Cinci idei de cadouri deosebite pentru barbati anul acesta

Cinci idei de cadouri deosebite pentru barbati anul acesta

Anul 2023 vine cu noutati in materie de cadouri pentru barbati, fapt ce ar trebui sa iti faca alegerea mult mai usoara. Daca urmeaza o zi de nastere sau pur si simplu iti doresti sa faci ziua mai frumoasa unui domn special din viata ta, atunci ia aminte la aceste idei cadouri deosebite pentru barbati.

1.Gadget-uri de ultima generatie

Barbatii sunt foarte pasionati de tot ce tine de tehnologie, ceea ce inseamna ca nu poti sa dai gres cu un gadget ultra-modern. In era digitala, poti sa ai parte de tot confortul de care ai nevoie, daca ai la indemana accesoriile potrivite. Nu stii ce sa daruiesti unui barbat? Nimic mai simplu! 

Ce ar zice domnii daca ai primi in dar un display numar de telefon pentru parcare temporara? Da, da! Deja le poti vedea entuziasmul, doar gandindu-te la aceasta varianta. Cum marea majoritate a barbatilor sunt soferi si obisnuiesc sa petreaca destul de mult timp in cautarea unui loc de parcare, display-ul cu numar de telefon este un real ajutor in cazul conducatorilor auto. 
cadou pentru barbati display parcare

Acestia pot parca temporar masina si isi pot lasa numarul de telefon la vedere, iar in cazul in care blocheaza usa unui garaj sau au parcat pe un loc rezervat, vor fi contactati cu usurinta si se vor intoarce imediat pentru a remedia problema. Numarul masinilor se dubleaza de la an la an, ceea ce inseamna ca acest gadget va deveni o necesitate pentru orice sofer in viitorul apropiat.
 

 2. Accesorii pentru vin, cadouri deosebite pentru barbati

Un pahar de vin aromat, o cina selecta si o muzica ambientala pe fundal. Pare a fi scenariul perfect in care si-ar dori sa isi petreaca serile orice barbat, indiferent de varsta. Seturile ce contin accesorii pentru vin sunt la mare cautare in vara anului 2023. Dupa o zi torida, ce poate fi mai placut decat sa savurezi un vin rece, in compania celor dragi? 

De la tirbuson, dispozitiv de turnare, aparat de taiat sigilii si inel impotriva picurarii, pana la dopul pentru vin, toate aceste elemente vin frumos ambalate intr-un set cadou. Barbatii adora cadourile practice, iar setul pentru vin imbina totodata latura estetica cu cea functionala.

 set cadou vin pentru barbati

3. Ajuta-i sa fie mai organizati

Barbatii sunt “cunoscuti” pentru faptul ca nu stau tocmai bine la capitolul organizare. De la sosetele uitate in baie si pana la multitudinea de obiecte de pe birou, toate acestea tradeaza uneori o lipsa de organizare. Ei bine, a venit momentul sa iei atitudine si sa le vii in ajutor cu un organizator ergonomic de birou WoodOrg. 

Nu mai trebuie sa cauti idei de cadouri deosebite pentru barbati, pentru ca tocmai ai gasit reteta succesului. De la cheile masinii si tocul ochelarilor de citit, pana la telefon, toate aceste piese pot fi asezate cu usurinta pe suprafata organizatorului ergonomic. Placa de lemn are si un design exclusivist, fiind ideala pentru acele spatii formale de la job.
organizator cadou pentru barbati deosebiti

 

4.Cartile de joc, o idee inspirata de cadou

Se spune ca barbatii sunt mereu niste copii, indiferent de varsta loc. Ei bine, oricine isi doreste se destinda din cand in cand si sa joace o partida de carti cu prietenii. Cartile de joc placate cu aur de 24 de k sunt perfecte pentru a fi daruite unui domn, iar faptul ca vin ambalate intr-o cutie eleganta din lemn le aduce popularitatea in materie de cadouri deosebite pentru barbati

Setul este rezistent la apa si poate fi utilizat o perioada indelungata de timp, aspect esential pentru utilizatori.

cadou carti placate cu aur pentru barbati

 5.Ninja, chiar in confortul propriei locuinte?

Da, da! Este posibil! Daruieste-i unui barbat o unealta Wallet Ninja si fa-l sa se simta mult mai pregatit de aventura. Totusi, in unele cazuri aventura se poate rezuma la deschiderea cat mai rapida a sticlelor, dar tot e bine, nu-i asa? O unealta buna la toate, asa ar putea fi descrisa unealta Wallet Ninja, ce nu poate lipsi din trusa unui domn indemanatic.
cadou wallet ninja pentru barbati

 

Toate acestea fiind zise, acum alegerea unor cadouri deosebite pentru barbati va fi mult mai usoara. Un cadou special, pentru un domn special! Fie ca oferi in dar un cadou tatalui, fratelui, iubitului sau prietenului, ia aminte la sugestiile mentionate anterior si nu vei da gres!

Cadouri Barbati - Mini boxa retro
-38%

Mini boxa retro

125 Lei 77 Lei
3
Cadouri Barbati - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri Barbati - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!