Cum sa scapi de stresul “cand imi soseste coletul”?

Cum sa scapi de stresul “cand imi soseste coletul”?

S-a dat startul celei mai aglomerate perioade din an pentru curierii care livreaza colete. De aceea, vrem sa-ti facem cateva recomandari care te vor ajuta sa scapi de stresul asteptarii unui cadou de la Mindblower.

Sa incepem cu ... "inceputul". :)

Ce se intampla dupa ce plasezi o comanda pe www.mindblower.ro?

Comanda se pregateste intr-un centru logistic, la Mindblower. Coletul este apoi preluat de un curier si dus la un depozit mai mare. Aici trece printr-un proces de selectie, pe o banda rulanta si este trimis catre orasul destinatar.

In localitatea de livrare, coletele sunt din nou sortate si alocate unui curier. Pachetele sunt incarcate in masina curierului care va ajunge la tine, de obicei dimineata. Acum este si momentul in care tu vei primi un sms pe telefon, in care vei fi anuntat ca in cursul zilei vei fi cautat de curier pentru livrarea unui cadou de la Mindblower.

In general livrarile se fac intre orele 9 si 17, iar tu poti astepta sa te contacteze curierul.

Saaau... poti fi putin mai descurcaret.

Cum?

Imprietenindu-te cu curierul care livreaza pe zona ta.

 

Uite mai exact care sunt sfaturile noastre, pentru ca tu sa receptionezi cadourile de la noi fara stres.

  • Ca sa poti primi coletul la timp, merita sa cunosti cate ceva din bucataria interna a curierilor. Mai exact, trebuie sa stii ca fiecare curier are o zona alocata, un cartier sau un numar de strazi. Daca ai primit mai multe colete intr-o anumita perioada, poate ca ai observat si tu ca acestea iti sunt aduse de acelasi curier (de la o anumita firma de curierat, desigur).

 

  • Bing! Cum acelasi curier iti bate la usa sa-ti aduca mereu bunataturi si cele mai dorite cadouri de la Mindblower, iti recomandam sa fii smart. Intreaba-l cum il cheama! Imprieteneste-te cu el si salveaza-i numarul de telefon, pentru ca este posibil sa mai ai nevoie de el la urmatoarea livrare.

 

  • Cand vezi ca ARDE si ai neaparat nevoie de colet pana la ora 12, apeleaza la varianta "Suna curierul". Nu la Call Center, ci direct la curierul de pe zona ta, cel al carui nume l-ai aflat si al carui numar de telefon l-ai memorat.

Tzrr, tzrr! "Hei, buna Alex (sau cum se numeste curierul de pe zona ta)! Sunt Cutarica de pe strada Florilor nr 3. Ai cumva un colet pentru mine?... Grozav! Poti sa-mi spui cam in cat timp estimezi ca ajungi?" ... si de aici conversatia poate duce cat mai mult spre punctul care te intereseaza pe tine cel mai tare: sa ai cadoul comandat, pana la ora "De".

  • Straduieste-te sa mentii prietenia cu curierul tau. Fie ca ii oferi un ceai cald intr-o zi de iarna, fie ca il asculti cand iti povesteste ce a patit cu un client sau un colet, este important sa ramai conectat cu el. Acest lucru nu te va ajuta doar sa scapi de stresul “cand imi soseste coletul”, ci vei avea si o multumire sufleteasca.

 

  • Daca ai mai comandat de la noi, iar acum astepti un cadou important si curierul nu mai soseste, incearca asta: verifica in istoricul mesajelor tale, un sms pe care l-ai primit de la curier, atunci cand ai primit o comanda mai veche. Acolo s-ar putea sa gasesti exact numarul curierului de pe zona ta si tot ce iti ramane este sa-l suni.

 

Credem ca acestea sunt cateva sfaturi mici care pot face o diferenta importanta.

Nu uitati ca se apropie Craciunul cu pasi repezi si indemnul nostru este intotdeauna sa comandati cadourile dorite din timp!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!