Idei cadouri femei 30 ani. Cunoaste-le ca sa stii ce cadou potrivit sa le oferi

Idei cadouri femei 30 ani. Cunoaste-le ca sa stii ce cadou potrivit sa le oferi
Daca la 20 de ani iti place sa te distrezi, sa ai parte de cat mai multe experiente, sa-ti dai seama cine esti si ce vrei de la viata (si ce vrea viata de la tine), cand ajungi la 30 de ani, deja intelegi anumite lucruri. E ca si cum ti-ai facut de cap, ai obosit doar nitel si vrei sa te retragi pe un fotoliu confortabil ca sa te relaxezi un pic, sa respiri adanc si sa vezi mai bine ce se intampla in jurul tau - care sunt valorile tale, cine sunt prietenii tai, ce iti place, ce nu iti place, ce ai si ce nu ai. La 30 de ani cristalizezi ceea ce ai construit cu un deceniu inainte. Pui totul in actiune, concretizezi si astepti ca toate acestea sa-ti defineasca viata si cine esti tu. Apreciezi cadourile frumoase precum cutiile de bijuterii cu cheita verde, un aparat foto de calitate, un joc erotic de la persoana potrivita, set cadou afrodisiac placeri kama, produse de ingrijire, lampa iluminata led, o rama foto deosebita. 


Nimeni nu poate nega faptul ca dupa 30 de ani, lucrurile incep sa se schimbe putin. Lectiile pe care le-ai invatat pe calea de la 20 la 30 de ani ti-au schimbat perspectiva asupra vietii, dragostei si fericirii. S-au dus zilele in care simteai nevoia sa iesi sambata seara in club, sa impresionezi oameni care nici macar nu-ti plac sau sa chelui bani pe lucruri de care nici nu ai nevoie (e... asta inca ar putea fi discutabil). Ideea e ca la 30 de ani esti mai inteleapta, mai matura, ai ceva mai multi bani si faci putine (mai putine) greseli decat ai facut la 20 ani. Per total, te simti grozav. 

Cauti idei cadouri femei 30 ani? Vezi lampa cu  lumina led, produsele cosmetice, sauna faciala pentru pielea uscata, incarcator wireless practic, ceas de perete frumos, cutie bijuterii cheita verde smarald.    


Iata 9 lucruri interesante despre femeile de 30 de ani. Aceste lucruri te vor ajuta sa gasesti un cadou perfect pentru o femeie de 30 ani, pentru ca o vei cunoaste un pic mai bine.
 

Desprinzi multe idei cadou femei 30 ani de aici



1. O seara perfecta pentru o femeie de 30 de ani este atunci cand se poate intalni cu prietenii ei la o ora decenta, pentru ca la 23:00 sa fie in pat. Poti sa-i oferi o perna confortabila, un aparat de masaj, o mascuta de ochi, o carte buna sau o perna de citit ori un difuzor aromaterapie pentru seri linistite. 


2. La 30 de ani, o femeie realizeaza mai usor care este diferenta intre calitate si cantitate. Daca la 20 de ani o impresionezi cu un buchet cu multe fire de flori, la 30 de ani o vei da pe spate cu un singur trandafir placat cu aur de 24k, o surpriza cu adevărat specială. Indiferent de ce cadou alegi pentru ea, asigura-te ca este de calitate. 


3. Nu-i mai pasa atat de tare de ce cred cei din jur despre ea. Ar putea sa poarte cu incredere chiar si o pereche de tenesi cu niste sosete colorate inflorate si foarte vesele. 


4. Corpul ei nu-si mai poate reveni asa usor dupa o noapte de bauta (cum era la 20 de ani). O mahmureala dureaza toata ziua urmatoare si poate chiar si in dimineata de luni, la intalnirea pe care o are la birou. 

Deci, ii poti oferi un shaker pentru cocktailuri non-alcoolice sau un decantor Glob Pamantesc cu pahare (cadou inspirat) pentru ca degustarea si servirea bauturilor selecte chiar sa merite. De asemenea, caseta cu accesorii de vin si piese de sah va fi o idee buna de cadou deosebit pentru ea - la 30 de ani femeile sunt mai intelepte si dornite de jocuri cu strategie. Cand alegi cadou, alege-l si in functie de varsta, iar daca ea are 30+ ani, foloseste ideile noastre. 


5. Daca am vorbit de bautura si ameteala, trebuie sa spunem ca si corpul femeii de 30 de ani s-a schimbat in general. Unele femei se confrunta acum cu acneea adultilor sau cu firele de par lungi care cresc pe barbie sau... sani. De aceea, femeile de 30 de ani iubesc cadourile de ingrijire corporala (aparatele de masaj facial, masaj anticelulita, epilatoarele faciale etc). 


6. O femeie de 30 ani face economii si este decisa sa-si asigure o viata lipsita de griji. Are grija de contul sau de economii, are asigurare privata, poate ca are deja propria casa ori se gandeste sa cumpere o casa/ un apartament mai mare. Iar toate acestea sunt discutii normale pe care ea le poarta la brunch cu prietenele sau colegele sale. 

Pentru asta, iti recomandam sa-i faci cadou potrivit o cutiuta de bijuterii, un cufar antic pentru comori, cutie bijuterii cu cheita,o caseta de economii sau o pusculita amuzanta, casete de bijuterii, difuzor aromaterapie uleiuri esentiale, aparat masaj.


7. La 30 ani, observi ca oamenii incep sa se amestece mai mult in intimitatea ta. Daca inca esti single, parca toata familia te intreaba "cand o sa-ti gasesti jumatatea".  Sau o sa inceapa sa-ti sugereze pe cutare si cutare, numai sa te scoata din acest single status (pentru ca, sa ai 30 de ani si sa fii singura e ca si cum ai avea ciuma, nu??!?). 

Daca esti intr-o relatie, oamenii te intreaba cand te casatoresti. Daca esti casatorita, oamenii te intreaba cand o sa ai un copil, iar daca ai un copil, te intreaba cand o sa vina al doilea. 

Pentru a evita aceste "impertinente" pentru o femeie de 30 de ani, ofera-i cadou ceva pentru ea insasi - un difuzor aromaterapie ca sa-si parfumeze casa si biroul, o harta razuibila ca sa-si seteze noi planuri de calatorie, un set cadou cu niste carduri sau carti mindfulness, o cana termosensibila pentru o cafea buna, un aparat de masaj ocular, un uscator de unghii amuzant in forma de maimutica.  


8. La 30 de ani, incepi sa fii mai preocupata de sanatatea ta. Dupa ani de zile in care ai mancat de la fast food, ai baut racoritoare cu chimicale si te-ai intrebat cine oare se duce la o sala de sport, dintr-o data iti dai seama ca sanatatea ta e la fel de importanta precum averea ta. Prin urmare, incepi sa iei lucrurile mult mai in serios (ba chiar te gandesti sa intri in bucatarie, sa pornesti aragazul si sa faci mancare sanatoasa). 

Deci, daca urmeaza sa cadorisesti o femeie de 30 de ani, poti alege cu incredere o carte cu retete vegetariene, un aparat de fitness pentru acasa de zi de nastere, un ghid de exercitii fizice, articole îngrijire personală, un blender portabil pentru hidratare on-the-go, un corector de postura, o centura de slabit, un cadou afrodisiac placeri kama sutra, un  organizator cosmetice,  barometru meteo sau oglinda machiaj.


9. La 30 de ani, casa ta e sanctuarul tau. Acolo e locul in care iti gasesti pacea dupa toata nebunia si dezordinea de pretutindeni. In plus, intr-o sambata seara, descoperi ca iti e mai bine sa ramai acasa, decat sa umbli brambura pe strazi si in cluburi. Preferi sa-ti chemi prietenii, sa stati la taclale, sa jucati un boardgame sau provocari cu turnul instabil (asta daca nu simti o tentatie foarte mare sa petreci multe ore pe Netflix). 

Astfel, cadourile de casa sunt perfecte pentru orice femeie de 30 ani de - o lampa frumoasa, un proiector, un barometru, un difuzor aromaterapie, un tablou logo personalizat mozabrick, un uscator de rufe ergonomic, o frapiera iluminata sau o boxa deosebita.   



Da, la 30 de ani, viata unei femei e alta. Te trezesti la 7 dimineata intr-o zi de sambata, chiar daca ai vrea sa mai dormi. Si, daca tot te-ai trezit, te apuci incetisor de sarcinile de weekend, nu? Bun venit la maturitate! 

Esti preocupata de pasiunile tale si te doare in cot de ce zice multimea. Iti dai seama ca ai o viata, iar daca nu faci ceea ce iubesti in aceasta viata, degeaba ai trecut pe aici. Si poate ca ceea ce este mai important e ca acum iti pasa mai mult de experiente decat de lucrurile materiale. Ai prefera fara ezitare sa dai 600 de euro pe o excursie la Paris decat sa-ti cumperi (inca) o rochie.

Cand primesti un cadou cununie civilă sau  ziua indragostitilor sau zi de nastere, nu doar cadoul ideal in sine conteaza, dar apreciezi enorm si gestul persoanei respective de a-ti acorda atentie (realizezi ca omul acela chiar s-a gandit la tine, chiar s-a straduit sa-ti gaseasca un cadou potrivit; tu chiar contezi pentru el, iar asta e magnific). 

La 30 de ani stii ca cea mai importanta relatie pe care o vei avea este cu tine insati, asa ca incepi sa fii mai buna cu tine. Dar, apreciezi enorm si oamenii pe care ii ai langa tine, mai ales daca acesti oameni stiu sa-ti aleaga cadouri inspirate (oglinda machiaj, patura coada de sirena, lampa uv, cutii de bijuterii si altele). 

Hai in sectiunea magazin ca sa alegi un cadou splendid pentru o femeie minunata de 30+ ani. 


 
Cadouri Femei - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%
Cadouri Femei - Papusa VOODOO a sefului
-32%
Cadouri Femei - Pendul din crom cu nisip
-60%
Cadouri Femei - Big Enter tasta antistres
-20%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!