Ce cadou poti face unei femei sa-i arati ca este speciala?

Ce cadou poti face unei femei sa-i arati ca este speciala?
Daca te intrebi deseori “Ce cadou poti face unei femei?”, raspunsul la intrebare poate fi mult mai simple decat ai crede initial. Este recomandat sa optezi pentru un dar care sa se afle in concordanta cu personalitatea si interesele sale, tocmai pentru a te asigura ca o vei face sa se simta apreciata in ochii tai.

Nu este creativitatea simtul tau forte? Ia in considerare urmatoarele idei si vei fi sigur ca nu poti da gres la capitolul „cadouri speciale pentru o femeie speciala”.

Trandafirul placat cu aur, un cadou de neegalat

trandafir cadou pentru o femeie

Atunci cand te gandesti la un cadou unic pentru o doamna sau domnisoara, iti vin in minte doua variante clasice: florile si bijuteriile din aur. Dar cum ar fi sa le combini pe amandoua? Da, da! Este posibil, avand in vedere faptul ca tehnologia a permis crearea unui astfel de produs de exceptie.

Placat cu foita de aur, trandafirului ii este imortalizata frumusetea, ceea ce inseamna ca va putea fi pastrat o perioada indelungata de timp, devenind o amintire placuta a ceea ce a fost un moment important din viata unei femei.

Ziua de nastere, aniversarea relatiei sau pur si simplu o zi banala de marti in care iti doresti sa aduci zambetul pe buze unei femei, in toate aceste cazuri trandafirul reprezinta o idee ingenioasa in materie de cadouri.

 

Opteaza pentru un dar practic


Femeile adora tot ce este pufos, de la papucii de casa cu blanita, pana la textilele ce le aduc un plus de confort. Pe placul acestora va fi si o patura cu maneci, buzunar si prindere la spate, un produs catifelat, numai bun pentru momentele cand acestea vor sa se cuibareasca in pat si sa dea „Play” serialului preferat sau pur si simplu sa bea un ceai aromat si sa se relaxeze dupa o zi aglomerata la job.

Paturile cu maneci sunt mereu o idee excelenta in materie de cadouri, cu care vei putea sa faci o femeie sa se simta unica. Grija pe care o porti unei doamne sau domnisoare poate fi cea mai mare dovada de afectiune, deci ia aminte la acest aspect.

patura cu maneci

Buzunarele sunt un mare plus, pentru acele clipe cand femeia isi va dori sa aiba aproape telefonul, telecomanda sau..o gustare, de ce nu?
 

Fa-o sa se simta relaxata


Stresul a devenit principalul inamic al femeii moderne, ce este deseori coplesita de numeroasele activitati pe care le are de indeplinit. Daca inca nu ai gasit raspunsul la intrebarea „Ce cadou poti face unei femei?” O bratara energetica aromaterapie, 7 Chakre, roca vulcanica este cadoul perfect, indiferent de varsta.
bratara cadou pentru femei

Pe langa designul interesant, bratara se dovedeste a fi aliatul oricarei femei in momentele in care isi doreste un plus de liniste. Accesoriul se poarta la mana si are un efect de relaxare asupra corpului si mintii. Stiai ca pietrele de lava ce alcatuiesc bratara pot fi picurate cu diferite uleiuri esentiale?

Uleiurile esentiale nu doar ca au o aroma foarte placuta, insa prezinta si numeroase beneficii pentru organism, de la intarirea imunitatii si pana la tratarea anumitor afectiuni.

 

Mini Smoothie Maker-ul, o idee excelenta de cadou

smoothie cadou pentru femei
Un stil de viata sanatos are un impact pozitiv atat asupra fizicului unei femei, cat si asupra psihicului sau. Ce cadou poti face unei femei? Foarte simplu: un blender ce o va ajuta sa isi pregateasca cele mai delicioase bauturi pe baza de fructe si legume. Aceasta isi poate incepe dimineata cu un mic dejun pe cat de gustos, pe atat de sanatos. Smoothie-urile sunt recomandate chiar si de catre medici, datorita faptului ca au in compozitie o cantitate generoasa de nutrienti si vitamine. Recipientul este usor de transportat si poate fi luat chiar si la job, un aspect esential pentru orice femeie care se afla mereu in miscare.
 

Perna pentru citit cu brate, apreciata in randul femeilor

perna de citit cadou pentru femei

Sa citesti o carte poate fi o activitate cat se poate de interesanta. Orele trec, dar parca nu poti lasa din mana acel volum ce te-a fascinat, nu-i asa? La fel gandesc si femeile pasionate de lectura, insa uneori cititul vine „la pachet” si cu dureri de spate.

Perna pentru citit cu brate este accesoriul potrivit pentru doamne si domnisoare, mai ales daca printre pasiunile lor se numara si cititul. Ceea ce este interesant este faptul ca un astfel de obiect se adapteaza perfect pe forma corpului, tocmai pentru ca utilizatoarea sa se simta cat mai bine si sa se poata bucura de hobby-ul ei.


Toate acestea fiind zise, ai aflat raspunsul la intrebarea „Ce cadou poti face unei femei”. Cadoul pe care il oferi unei femei ar trebui sa fie insotit si de un mesaj din suflet, pentru a reusi sa transmiti sentimentele si aprecierea fata de ea.

Nimic nu este mai frumos decat sa demonstrezi si prin gesturi ceea ce simti fata de o persoana importanta din viata ta.




 
Cadouri Femei - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%
Cadouri Femei - Papusa VOODOO a sefului
-32%
Cadouri Femei - Pendul din crom cu nisip
-60%
Cadouri Femei - Big Enter tasta antistres
-20%
Cadouri Femei - Rama foto magnetica levitanta
-29%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!