Idei de cadouri si surprize pentru barbati prieteni apropiati

Idei de cadouri si surprize pentru barbati prieteni apropiati

Urmeaza sa faci un cadou unui prieten apropiat, iar nimic nu pare a fi potrivit pentru acesta? Ei bine, exista o varietate de produse care pot sa ii incante pe domni, tot ce trebuie sa faci este sa ai in vedere preferintele individuale ale acestora. 

Fie ca iti doresti sa oferi un set cadou pentru barbati sau vrei sa duci ideea de cadou la un alt nivel, astazi vei descoperi care sunt acele produse preferate de catre oricine.

 

Ai in vedere pasiunea barbatilor pentru tehnologie

Daca femeile sunt entuziasmate de ultimele tendinte in materie de design vestimentar, interesele barbatilor se indreapta catre sfera tehnologiei. Acestia obisnuiesc sa petreaca destul de mult timp in mediul online, atat in scop profesional, cat si atunci cand isi doresc sa se informeze cu privire la ultimele noutati. 
masuta laptop cadou prieteni apropiat

Prietenul tau petrece destul de mult timp in fata laptopului? Atunci ii poti veni in ajutor cu o masuta pentru laptop Lapwood din bambus, o inovatie in materie de cadouri. 

Printre caracteristicile acestei piese se numara versatilitatea, usurinta de depozitare si de transportare, ceea ce inseamna ca reprezinta o idee excelenta in materie de cadouri pentru barbati.

 

Un set cadou pentru barbati, mereu o varianta optima

Te afli in pana de idei si iti doresti sa achizitionezi un cadou cu adevarat special pentru un prieten de nadejde? Cu un set cadou pentru barbati nu poti sa dai gres. In ultima perioada, la mare cautare sunt seturile cadou formate din decantoare de vin si alte accesorii ce se dovedesc a fi utile in consumul licorilor fine. 
decantor vin cadou prieteni apropiati

Pe langa aspectul exclusivist al decantoarelor de vin, acestea sunt si accesorii foarte practice, al caror rol este acela de a aerisi vinurile si de a le da un plus de savoare. 

Din categoria seturilor cadou fac parte si ustensilele pentru gratar, ce sunt mai mult decat binevenite in randul domnilor. Prietenul tau obisnuieste sa organizeze petreceri in aer liber si sa pregateasca cele mai delicioase preparate? Surprinde-l cu o valiza cu 18 ustensile pentru gratar si vei vedea ca ii vei aduce zambetul pe buze si ii vei face ziua mai frumoasa.

 

Instrumentele pentru bricolaj, in topul preferintelor domnilor

Barbatii sunt mai mult decat incantati sa isi petreaca timpul liber mesterind fel de fel de lucruri si demonstrandu-si abilitatile practice. Ai in vedere acest aspect cand urmeaza sa achizitionezi un set cadou pentru barbati.

Spre exemplu, un kit multifunctional Salbaticie contine toate ustensilele de care are nevoie un barbat pentru a porni intr-o aventura montana sau pentru a se ocupa de propria locuinta. Printre accesoriile existente in acest kit se afla busola, mini lanterna, piatra de silex, fierastraul si cutitul, iar toate piesele vin frumos ambalate intr-o cutie impermeabila neagra. 
kit multifunctional cadou prieteni apropiat

Se spune ca prietenii sunt familia pe care ti-o alegi, iar petrecand foarte mult timp impreuna ajungi sa ii cunosti ca pe proprii membri ai familiei tale. Se numara prietenul tau printre persoanele ce adora sa petreaca timp outdoor si sa se aventureze in fel de fel de experiente cat mai interesante? Atunci nu iti ramane decat sa i te alaturi si tu si sa ii vii in intampinare si cu un kit multifunctional pentru salbaticie, nu doar cu prezenta ta agreabila.

 

Cani amuzante, pentru pasionatii de gaming

Este cunoscuta afinitatea barbatilor fata de jocurile video, iar o cana care sa le aduca aminte de pasiunea lor este mereu o idee buna. Cana cu joystick “Game over” imbina latura practica cu cea estetica si reprezinta un cadou potrivit pentru un prieten apropiat. 
 

cadou prieteni apropiati cana amuzantaFabricata din ceramica termorezistenta de cea mai buna calitate, cana va putea fi utilizata o perioada indelungata de timp, fara a-si pierde din proprietati. In cazul in care nu te-ai decis inca asupra unui dar potrivit pentru un prieten drag, ia in calcul aceasta varianta de cadou hazliu.

 

Asadar, daca vrei sa ii surprinzi pe prietenii tai, va trebui sa acorzi atentie darurilor pe care le alegi. Un set cadou barbati pentru barbati, o cana cu mesaj amuzant sau un kit pentru salbaticie, indiferent de optiunea ta vei vedea ca ai luat cea mai buna decizie si ca ai reusit sa faci ziua mai frumoasa unui barbat important din viata ta.

 

Cadouri Barbati - Mini boxa retro
-38%

Mini boxa retro

125 Lei 77 Lei
3
Cadouri Barbati - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri Barbati - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!