Cele mai bune idei de cadou barbati 50 ani - pentru zi de nastere, Craciun sau alta ocazie speciala

Cele mai bune idei de cadou barbati 50 ani - pentru zi de nastere, Craciun sau alta ocazie speciala
Varsta este doar o cifra ce indica experientele pe care le-a trait o persoana. Esti total de acord, atunci cand il urmaresti pe tatal tau. “-Cincizeci de ani, dar ma simt mai tanar ca niciodata. Stii cum se spune, nu imbatranesc, ci doar imi creste valoarea”, spune el atunci cand aude de aniversarea ce urmeaza in doar cateva zile. Ti-ai dori sa fii la fel de energic si tu peste ani. A fost tatal tau mereu doar un zambet, indiferent de greutatile vietii? Atunci cu siguranta, aniversarea sa va fi la fel de plina de farmec, precum in anii trecuti. Masina de taiat iarba nu s-a dovedit cea mai buna alegere, nu-i asa? Un cadou pe care nu l-a folosit mai mult de 3 ori. Nici acei ochelari de soare, nici portofelul din piele naturală (are deja vreo 5), nici apa de parfum. Oare cu ce l-ai putea surprinde anul acesta
 

Ideile tale bune pentru cadou barbati 50 ani

Accesorii vin in forma de sticlă de vin, ceas de birou special, trusa de scule - sunt doar cateva sugestii. Alegerea unui cadou pentru un barbat de 50 de ani nu a fost vreodata mai simpla. 

Decantoarele pentru vin - un cadou inspirat


Un barbat sarmant, ce stie mereu sa iasa in evidenta? Daca aceasta fraza il caracterizeaza cel mai bine pe domnul ce isi aniverseaza ziua de nastere, atunci stii ca are gusturi foarte fine. Surprinde-l cu un set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Deluxe pentru bauturile alcoolice, un cadou ce denota rafinament, putere si opulenta. Aflat la varsta la care nu mai este la fel de usor de impresionat, barbatul va fi cat se poate de entuziasmat de un astfel de cadou premium. In magazinul online Mindblower gasesti multe idei frumoase ca sa il poți surprinde, oferindu-i cadoul perfect.
cadou barbati 50 ani decantor bauturi

Sunt diamantele apreciate doar in randul femeilor? Total gresit, daca ar fi sa iei in considerare si opinia barbatilor. Si acestia sunt pasionati de tot ce tine de lux, iar un set decantor Sticla Diamant cu doua pahare Deluxe ii va face sa se simta rasfatati. Design-ul exclusivist il va duce instant cu gandul la o atmosfera regala si momente de relaxare, unde personajul principal este chiar el. Nu este rau sa visezi cu ochii deschisi, nu-i asa? Mai ales daca pe masa alaturata exista si un pahar in forma de  diamant, din care domnii vor putea savura bautura lor preferata. Deci oferă un cadou un pic atipic. 
cadou barbati 50 ani decantor diamant deluxe

 

Ustensilele pentru gratar, mereu in tendinte - pentru  tata frate si alti barbati de varsta 50+ ani


Poate nu sunt barbatii cei mai fascinati de arta culinara, insa la gratare nu ii intrece nimeni. Nu fac ei cel mai gustos cotlet din cate ai gustat vreodata? Fii practic si mizeaza pe un cadou cat se poate de util, cum ar fi un set ustensile gratar cu Servieta Deluxe. Cele 26 de piese vin in ajutor chiar si celor mai neindemanatice persoane, insa nu este cazul acum. Sau este? 
set cadou barbati 50 ani servieta gratar

Totusi, tine cont sa faci cadoul si in functie de ocazie pentru ca daca vorbim de cununie civilă, sigur ai putea sa alegi anumite cadouri, insa atunci cand este Craciunul, ziua de nastere, onomastica, iesire la pensie mai devreme, poti sa te orientezi spre altceva. 

Pofta vine mancand, spunea cineva odata. Lucru cu care toata lumea este de acord, indiferent de varsta. Ce ai zice sa daruiesti tatalui, sotului sau fratelui un set 3 Folii Mat 2 Griddle pentru cuptor si gratar? Nu, nu ii iei cadou de casa noua, ci doar ii faci viata mult mai usoara. Orice persoana adora legumele la gratar usor crocante, insa de cele mai multe ori, acestea nu raman usor crocante, ci se transforma in usor arse. Cu foliile mate, prinderea alimentelor va ramane doar o amintire neplacuta. Astfel, il vei surprinde plăcut.
cadou barbati 50 ani practic

 

Accesorii pentru calatorie - cadoul potrivit pentru cei care calatoresc des si implinesc frumoasă vârstă de 50 ani


Cine nu isi doreste sa aiba parte de experiente mai placute si sa descopere lumea? Daca femeile sunt preocupate de cate perechi de pantofi incap in bagaj, barbatii sunt mult mai practici. Spiritul aventurier ii face sa porneasca in expeditii, chiar in mijlocul naturii. Si ce le-ar putea lipsi acestora, daca nu un set cadou unealta multifunctionala si lanterna? Neinfricati din fire, barbatii adora sa petreaca timpul liber departe de agitatia marilor orase.
cadou barbati 50 ani unealta multifunctionala

Cum ar fi sa ramana fara baterie la telefon exact cand ii cauta sotia? Ar fi o adevarata problema, cu siguranta. Gratie tehnologiei, acest lucru nu mai reprezinta un impediment. Bateria externa solara Firestarter se numara printre cele mai inspirate idei de cadouri pe care le poti face barbatilor de 50 de ani. Practic, ori de cate ori se afla in deplasare, pot utiliza acest dispozitiv ce transforma energia solara in energie electrica. Super tare, nu-i asa?
cadou barbati 50 ani baterie solara

Ca si idei cadou mai recomandam geantă de voiaj, ceas barbatesc, obiecte decorative, setul de accesorii de vin, suportul pentru instrumente de scris. 

 

Cadouri creative pentru bărbații cu vârsta de 50 de ani? Cu siguranta!


Barbatii se bucura exact ca niste copii atunci cand primesc cadouri de ziua lor. Puzzle-ul 3D locomotiva cu abur reprezinta o idee ingenioasa. Acest produs nu doar ca pune creativitatea barbatilor la incercare, dar poate fi utilizat si drept obiect de decor dupa asamblare. Deja ti-l imaginezi pe tatal tau cum se lauda musafirilor si le spune: „-Da, chiar eu l-am facut. Au fost mai bine de 300 de piese, insa mainile astea doua nu si-au pierdut din indemanare”.
cadou barbati 50 ani puzzle 3d

A zis cineva „motocicleta”? Doar la auzul acestui termen, barbatii devin din ce in ce mai interesati de subiect. Cine nu si-ar dori sa se bucure de un puzzle 3D in forma de motocicleta? Daca urmeaza ziua de nastere a unei persoane speciale din viata ta, iti doresti sa faci o buna impresie, iar cu un astfel de obiect nu poti decat sa impresionezi.
cadou barbati 50 ani puzzle motocicleta


 

Gadget-uri de ultima generatie - idei de cadou care functioneaza pentru barbatii de 50 de ani si peste


Daca doamnele si domnisoarele sunt la curent cu ultimele noutati din domeniul de beauty, preocuparile barbatilor sunt altele. Ei isi doresc sa fie conectati tot timpul la tehnologie, ceea ce inseamna ca poti tine cont de acest detaliu cand urmeaza sa le faci un cadou. Mini drona illuminator este darul cu care nu poti decat sa te faci remarcat. 
cadou barbati 50 ani drona

Nu trebuie sa fii DJ pentru a te bucura de muzica de calitate in confortul propriei locuinte. De aceeasi parere este si persoana ce va primi o boxa wireless cu suport smartphone sau tableta. In locul in care este utilizata boxa, nu poate sa fie decat o atmosfera de petrecere. Si cui nu ii plac petrecerile?
cadou barbati 50 ani boxa wireless


 

Cadouri barbati 50 de ani zi de nastere


Ziua lui de naștere? Cincizeci de ani? O varsta admirabila, din toate punctele de vedere. Barbatii isi sarbatoresc fiecare aniversare cu mult entuziasm, bucurandu-se de experientele acumulate de-a lungul anilor. Aflati la varsta la care isi permit orice, stai si te intrebi ce cadou ai putea sa le oferi, pentru a le face ziua mai frumoasa. Ce ai zice sa iesi din tipare? Uita de clasicele daruri si alege ceva ce stii ca i-ar lasa fara replica. Nimeni nu se asteapta sa primeasca o torta muzicala pentru distractie outdoor. Un dispozitiv pe cat de unic, pe atat de interesant, ce va anima orice petrecere.
cadou barbati 50 ani boxa
Acolo unde are loc o petrecere, nu pot sa lipseasca bauturile fine. Ofera-i sarbatoritului un set cadou 4 Pahare LUX Epique Glob. Designul atractiv al paharelor le face sa fie potrivite pentru a fi oferite in dar unui barbat de 50 de ani. Aflat la varsta la care obisnuieste sa petreaca in familie sau alaturi de prietenii cei mai apropiati, orice domn stie ca o licoare fina nu poate sa fie servita decat intr-o maniera de exceptie.
cadou barbati 50 ani pahare

Ceasurile de perete, carti de joc, căni personalizate, rama foto speciala sau butonii de camasa sunt alte cadouri inspirate.  

 

Idei Cadouri barbati 50 de ani de Craciun


Cine a zis ca doar cei mici primesc daruri de la Mos Craciun? Magia sarbatorilor de iarna se revarsa asupra tuturor. Nimic nu este mai frumos decat sa te trezesti si sa gasesti sub brad un cadou frumos ambalat, pe care este notat numele tau. Sa primesti cadouri este minunat, insa la fel este si sa oferi celor dragi cele mai interesante produse. Fii tu ajutorul lui Mos Craciun si surprinde-ti sotul sau tatal cu un obiect cat se poate de folositor. Zilele reci de iarna aduc cu ele dureri de spate? Ajuta-i pe cei dragi sa isi mentina o stare de sanatate cat mai buna. Si cum poti sa faci asta? Da, nu ai puteri magice de vindecare, insa ai posibilitatea sa oferi un top reglabil pentru corectarea pozitiei spatelui. Aceste idei sunt potrivite pentru bărbatul de 50 de ani care este practic.  
cadou barbati 50 ani top reglabil spate

Cadouri barbati 50 de ani la ocazii speciale -  potrivite pentru bărbatul sarbatorit


Da, ocaziile speciale sunt frumoase, insa odata ce petrecerile se termina, fiecare barbat revine la rutina sa de zi cu zi. De ce sa nu ii daruiesti un cadou practic, care sa ii faca viata mult mai usoara? Un ceas desteptator cu incarcator wireless smartphone Fancy va deveni “cel mai bun prieten” al acestuia, in fiecare dimineata. E un cadou special. Trezitul la o ora nepotrivita va deveni doar o amintire, cu un astfel de dispozitiv inteligent. 
cadou barbati 50 ani ceas desteptator

Un cadou exceptional, pentru un domn exceptional. Asta e premisa dupa care mergi, atunci cand achitionezi un produs. Daca ai impresia ca doar femeile folosesc produse de ingrijire, afla ca ai o gandire cam invechita. In prezent, exista o gama variata de cosmetice destinate domnilor, ce ii ajuta sa isi pastreze pielea in cea mai buna forma. Daruieste-le un set cadou barbati, cosmetice, 5 piese si ajuta-i sa se mentina cat mai “fresh”.

cadou barbati 50 ani produse de ingrijire

Concluzie cadou barbati 50 ani si 50+ ani


Toate acestea fiind zise, alegerea cadourilor pentru barbatii de 50 de ani nu ar trebui sa ti se mai para atat de dificila. Daca este vorba despre o persoana apropiata tie, cu siguranta ii cunosti preferintele si stii deja ce dorinte are notate in “wishlist”. Fii increzator in alegerile tale si ia parte la orice petrecere aniversara cu zambetul pe buze

 
Cadouri Barbati - Mini boxa retro
-38%

Mini boxa retro

125 Lei 77 Lei
3
Cadouri Barbati - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri Barbati - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3
Cadouri Barbati - Ceas Pistol desteptator
-35%
Cadouri Barbati - Papusa VOODOO a sefului
-32%
Cadouri Barbati - Pistol cu bani
-25% + Cadou

Pistol cu bani

79 Lei 59 Lei
1
Cadouri Barbati - Pendul din crom cu nisip
-60%
Cadouri Barbati - Decantor Sticla Diamant
-16% + Cadou

Decantor Sticla Diamant

224 Lei 189 Lei
5
Cadouri Barbati - Puzzle 3D Monociclu Ugears
-10%
Cadouri Barbati - Joc de Sah in 3
-13%

Joc de Sah in 3

338 Lei 294 Lei
Cadouri Barbati - Big Enter tasta antistres
-20%
Cadouri Barbati - Suport Stilou Cavalerul Medieval
-21%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!