TOP 10 idei cadouri femei 40 de ani ca sa-i arati cat de tare o pretuiesti

TOP 10 idei cadouri femei 40 de ani ca sa-i arati cat de tare o pretuiesti
Femeile, in mare parte, sunt foarte hotarate cu ce isi doresc sa faca in viata si mai ales cu ce cadouri isi doresc sa primeasca. Mai ales daca au ajuns la veritabila varsta de 40 de ani, cu siguranta vorbim deja despre niste femei implinite pe plan profesional, dar si familial. 

Totusi, un cadou inedit va impresiona si femeia despre care crezi ca nu o mai uimeste nimic pentru ca, asa cum ar putea spune chiar ea ,,le-a vazut pe toate”. Intotdeauna, si mai ales cand vine vorba de cadouri femei 40 de ani, poti surprinde sarbatorita in multe feluri, astfel incat sa fie incantata si fericita cu ceea ce a primit in dar.

 

TOP 10 idei cadouri femei 40 ani


1.     Geanta cosmetice
geanta cosmetice cadouri femei 40 ani


Ca femeie, iti vei dori intotdeauna sa ai micul tau salon de infrumusetare oriunde te-ai afla. Chiar daca nu reusesti sa iti iei in calatorie toate aparatele de care ai nevoie, produsele tale de machiaj cu siguranta vor incapea in aceasta geanta de cosmetice.

Extrem de spatioasa si foarte atent compartimentata, aceasta geanta vine la pachet cu un mic saculet special pentru perii si pensule, cat si cu inca o gentuta independenta, astfel incat sa nu lasi niciunul din produsele tale acasa, atunci cand ai mare nevoie de ele in calatoriile sau in vacantele tale.

2.     Centura de slabit cu vibratii si efect de sauna

cadou femei de 40 ani centura de slabit
Daca vrei sa te menti in forma si sa arati ca la 20 de ani, dar parca iti aduci aminte ca nu ai mai ajuns si pe la sala in ultima vreme din cauza lipsei de timp, atunci am ceva pregatit pentru tine. Aceasta centura de slabit cu vibratii si efect de sauna iti va modela corpul asa cum visezi, dar iti va aduce si relaxarea de care ai nevoie.

Perfect creata pentru tine, acesta centura de slabit te va incalzi, si te va ajuta sa iti modelezi corpul fara niciun fel de efort, aparatul putand fi setat in functie de timp sau de caldura, exact dupa bunul tau plac. De asemenea, poti utiliza aceasta centura de slabit si cand faci o scurta plimbare prin parc sau pana la magazinul din colt.

3.     Perna masaj cervical cu 4 puncte de presiune

perna masaj pentru cadou femei de 40 ani
La varsta de 40 de ani, ca femeie, parca relaxarea se simte altfel, mai ales cand devine un lux pe care nu prea ti-l permiti din cauza timpului, nu-i asa? Totusi, nu rata minutele de liniste si pace pe care ti le ofera aceasta perna cu masaj cervical. Mai ales daca ai un job la birou si esti nevoita sa stai ore in sir pe scaun, atunci spatele iti va face cu siguranta probleme. 

Rasfata-te cu aceasta perna de masaj care iti va oferi un confort optim, relaxare, momente de liniste si rafat, si care te va scapa de durerile de spate, cu ajutorul celor 4 puncte de presiune pe care le are.

 

4.     Blender portabil Quick Shake Make

blender portabil ofera cadou femeie de 40 ani
Daca ai o viata extrem de ocupata, dar mereu ai pofta de ceva dulce, racoritor si natural, care sa iti dea energie si sa te hidrateze in zilele toride de vara, atunci ai mare nevoie de acest blender portabil. Asa vei sti ce ingrediente contine bautura pe care o consumi, si ca este sanatoasa, deoarece o vei prepara chiar tu oriunde te afli, cu ajutorul acestui blender portabil. Si fi fara grija, acest aparat este atat de compact si de eficient incat va incapea perfect in geanta sau in rucsac.
 

5.     Organizator cosmetice cutie cu oglinda iluminata

la 40 ani ofera-i cadou organizator cosmetice
Ca femeie, indiferent de varsta pe care o ai, produsele de infrumusetare vor ocupa un rol important in viata ta, iar pentru asta trebuie sa te asigur ca toate se afla in ordine. Cum faci asta? Cu acest organizator de cosmetice cu oglinda iluminata care, pe langa faptul ca iti va tine la loc sigur parfumurile, bijuteriile, machiajele, cremele, si alte lucrusoare de care ai mare nevoie tot timpul, aceasta cutie, are si o oglinda iluminata incorporata.

Pe vertical, fiecare produs va sta in perfecta ordine, astfel incat sa gasesti exact ce ai nevoie cu mare usurinta, iar oglinda iluminata te va ajuta, desigur, sa vezi daca mai este nevoie sa retusezi cate ceva la machiajul tau inainte de a iesi din casa. 

 

6.     Trandafir placat cu aur de 24K

trandafir din aur pentru femeie de 40 ani

Aurul, argintul, si multe alte pietre pretioase si semipretioase, sunt la mare cautare atunci cand vrei sa faci un cadou unei femei. Mai ales daca ea se afla la frumoasa varsta de 40 de ani, atunci sigur s-ar bucura sa primeasca ceva sofisticat, dar de bun-gust, si care sa isi pastreze in totalitate eleganta si rafinamentul.
Asa ca, acest trandafir placat cu aur de 24K este ideal pentru a-i arata femeii din viata cat de mult inseamna pentru tine si cat o pretuiesti. Gratie acestui cadou deosebit, si ea va stii pentru totdeauna cat de importanta este in viata ta, asa ca nu ezita sa ii arati asta!

 

7.     Aparat masaj anticelulitic 5 in 1

idei femei cadouri femeie de 40 ani
Celulita este un subiect neplacut pentru femei la orice varsta, mai ales atunci cand ai 40 de ani si nu prea mai ai timpul necesar ca sa poti sa ai grija de tine asa cum o faceai in tinerete. Nu te lasa frustrata din cauza acestui lucru, tuturor ni se intampla. Tocmai din aceasta cauza ne-am gandit la acest aparat de masaj anticelulitic 5 in 1, care sa-ti reduca aspectul neplacut al celulitei, dar te ajuta si sa ai o piele mai frumoasa, in general. 

Dotat cu 4 capete impotriva celulitei, pentru masaj, pentru drenant si pentru exfoliere, acest dispozitiv aduce in confortul casei tale tot ce ai nevoie pentru a avea o piele mai frumoasa si fara celulita. Apasa pe buton, regleaza intensitatea aparatului si bucura-te de rezultate!

 

8.     Aparat masaj facial pentru intinerire

cadouri femei 40 de ani aparat intinerire
Ca femeie, iti doresti sa ramai mereu tanara, iar acest aparat de masaj facial este creat special pentru a-ti indeplini dorinta. Extrem de prietenos cu pielea sensibila, compact, si cu o forma ce a fost gandita cu mare atentie, acest aparat se poate strecura pe unde trebuie el sa-si faca treaba. Poti sa il iei cu tine oriunde, datorita constructiei sale ergonomice, astfel incat sa te bucuri de un masaj facial relaxant pentru intinerireindiferent ca esti acasa sau in vacanta.
 

9.     Lumina din geanta

idee de cadou speciala pentru femei de 40 de ani
Daca esti femeie, probabil si in geanta ta se afla un mic triunghi al bermudelor, din care orice intra nu mai este sau nu mai este gasit niciodata. Dar, asa cum te-am obisnuit, am o solutie si pentru asta. Aceasta lumina pentru geanta este perfecta pentru a face lumina in orice compartiment sau buzunarel al posetei tale, dar este la fel de eficient si pentru dulapuri, sertare sau alte cotloane intunecate. 
Aceasta sfera led extrem de ingenioasa este dotata cu senzori de miscare, care te vor simti cotrobaind prin intuneric si vor face lumina acolo unde ai nevoie pentru a gasi obiectul pe care il cauti. Ce usoara ar fi fost viata daca aveai acest dispozitiv mai devreme, nu-i asa?

 

10.  Aparat Pufosenii Roz cu Vibratii

papuci calzi pentru cadou femei 40 ani
Ca femeie la 40 de ani, poate nu declari in gura mare ca inca iti mai place rozul, dar este foarte probabil sa o faci inca in sinea ta. La fel se intampla si cu pufoseniile, iar daca este si roz si pufos, cu siguranta o sa-ti atraga atentia.

Asa ca, acest aparat cu vibratii extrem de pufos si calduros, este creat special pentru fetele sau femeile care isi simt mereu picioarele reci si care au nevoie de relaxare si confort pentru talpile lor obosite. Cu un design care ajuta acest aparat sa se faca nevazut printre celelalte lucrusoare pe care le ai prin casa, si cu functia de a le oferi picioarelor tale tot confortul si relaxarea de care au nevoie, acest dispozitiv nu trebuie sa lipseasca de pe lista cu cadouri pentru o femeie de 40 de ani.

Asadar, lasa-te inspirat de ideile de mai sus, sau intra pe mindblower.ro, si alege cadoul ideal pentru femeia minunata si speciala din viata ta care sa ii arate cat de mult o pretuiesti. 

 
Cadouri Femei - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%
Cadouri Femei - Papusa VOODOO a sefului
-32%
Cadouri Femei - Pendul din crom cu nisip
-60%
Cadouri Femei - Big Enter tasta antistres
-20%
Pusculita trasnita Foame de bani

Pusculita trasnita Foame de bani

Achizitie verificata

Voinea Simona,

Recomand! Firma serioasa si prompta in livrare, produse calitative conforme cu descrierile si pozele de pe site. Comand de pe Mindblower de fiecare data cand vreau sa ofer cadouri inspirate si haioase.
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe

Camelia Vlangăr,

Totul la superlativ. Ambalaj deosebit, cu atenție împachetat, a ajuns în siguranță,sper că a fost un cadou apreciat.
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique

Cristian Dumitru,

Seriozitate,promtitudine!Un cadou superb!
Cutie de bijuterii verde, You're too precious, + Bratara 7 Chakre CADOU

Băzărea Ion,

Sunt foarte mulțumit atât de calitatea produselor achiziționate cât și de calitatea serviciilor.
Organizator de incheietura pentru scule The Handy Helper

Cocoi Claudia,

Buna ziua. Foarte frumoase produsele, de efect dar cred ca trebuie sa va largiti gama.
Set cadou Decantor Mitraliera AK47 si 4 pahare cu glont

Raiu Madalina,

⭐⭐⭐⭐⭐
Descopera mai multe review-uri

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!