fie atat de greu?

Nu stim daca intrebarea asta are un raspuns foarte clar, insa ai picat unde trebuie pentru ca vorbim azi despre cadouri pentru femei pretentioase si avem cateva sfaturi bune pentru tine.  

 

Sfaturi si idei cadouri femei pretentioase

 


1. Cand alegi cadoul pentru o femeie pretentiosa, trebuie sa te raportezi in primul rand la calitate. 



Cadoul potrivit pentru ea este de calitate. Pentru ea, calitatea face diferenta intre un cadou bun si un cadou prost. Printre primele lucruri pe care le va analiza la un cadou se afla calitatea. Prin urmare, nici sa nu te gandesti sa cumperi orice lucru - cadou din piata pentru o femeie pretentioasa. O sa-si dea seama imediat ca ai ales cadoul pe fuga, in incercarea de a scapa cat mai rapid de aceasta misiune. 

Uite un exemplu: avem in oferta trandafiri naturali imbracati in aur de 24k, precum si trandafiri artificiali. Pentru o femeie pretentioasa, iti recomandam clar sa mergi pe prima varianta, pentru ca acesta este un trandafir extrem de calitativ si foarte bine executat, care nu lasa loc de interpretari. 


Ia-ti doza de inspiratie si din magazinul nostru online unde gasesti difuzor aromaterapie pentru ziua de nastere, cutiuta bijuterii de înalta calitate (pentru cercei rotunzi, bratari, ceasuri de mana si altele), organizatoare si accesorii birou.

 

2. Fa o analiza rapida inainte sa cumperi cadoul perfect (cand ai de a face cu o femeie pretentioasa, putina logica e binevenita).



Scrie pe foaie ce crezi ca si-ar dori, la ce viseaza sau cum se viseaza, care sunt lucrurile perfecte din punctul sau de vedere. 

Ai auzit-o vreodata spunand: "Am atatea cosmetice bune, dar parca niciodata nu le gasesc pe toate atunci cand am nevoie de ele"? In acest caz, poti sa vii tu cu o solutie si sa-i oferi un organizator XXL pentru cosmetice cu oglinda incorporata.  Acest cadou functioneaza pentru zi de nastere, cadou pentru femei de Craciun, onomastica si altele. 

3. Alege un cadou de valoare, indiferent de varsta ei



Femeile pretentioase adora cadourile pretioase, cu care se pot mandri nu doar azi, ci si maine, si peste o luna. Asta nu inseamna ca trebuie sa te gandesti imediat la o bijuterie foarte scumpa, ci trebuie sa fii atent la detalii. 

Uite, de exemplu, poti sa-i cumperi o cutiuta de bijuterii foarte cocheta in care isi va putea pastra toate lucrurile pretioase pe care le-a primit de-a lungul timpului si care au o valoare insemnata pentru ea. Cu siguranta, va aprecia una din cele mai frumoase cutii de bijuterii din oferta noastra. Chiar daca are deja o cutiuta de bijuterii, ceea ce ii vei oferi tu va fi altceva, o cutiuta cu alt design si o alta compartimentare. Dintr-o data nu-si va mai inghesui toate bijuteriile intr-o cutiuta, ci le va putea ordona mai bine in mai multe sertare si pe mai multe agatatori. 


4. Tine minte: femeile pretentioase au nevoie sa stie ca sunt intelese. 



Pentru ca sunt exigente, ele sunt deseori puse la perete si trebuie sa se apere cumva. "Da, sunt exigenta, dar am argumente puternice pentru asta..." - de multe ori, o femeie pretentioasa poate spune aceasta fraza. Prin urmare, arata ca o intelegi atunci cand alegi un cadou potrivit pentru ea. Ce inseamna asta? Cadoul trebuie sa-i demonstreze ca o cunosti indeajuns. Nu-i oferi flori artificiale, daca stii ca ea prefera tot ce e natural. Daca e vegana, ofera-i o carte despre vegani. Daca ii place sa citeasca, ofera-i o perna de citit. Daca e pasionata de feng shui, alege-i un cadou potrivit, in acord cu acest hobby. Daca iubeste natura si curiozitatile, o sa aprecieze un barometru, iar daca stii ca pretuieste mai mult experientele decat cadourile scumpe, cu siguranta va tresari daca va primi de la tine o harta razuibila pe care sa-si pecetluiasca toate calatoriile. In plus, cand alegi astfel cadoul pentru o femeie pretentioasa, ii arati ca o admiri pentru ceea ce este si o respecti asa cum este. Asta conteaza enorm pentru ea. 

Un alt cadou inspirat poate fi o geanta de calatorie sau o cana termosensibila. Alege si produse cosmetice in functie de varsta, ceas de dama, tablou personalizat etc.

 

5. Cadoul tau pentru ziua ei de nastere trebuie sa mearga la tinta si sa atinga o coarda sensibila pentru o femeie pretentioasa. 



Stii ca pentru ea conteaza foarte tare imaginea sa, cum arata, cum se imbraca, ce accesorii alege sa poarte. Aspectul fizic este deseori o caracteristica definitorie pentru o femeie pretentioasa si atunci, ea o sa aprecieze o oglinda deosebita (vezi de exemplu oglinda cu becuri), un epilator facial, un aparat de masaj anticelulita sau chiar o coarda digitala de fitness. 
 

6. Alege un cadou special. 



Ce faci cadou unei femei speciale? Ceva special, desigur. Din nou, o femeie pretentioasa o sa se prinda imediat daca i-ai ales cadoul la intamplare. Deci, nu te opri la clasicul buchet de flori, la o cutie cu bomboane, la alt portofel (mai ales daca stii deja ca are o colectie destul de mare) sau o esartfa. Incearca sa cauti un cadou unic, asa cum este orice femeie. Acest lucru o sa o impresioneze foarte tare. O sa-si dea seama ca poti trece peste momentele ei de rabufnire si peste cerintele sale uneori prea mari, pentru ca pur si simplu o iubesti. In cele din urma, asta isi doreste orice femeie pretentioasa. 

Cateva recomandari pentru ziua femeii sunt trandafirul de aur, un suport pentru instrumente de scris, ceasuri de perete deosebite, cutie pentru bijuterii, seturi cadou. 

 

7. Mai degraba, cadouri personanle, romantice si feminine, decat cadouri practice. 



Foarte rar o sa vezi o femeie pretentioasa la cratita toata ziulica. Si chiar daca este foarte talentata in bucatarie si ii place sa gateasca, tot nu ar fi prea inspirat sa-i cumperi cutite, vase de gatit, tacamuri sau alte ustensile. In schimb, alege cadouri cat mai feminine, care sa-i demonstreze ca apreciezi latura asta a ei. Alege un cadou pentru ea si o sa se simta imediat speciala. Uite, iti recomandam, de exemplu, aparatele de masaj corporal sau cana cadou Coroana Queen of everything sau o patura coada de sirena poate fi o surpriză plăcută. 


In oferta Mindblower mai gasesti difuzor uleiuri esentiale, casete bijuterii elegante, seturi cadou pentru femei, voucher cadou pentru iubita ta (o surpriza puternica pentru femei de valentines day), sosete colorate cadou de secret sant.  
 

8. Ofera-i cadoul la timp si frumos ambalat



Daca ai uitat de ziua ei, ti-ai taiat creanga de sub picioare. Pretentioasa nu o sa te uite asa usor. Chiar daca i-ai pregatit cadoul ideal, dar vrei sa i-l oferi diseara, nu te purta in dimineata aceea, ca si cum nu ar fi o zi speciala pentru ea. O vei impresiona nu doar cu un cadou bine ales, dar si daca i-l vei oferi la momentul potrivit, cu o prezentare pe masura. In plus, uneori, o poti surprinde, chiar daca nu este ziua ei sau alta ocazie speciala. Ofera-i un cadou sau un set cadou doar pentru ca o apreciezi sau vrei sa-i multumesti pentru ceva, iar ea va primi cu placere acest gest. In fine, fa totul astfel incat oferirea cadoului sa ramana pentru ea o amintire de neuitat.

Chiar si cadrul in care ii oferi cadoul este important pentru femeia pretentioasa. Daca poti, du-o intr-un loc special, pregateste o calatorie sau o cina, iar in aceasta atmosfera ii poti oferi cadoul. 


 
Cadouri Femei - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%
Cadouri Femei - Papusa VOODOO a sefului
-32%
Cadouri Femei - Pendul din crom cu nisip
-60%
Cadouri Femei - Big Enter tasta antistres
-20%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!