Cadouri zile de nastere barbati: Cum sa alegi in functie de pasiunile lui?

Cadouri zile de nastere barbati: Cum sa alegi in functie de pasiunile lui?
Hobby-urile ar trebui sa se numere printre principalele criterii de selectie a unor cadouri zile de nastere barbati. Iti doresti sa  ii oferi tatalui, iubitului, fratelui sau prietenului tau un dar pe cat se poate de frumos, pe atat de folositor? Atunci ar trebui sa acorzi mare atentie preocuparilor sale, pentru a lua cea mai buna decizie. In continuare, vei descoperi care sunt cele mai potrivite cadouri, in functie de pasiunile domnilor.
 

Kitul multifunctional, unul din cele mai bune cadouri zile de nastere barbati

Cadouri zile de nastere barbati kit multifunctional

Este masculinitatea trasatura dominanta a barbatului din viata ta? Isi doreste mereu sa exploreze si nu se da in laturi din a incerca tot felul de lucruri noi sau de a pleca intr-o drumetie chiar si pe cele mai dificile trasee montane? Atunci ai descoperit cadoul perfect pentru acesta. Cele 13 unelte ce se afla in kit-ul multifunctional vor fi ideale pentru cand acesta merge la pescuit, in excursii sau in camping.

Practic, este vorba despre un kit „bun la toate”, bestseller in randul domnilor. Printre ustensilele continute se afla busola, lanterna, fluierul si fierastraul, obiecte de nelipsit in orice drumetie. Barbatii adora cadourile practice, deci ia aminte la acest detaliu.

 

Decantoarele de vin, o alegere inspirata pentru domnii rafinati

decantoare Cadouri zile de nastere barbati

Cand nu stii cu ce l-ai mai putea surprinde pe un barbat elegant, indreapta-ti atentia catre un cadou ce va fi mereu la mare cautare: decantorul de bauturi Rotativ. Cu un design desprins din revista, decantorul de vin Rotativ este o alegere premium, ce il va lasa pe acesta tau fara cuvinte. Este unul din cele mai bune cadouri zile de nastere barbati.

Pe langa aspectul desavarsit, acest produs este creat printr-o tehnologie de ultima generatie, avand in vedere ca se roteste in jurul suportului sau la 360 de grade. Barbatii adora obiectele ce imbina designul cu tehnologia, deci decantorul Rotativ este o idee pe care o poti avea in vedere pentru orice pasionat de stil. Ce poate fi mai interesant decat sa servesti un pahar de vin, cognac sau whiskey turnat direct dintr-un astfel de decantor select?

 

Domeniul auto, mai mult decat o pasiune?

incarcator auto Cadouri zile de nastere barbati

Este cunoscuta deja pasiunea domnilor pentru tot ce tine de domeniul auto, iar masina pe care o au in posesie trebuie sa fie mereu intretinuta corespunzator si dotata cu gadget-uri de ultima generatie. Printre acestea se numara si incarcatorul auto, o inovatie ce nu ar trebui sa lipseasca impatimitilor de masini si nu numai.

Este vorba despre acel cadou perfect in viziunea oricarui barbat, fiind foarte practic pentru incarcarea telefonului ori de cate ori acesta se afla in trafic. Cum smartphone-urile ocupa o mare parte din viata oricarui om, bateria lor se descarca cu usurinta. Tocmai de aceea, incarcatorul auto este perfect pentru oricine, dar mai ales pentru pasionatii de auto si tehnologie.

 

Puzzle-ul 3D, de nelipsit barbatilor indemanatici

decantoare Cadouri zile de nastere barbati puzzle-uri

Exista foarte multi barbati ce sunt practici si adora sa isi petreaca timpul liber mesterind fel de fel de obiecte. Ei bine, tocmai pentru aceasta categorie de domni va trebui sa ai in vedere daruirea unui puzzle 3D Model Roadster din lemn, produs ce le va pune abilitatile la incercare. Odata ce a fost solutionat, puzzle-ul va deveni si o piesa de decor ingenioasa, reflectand priceperea barbatului. Ceea ce este bine de stiut este faptul ca realizarea unui puzzle poate fi o activitate foarte relaxanta, ce permite barbatului sa uite de stresul acumulat la job si sa se simta exact ca un copil.
 

Vizionarea filmelor, o alta optiune pentru cadouri zile de nastere barbati

postere Cadouri zile de nastere barbati

Oricine isi doreste sa vizioneze un film bun si sa se relaxeze la final de zi. Nu este deloc surprinzator faptul ca uitatul la filme se numara printre hobby-urile preferate ale domnilor din Romania. Tocmai din acest considerent, un poster razuibil 100 de filme Epice poate fi cel mai interesant cadou pentru un cinefil. Aici va gasi o varietate de titluri ce ii pot incanta privirea in urmatoarele luni, deci posterul poate fi inclus in categoria de cadouri zile de nastere barbati originale si foarte interesante.

Asadar, hobby-urile reflecta in mod direct personalitatea barbatilor, iar pentru a le oferi cele mai potrivite daruri, nu uita sa te raportezi si la acest criteriu de selectie. In acest mod, te asiguri ca ai luat cea mai buna decizie si ai oferit un produs ce va fi utilizat in mod frecvent de catre  persoana aniversata.

 
Cadouri Barbati - Mini boxa retro
-38%

Mini boxa retro

125 Lei 77 Lei
3
Cadouri Barbati - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri Barbati - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3
Cadouri Barbati - Ceas Pistol desteptator
-35%
Cadouri Barbati - Papusa VOODOO a sefului
-32%
Cadouri Barbati - Pistol cu bani
-25% + Cadou

Pistol cu bani

79 Lei 59 Lei
1
Cadouri Barbati - Pendul din crom cu nisip
-60%
Cadouri Barbati - Decantor Sticla Diamant
-16% + Cadou

Decantor Sticla Diamant

224 Lei 189 Lei
5
Cadouri Barbati - Puzzle 3D Monociclu Ugears
-10%
Cadouri Barbati - Joc de Sah in 3
-13%

Joc de Sah in 3

338 Lei 294 Lei
Cadouri Barbati - Big Enter tasta antistres
-20%
Cadouri Barbati - Suport Stilou Cavalerul Medieval
-21%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!