Idei cadouri femei 20 de ani - asa o poti impresiona

Idei cadouri femei 20 de ani - asa o poti impresiona

Ce idei cadouri femei 20 de ani sunt in trend?


Cand vine vreo aniversare sau o sarbatoare importanta, cum este Ziua Indragostitilor, ziua ei de nastere, ziua de nume sau doar Craciunul, multi barbati intra in panica, fiindca nu au foarte multe idei despre ce vor face cadou iubitelor lor. Cadourile trebuie alese cu mare grija si atentie, in asa fel incat sa te poti asigura ca cel ales, este chiar pe placul iubitei.

Chiar daca nu iti sta in fire sa fii atent la detalii, incearca sa acorzi mai multa grija mesajelor pe care ti le transmite iubita. Vorbeste cu ea despre ceea ce ii place si afla intr-un mod subtil ce anume si-ar dori sa primeasca. Poate ca nu vei afla din prima incercare ori nu vei primi de la ea chiar numele obiectului mult dorit, insa, cu siguranta vei primi indicii din belsug!

Si, daca esti aici fiindca nu gasesti idei cadouri pentru femei 20 de ani, dar iti doresti enorm sa iti impresionezi iubita, afla ca, nu e nevoie decat sa citesti acest articol pentru a descoperi ce e de facut. In randurile urmatoare, vei invata exact in functie de ce alegi cadoul si care ar fi cel mai potrivit pentru partenera ta. Asa ca, nu pierde timpul, iata ce e bine de stiut!


 

In functie de ce anume alegi cadourile?

oglinda idei cadouri femei 20 de ani
 

Un cadou poate fi interpretat intr-un mod diferit, in functie de varsta, preferintele sau de cat timp cunosti persoana careia i-l daruiesti. Spre exemplu, daca tu si iubita ta, sunteti impreuna de foarte putin timp, poate fi dizgratios sau fortat sa ii cumperi ceva mult prea personal.


 

1. Alegerea cadoului in functie de varsta



Si varsta e importanta atunci cand alegi ce sa iei cadou. Idei cadouri femei de 20 de ani poti gasi o gramada, insa, vei vedea ca sunt total diferite de alte idei de cadouri, pentru femei mult mai mature.

In cazul femeilor mai tinere, iti permiti, in majoritatea cazurilor, sa "te joci" mai mult. Sa oferi cadouri mai amuzante, mai vesele si mai colorate. Femeile mai mature in schimb, isi doresc, cadouri ceva mai serioase, pentru ca au alte nevoi sau dorinte. Daca o femeie de 20 de ani ar prefera o drumetie in munti, ori o iesire la un concert, o femeie matura va aprecia mai mult o cina romantica la un restaurant linistit.


idei cadouri femei de 20 ani

Din acest motiv varsta e un criteriu important atunci cand alegi cadoul ideal. Ca sa poti alege cadoul perfect, asculta-ti cu atentie iubita. Vezi ce aspiratii are. Daca e destul de tanara, e posibil sa fie mai atrasa de lucrurile palpitante. Fa-i cadou ceva ce sa ii hraneasca pasiunile sau sa ii dea si mai multa pofta de viata.

Daca iubita ta e mai matura, poate o intereseaza mai mult cariera, asa ca ii poti face cadou ceva util in aceasta directie. Cadoul perfect, trebuie sa se plieze pe varsta partenerei, fiindca focusul unei femei, poate avea o directie diferita, in functie de perioada sau de varsta la care se afla. Daca vrei sa ii oferi un cadou minunat, incearca sa petreci mai mult timp cu ea pentru a o redescoperi.

Daca nu te ajuta prea mult flerul, foloseste-te, spre exemplu, de un joc de societate, care sa te faca sa comunici mai mult cu ea. Unul care sa iti permita sa pui intrebari, dar si sa afli raspunsuri fara a o face sa banuiasca faptul ca i se pregateste o surpriza.

 

2. Alegerea cadoului in functie de cat timp sunteti impreuna


Daca iti cunosti iubita doar de doua, trei luni, poate, sa ii faci cadou un organizator pentru cosmetice, ar putea fi interpretat gresit. Fiindca la inceput, iti poti crea o gramada de ganduri, partenera ta ar putea crede ca, de fapt, vrei sa ii transmiti ca fardurile ei sunt in completa dezordine, iar ea este o persoana dezorganizata.
organizator cosmetice

Asta, nu s-ar intampla, insa, daca aveti deja o relatie de cativa ani. Fiindca, intr-o relatie deja consolidata, astfel de "griji", inceteaza sa mai apara. Odata cu trecerea timpului, partenerii deja isi creaza o cu totul alta conexiune, iar cadourile personale sunt mai apreciate decat la inceput.

Deci, daca crezi ca ti-au venit niste idei cadouri femei de 20 de ani foarte bune, gandeste-te nu doar la varsta iubitei, ci si la perioada de timp de cand sunteti impreuna. Readu-ti aminte ce ai pus pe "lista" si, daca esti de putin timp intr-o relatie cu iubita, incepi sa excluzi ideile care ar putea fi interpretate gresit la inceput.

 

3. Alegerea cadoului in functie de preferintele iubitei


Cateodata, pasiunea prietenei tale, ar putea intrece orice bariera. Chit ca o cunosti sau nu de mult timp, daca e indragostita de ceva anume, iti vei da seama cu siguranta, iar daca nu, cel mai probabil iti va spune chiar ea.

Asa ca, uneori, chiar daca ai impresia ca ai gasit pe internet niste idei cadouri pentru femei de 20 de ani, poate ca ei i se potriveste altceva. Si, cateodata exista semne clare, ce te pot face sa gasesti cadoul perfect. Studiaza-ti iubita in detaliu si ramai optimist ca vei gasi cadou potrivit.

cutie bijuterii

Daca ea poarta intotdeauna cercei mari si colorati, e clar ca s-ar bucura sa aiba o cutie de bijuterii superba.
hanorac patura
Daca abia asteapta sa ajunga acasa pentru a se imbraca in pijamalele ei pufoase, e clar ca s-ar bucura si de un hanorac tip patura sau de niste papuci imblaniti. Nu e greu sa-i gasesti! Femeilor le place oricum sa vorbeasca despre lucrurile de care sunt indragostite!

Cadouri pentru Iubita - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%
Cadouri pentru Iubita - Pendul din crom cu nisip
-60%
Cadouri pentru Iubita - Rama foto magnetica levitanta
-29%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!