Cele mai frumoase cadouri 8 martie pentru femei

Cele mai frumoase cadouri 8 martie pentru femei
8 martie este un moment special cand poti surprinde placut orice femeie de langa tine. Ziua Femeii si Ziua Mamei (asa cum o stim noi de cand decupam tot felul de felicitari la gradinita si cantam "De Ziua ta, Mamico!") este ocazia perfecta sa amintesti femeii dragi tie cat de importanta si valoroasa este pentru tine. 

Daca nu stii inca ce sa-i oferi anul acesta, avem cateva sugestii proaspete si originale ( cana cu mesaj , seturi cadou, idei pentru casa si gradina,  caseta de bijuterii, produse de ingrijire personala). Fie ca e pretentioasa, ca iubeste caldura si confortul, ca este o femeie extrem de eleganta sau una super funny, in preajma careia te simti mereu degajat, iti poti lua necesarul de idei pentru cadouri femei de mai jos. 

Ramai cu noi sa le descoperi: 


1. Cadouri pentru femei speciale de Ziua Internaţională a femeii

E femeia speciala din viata ta - mama ta, iubita ta sau sotia ta si nici nu concepi sa nu o suni de 8 Martie sau sa nu o surprinzi in mod placut cu un cadou la care nu s-ar fi gandit. Ei bine, pentru aceste femei speciale, am pregatit cadouri speciale. 

- Trandafir placat cu aur de 24k - o sa aduca zambet pe buzele sale. Se spune ca acesta este cadoul suprem pentru femei, indiferent de ocazie. De Ziua Femeii, poti inlocui buchetul clasic de trandafiri cu acest trandafir placat cu aur scump. O alta idee este sa asezi acest trandafir in mijlocul unui buchet grandios de trandafiri proaspeti si rosii. Imagineaza-ti doar cat romantism abunda in acest gest! Si imagineaza-ti cat de speciala se va simti femeia pe care o vei rasfata cu acest cadou. 
trandafir-placat-cu-aur-de-24k-64-4677

- Saltea norisor cu bunastare in martie pentru mame. Mama ta, sotia sau iubita ta cred ca anul acesta, de 8 Martie, te vei prezenta la ele tot cu un clasic buchet de flori? Da-le parerile peste cap. Ofera o astfel de saltea cu masaj de ziua mamei, un adevarat norisor de bunastare si relaxare, momente me-time de care femeile au atat de multa nevoie. 
saltea-masaj-norisor-cu-bunastare-3804-9171

- Produse ingrijire de baie sau produse ingrijire personala. Femeile se topesc la propriu intr-o baie fierbinte, intr-un parfum suav de flori de cires. De aceea, poti oferi acest dar al experientei de relaxare mamei, sotiei sau prietenei tale, de 8 Martie. 

Set cadou produse ingrijire de baie Cherry Blossom

2. Cadouri pentru femei pretentioase

Exista cateva femei exigente in viata asta si tu te-ai pricopsit cu una din ele. Dar, o iubesti - n-ai ce sa-i faci. Si nu doar ca o iubesti, dar ai face orice sa o vezi zambind, multumita si fericita. Iata ce cadouri se potrivesc acestor femei pretentioase. 

- Aparat masaj ochi, cu muzica relaxanta, cadou de ziua femeii. Un masaj pentru ochi? Da, va rog! Si cu muzica relaxanta! Oh, da! Acest aparat ofera o reala desfatare pentru ochi, dar si pentru minte si starea generala. Doar asezi dispozitivul la ochi si poti patrunde intr-o lume unde nu exista nici intristare, nici stres si nici griji. Muzica preferata te insoteste si poti experimenta pe rand toate cele 4 functii integrate. 
aparat-masaj-ochi-cu-muzica-relaxanta-4268-9875

- O lampa exotica cadou pentru mama, iubita, prietena. Equilibrium ii spunem noi si este atat de tare. Are doua sfere magnetice cu ajutorul carora se poate aprinde si stinge. Sferele se atrag prin magnetizare si determina aparitia luminii. Designul lampii este magic si orice femeie si-ar dori sa aiba asa ceva in camera sa, pe noptiera sau pe masa de lucru. 
lampa-smart-equilibrium-cu-doua-sfere-magnetice-1-4208-7377

- Un difuzor aromaterapie pentru casa si gradina  zi de nastere, cadouri 8 Martie etc. Difuzoarele pentru uleiuri esentiale sunt un cadou de rasfat si sanatate. Ele sunt deopotriva lampi si dispozitive care utilizeaza uleiuri esentiale pentru a crea o atmosfera calda, relaxanta si care imbie la... productivitate si eficienta in munca. 
Difuzor aromaterapie Honey Pine, mini


3. Cadouri practice pentru femei de 8 martie

"Nu mai cheltui, mama bani pe lucruri de care nu am nevoie." - ti-a zis tie asta mama? Pai, fa-i pe plac atunci si alege-i de 8 martie un cadou practic. De cele mai multe ori este bine sa asculti de mama, iar daca ea ti-a dat acest indiciu, inseamna ca aprecieaza cadourile functionale, care vin cu o utilitate. 

- Un  pachet cadou/ set de cutite pentru ocazii speciale. Tu nu stii, dar din cand in cand cutitele obosesc si nu mai taie cum trebuie. Imbatranesc, nu mai fac fata solicitarilor si atunci... merita inlocuite cu unele noi. Ofera un set de cutite cadou pentru sotia sau mama ta si ai putea sa le faci cea mai buna surpriza de 8 Martie. Cine a zis ca florile si bomboanele sunt totul?
set-cadou-4-cutite-de-bucatarie-damasqus-4164-2179

- O masuta de laptop ofertă specială. Daca iubita sau prietena ta lucreaza de acasa ori daca vrei sa o vezi mai relaxata pe sotia ta cand vizioneaza un film (si se chinuie sa se uite la ecranul mic al telefonului ca sa nu mai deschida laptopul in pat), o masuta de laptop poate fi ceea ce are nevoie. Iti recomandam un model din lemn de bambus, cu picioruse pliabile si cu blat care se despica. 

masuta-laptop-lapwood-din-bambus-2841-9557

4. Cadouri de beauty & style pentru femei de 8 martie

- O oglinda machiaj sau seturi cadou machiaj. Femeile nu se plictisesc de oglinzile de machiaj. Daca au una, sigur isi doresc una noua, mai buna. Deci, fa-le pe plac. Partea buna este ca poti cumpara o  astfel de oglinda machiaj pentru orice femeie stilata din viata ta: pentru mama, pentru iubita, pentru sotie, pentru prietena sau colega de munca. 
oglinda-machiaj-cu-led-si-organizator-cosmetice-4271-5316

- O caseta de bijuterii ( ziua indragostitilor, 8 martie, zi de nastere). Cutiutele de bijuterii au ceva special in ele (scumpeturi :)))... aaa... adica au ceva special. Poti sa le oferi ca atare sau daca te-ai gandit si la o bijuterie, poti aseza surpriza in interior. Cat de incantata va fi sa descopere acest cadou de 8 Martie!
cutiuta-de-bijuterii-bamboo-cu-oglinda-2842-6268


5. Cadouri super funny pentru femei de 8 martie

- O cana cu mesaj amuzant pentru femeile din viața ta. Avem atat de multe cani frumoase pe care le poti oferi cadou de 8 Martie. Iti recomandam cana cu aripi, perfecta pentru o femeie inger din viata ta sau cana inimioara (care este termosensibila), ideala pentru o femeie pe care o iubesti. Canile deosebite sunt obiecte practice, dar si frumoase, care aduc un plus de noutate si prospetime unui birou, unui mic dejun sau unei dimineti monotone. 
cana ingerilor

- Un suport telefon smart clip holder - pentru bucuriei persoanei iubite. Cat de tare e carligul asta!!! Cu un cap subtire si curiozitatea unei suricate, suportul se poate strange, intinde, incorda, indoi, se poate face mic si se poate face mare, totul pentru ca tu sa poti vedea cat mai bine ecranul telefonului. Nu e un cadou tipic de 8 Martie, dar tocmai asta il face sa fie atat de special si funny. Surprinde-ti jumatatea, adu o bucurie in inima prietenei tale sau ajut-o pe mama ta sa faca inca un pas inainte spre tehnologie, cu ajutorul unui gadget tare simpatic.   
suport-telefon-smart-clip-holder-4291-4642

Fie ca e mama, sotia, iubita sau prietena ta, aceasta fiinta minunata, delicata si sensibila, care te copleseste deseori cu iubire, atentie si grija, merita tot ce e mai bun de 8 Martie: recunostinta ta si un cadou special. Rasfata toate femeile dragi din viata ta de 8 Martie cu aceste cadouri superbe.  Vezi toate produsele in magazinul nostru!


 
Cadouri Femei - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%
Cadouri Femei - Papusa VOODOO a sefului
-32%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!