Ce cadou ii faci sotiei in orice zi in care vrei sa-i aduci aminte ca o iubesti

Ce cadou ii faci sotiei in orice zi in care vrei sa-i aduci aminte ca o iubesti

Sotia ta merita toata iubirea si aprecierea ta! Ea este jumatatea ta, este acea persoana care trece cu tine prin toate valurile vietii. Este omul cel mai aproape de tine, omul care te stie, te simte, te sprijina, te ajuta. E omul care iti creste copiii, care-ti pregateste pranzul cald si care te asculta ori de cate ori ceva ti-a umbrit ziua.

Ea se imparte atat de bine intre aceste roluri… Numai pentru faptul ca umple spatiul cu prezenta si iubirea ei…si merita toata iubirea si aprecierea ta.

 

Cadourile inspirate: inca un mod in care sa-i arati ca o adori

Ceea ce o sotie daruieste, nu se intampla o data pe an sau in anumite momente cu rezonanta; se intampla zi de zi si ceas de ceas. Ea este in asa fel construita incat tot ce vine din partea ei curge, parca, firesc si usor. Dar ecoul in cadrul familiei…este enorm: te face pe tine, ca barbat, sa te simti iubit si special.

Si atunci, te gandesti, cum ai putea oare sa o faci sa simta ca o adori pentru tot ce e ea, care ar fi cel mai inspirat cadou pentru sotie pentru a-i arata toata afectiunea ta.

 

5 idei de cadouri cu care sa o poti surprinde pe sotia ta

Un lucru foarte important si pe care sotia ta il va aprecia este faptul ca ii vei darui un cadou atunci cand ea nu se asteapta. Poate fi intr-o dimineata tarzie dintr-o zi de marti sau poate fi la un pranz pe care il luati impreuna la un restaurant mic si cochet intr-o zi de joi. Cu siguranta ecoul acelui moment va fi maxim!

 

O cutie cu bijuterii frumos compartimentata

cutie de bijuterii cadou pentru sotie

In acest model de cutie de bijuterii ea va putea sa-si puna cerceii pretuiti, bratarile colorate si toate celelalte obiecte pretioase. Va putea sa le aranjeze in functie de evenimentele la care acestea se cer a fi purtate sau, pur si simplu, in functie de culoare si preferinte. Marele castig al acestei cutiute minune este ca toate bijuteriile vor fi intr-un singur loc si nu mai exista riscul ca cerceii sa fie desperecheati sau sa se piarda medalionul care li se asorteaza.

 

Un aparat masaj termal, terapeutic si tonic portabil

aparat de masaj cadou pentru sotie

Acest tip de aparat de masaj este unul inovator si are multiple functionalitati. Poate fi folosit in zilele cand vine obosita de la birou si simte nevoia de relaxare si tonifiere. Il poate lua cu ea chiar si in calatorii, cand mergeti la drum lung, cu masina; nu se va simti obosita cand ajungeti in statiune si veti putea iesi, rapid, la o cina in oras.

 

O masuta pentru laptop din bambus

masuta de laptop cadou pentru sotie
 

Pentru ca are multe proiecte in lucru si, efectiv, nu se poate desprinde de laptop (il poarta peste tot dupa ea pe terasa, la bucatarie, il pune pe brate, pe perna sau pe canapea), e clar ca trebuie sa vii in ajutorul sotiei tale cu aceasta masuta pentru laptop din bambus. Masuta este foarte practica; se aseaza in mai multe trepte si are loc suficient pentru o farfurioara cu fursecuri si chiar pentru cana de cafea. Astfel, sotia ta va fi odihnita chiar si dupa ore intregi de scris si fericita ca isi poate termina proiectele la timp. Se va simti o rasfatata!

 

O oglinda cu becuri pentru machiaj

oglinda cu becuri cadou pentru sotie

Fiecare femeie are, obligatoriu, un ritual de infrumusetare. Iar sotia ta nu face exceptie. Este senzational ca ea sa poata obtine acel machiaj perfect care sa ii scoata in evidenta trasaturile fetei care o avantajeaza, la ea acasa, cu ajutorul oglinzii cu becuri 4 in 1; dar, mai presus de asta, cu acest cadou, ea se va simti ca o diva iar tu vei avea o sotie frumoasa si fericita.
 

Trandafir placat cu aur

trandafir de aur cadou pentru sotie
 

Pentru ca deja este obisnuita sa-i cumperi flori proaspete din cand in cand, o poti surprinde cu un cadou inedit - un trandafir placat cu aur de 24k. Acest cadou va face senzatie si va reprezenta in timp simbolul iubirii voastre. Va fi declaratia ta de iubire pentru ea, iar mesajul va fi unul puternic si sensibil: “Te iubesc pentru tot ceea ce esti!”

 

Cum comanzi online un cadou perfect pentru sotia ta

Magazinul online mindblower.ro este disponibil in orice moment din zi si din noapte si poti, astfel, sa alegi cadoul potrivit pentru sotia ta. Trebuie doar sa accesezi catalogul de produse si sa alegi acel cadou frumos si sensibil cu care vei aduce fericire partenerei tale. 

Dintotdeauna, cei mai apreciati soti, au fost si vor fi cei care aduc bucurie sotiilor lor, cei care le iubesc, le respecta si le fac sa se simta speciale, si in momente obisnuite, nu doar cu ocazia anumitor evenimente!

Cadouri pentru Sotie - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%
Cadouri pentru Sotie - Rama foto magnetica levitanta
-29%
Cadouri pentru Sotie - Umidificator usb Saturn 3D
-30%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!