Cum te pregatesti de ziua ei de nastere - Ghid complet de idei cadouri femei zi de nastere

Cum te pregatesti de ziua ei de nastere - Ghid complet de idei cadouri femei zi de nastere

Ziua de nastere are o mare semnificatie pentru fiecare dintre noi. Cat timp nu esti implicat intr-o relatie, te simti intr-un anume fel: poti sa fii fericit si sa sarbatoresti evenimentul cu mare fast, cu prietenii sau sa simti o anumita amaraciune ca a mai trecut un an.

Cand ai o partenera a carei zi de nastere se apropie si vrei sa punctezi evenimentul, deja lucrurile se schimba: esti mai voios iar evenimentul are parca alta insemnatate. Acest lucru, pentru ca suntem mult mai daruitori cu cei de langa noi. Cand daruiesti sau faci ceva pentru cel de langa tine si vezi bucurie, esti mult mai fericit decat atunci cand tu esti cel care primeste; suntem mai fericiti cand dam decat cand primim!

 

La MindBlower ai cele mai frumoase idei de cadouri pentru femei de ziua lor de nastere

 

Daca esti in momentul in care ziua de nastere a partenerei tale se apropie, simti un val de energie si parca toate fortele universului se pun in miscare. Incepe o adevarata frenezie a momentului ce se apropie: te gandesti ce sa pregatesti, iti trec prin cap tot felul de idei de cadouri femei zi de nastere, unde sa tii petrecerea, care sunt invitatii cei mai potriviti, intr-un cuvant, cum sa marchezi cel mai bine momentul. Astfel, iti iei toti prietenii si pui de o petrecere de pomina. Organizezi pentru iubita ta momente de veselie, dans, muzica, amuzament, discutii, rasete si multa voie buna. 

Petrecerea are loc la ceas de aniversare si este o ocazie deosebita de socializare si distractie. Pentru cea mai reusita petrecere, trebuie sa te asiguri ca ai cele mai trasnite si amuzante accesorii, capabile sa dea startul distractiei si sa o mentina la un nivel inalt pana aproape de zorii zilei. 
 

Cum te pregatesti de ziua ei de nastere?

 

Se apropie ziua ei de nastere si simti cum te apuca nelinistea, intri in trepidatii…pentru ca iti doresti ca totul sa fie perfect pentru ea, pentru voi. Iti vine in minte o idee, apoi alta, apoi…multe. Dintre toate, trebuie sa alegi acel lucru care va face din ziua ei de nastere, o zi memorabila. Stii ca trebuie sa urmezi niste pasi pentru a nu te trezi in ziua X total nepregatit. Ideile de cadouri pentru femei zi de nastere, totusi, nu mai sunt atat de problematice ca pe vremuri cand erau cadouri tipizate; acum exista o mare diversitate in acest sens.

 

Astfel,

  • incepi sa studiezi terenul si sa te gandesti ce ar fi cel mai potrivit

  • devii un mic detectiv si esti atent la tot ce manifesta ea si chiar faci un mic sondaj ad-hoc: ce isi doreste, ce i-ar face placere sa primeasca, la ce este sensibila si cu ce anume rezoneaza.

  • foarte important este pentru tine sa fie o zi memorabila si te gandesti daca ea vrea sa organizeze o petrecere sau daca sarcina iti revine tie, facand o petrecere surpriza

  • desigur, te gandesti si ce fel de cadou i s-ar potrivi in functie de felul ei de a fi, caracterul, pasiunile si dorintele ei si ai grija sa nu lasi pe ultima suta de metri alegerea cadoului, tocmai pentru a alege ‘cadoul potrivit’.

 

6 Idei de cadouri pentru femei de ziua lor de nastere

 

Pe langa atmosfera zilei care trebuie sa fie deosebita si cadoul pe care tu il vei oferi trebuie sa fie potrivit, minunat, extraordinar.

Asadar, in primul rand, trebuie sa analizezi ce fel de femeie este ea. 

 

1.O cutie de bijuterii pentru o tipa eleganta

Cutie bijuterii verde

Daca este o femeie eleganta, cel mai bine i s-ar potrivi o cutie de bijuterii verde, Attractive. Semnalul dat de cadoul acesta este ca tu apreciezi eleganta si rafinamentul ei.

 

2.Sosete amuzante pentru o femeie care stie de gluma

Sosete Amuzante Bring Me Wine

Daca una dintre calitatile ei este simtul umorului, cu siguranta trebuie sa alegi un cadou care sa o amuze si sa ii aduca zambetul pe buze. Astfel, o pereche de sosete amuzante Bring Me Wine va crea o atmosfera destinsa si veti savura cu mai multa veselie vinul pe care tu deja l-ai pregatit pentru eveniment.

 

3.O atentie de beauty pentru o femeie fatala de 30 de ani

Oglinda machiaj cu 16 becuri led Be Glam

Daca este o femeie excesiv de atenta cu look-ul ei, o oglinda cu LED pentru machiaj cu 16 becuri Be Glam va face minuni. Femeile, oricare ar fi statutul social, intotdeauna au apreciat tot ce tine de frumusete si ingrijire personala. Sa ne aducem aminte ca si in timp de razboi, rujul si sapunul parfumat, erau cele mai vandute produse pentru femei.

 

4.Ceva… special pentru o femeie tare muncitoare

Rama foto magnetica levitanta

Acum, in secolul vitezei, femeile pot munci la fel de mult ca si barbatii. Astfel, daca partenera ta munceste mult, este indicat sa ii faci cadou ceva ce o poate relaxa chiar si cateva secunde. O rama foto magnetica levitanta in care ea sa isi puna fotografiile preferate ,o poate transpune intr-o stare de relaxare si destindere, o stare de bine.

 

5.Un kit de tehnologie pentru o iubitoare de YouTube

Kit vlogging Film your life

S-ar putea ca partenera ta sa adore sa fie in centrul atentiei si asteapta ca tu sa ii oferi acest lucru; cu atat mai mult de ziua ei de nastere. Cadoul potrivit te va ajuta sa ii oferi toata atentia si aprecierea ta. Astfel, poti alege sa ii oferi un kit vlogging film your life, accesorii esentiale pentru vlog.

 

6.Un poster cu exercitii pentru femeie de 30 de ani care vrea sa se mentina in forma

Poster razuibil 100 zile de Fitness

Daca ea adora sportul si sa faca miscare o poti surprinde cu un poster razuibil 100 de zile de fitness. Se va bucura enorm ca nu mai trebuie sa noteze pe hartie zilele in care merge la sala si in care nu si are un calendar usor de utilizat, o metoda performanta de ‘tinere de minte’.

 

Conteaza pe noi pentru idei cadouri femei zi de nastere

Cu noi e usor sa-i pui zâmbetul pe buze! Poti sa pregatesti o cină romantică de  ziua ei de nastere si in acest cadru sa ii oferi cadoul special. Alegerea cadoului potrivit,  nu trebuie sa fie ceva complicat - doar alege ceea ce i se potriveste ei cel mai bine. Tine cont de sugestiile si sfaturile de mai sus si avem toata increderea ca vei face o figura frumoasa. Si nu uita: pentru idei cadouri femei de ziua lor de nastere, te poti baza oricand pe noi. 

Cadouri pentru Iubita - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!