TOP 10 idei de cadouri barbati 40 de ani. Surprinde-l cum nu se asteapta

TOP 10 idei de cadouri barbati 40 de ani. Surprinde-l cum nu se asteapta
Majoritatea barbatilor la varsta de 40 de ani sunt realizati si impliniti, asa ca, pare ca nu ii mai surprinde si nu ii mai impresioneaza nimic, dar lucrurile nu se intampla intocmai. Fie ca sunt energici, stilati sau nonconformisti, te asigur ca exista un cadou potrivit pentru fiecare dintre ei, astfel incat sa isi aduca mereu aminte cu bucurie de tine atunci cand se uita la ceea ce le-ai daruit.

TOP 10 idei cadouri barbati 40 ani

1.     Set sah si accesorii vin, Caseta Deluxe

caseta sah si accesorii vin cadouri barbati 40 ani
Iata una din cele mai eleganta idei cadouri barbati 40 ani. Ca barbat la varsta de 40 de ani, daca iti place sa fii elegant si sofisticat, atunci acest  set de sah cu accesorii pentru vin este cadou ideal pentru tine, deoarece imbina perfect rafinamentul si inteligenta, doua mari caracteristici ale oricarui barbat. Asa ca, daca iti doresti sa petreci un timp de calitate in compania prietenilor tai, dar si sa iti antrenezi mintea cu un joc de sah, atunci te poti relaxa si bucura de acest set creat special pentru tine.

2.     Set ustensile gratar cu Servieta Deluxe, 26 piese

ustensile gratar cadouri barbati 40 de ani
Este foarte posibil ca unui barbat de 40 de ani sa-i placa gratarul, asa ca nu puteam exclude din aceasta lista si un astfel de cadou. Asa ca, acest set de ustensile pentru gratar este un cadou esential pentru toti iubitorii de carne si de timp liber petrecut cu prietenii. 

Datorita celor 26 de piese ce au manerele construite astfel incat mainile tale sa fie la o distanta considerabila si sigura fata de flacara, te vor ajuta sa pregatesti preparatele mai ceva decat un profesionist.
De asemenea, spatula care este si ea una dintre ustensilele ce intra in acest set pentru gratar, este multifunctionala, deoarece contine o parte cu o lama zimtata, una ascutita, dar si un veritabil desfacator de sticle, pentru ca gratarul tau sa fie unul reusit si relaxant de care sa se bucure toata lumea.

3.     Set cadou Cocktail Shaker XL - cu 12 accesorii

cocktail shaker cadou barbati 40 ani
Daca mereu ai fost impresionat de barmanul care iti prepara bauturile preferate chiar in fata ochilor tai si iti doresti sa ii calci pe urme, atunci acest set cocktail shaker ce contine 12 accesorii este special pentru tine. Cu un design elegant si rafinat, chiar si atunci cand nu folosesti acest set pentru cocktail, el va atrage toate privirile din locul in care il asezi. 

Cu finisaje ce sunt fabricate dintr-un otel inoxidabil, si cu un elegant suport din lemn, acest set pentru cocktail se utilizeaza extrem de usor. Doar deschide-l si lasa-te surprins de trucurile pe care te va invata sa le faci exact ca un adevarat barman.

4.     Bratara magnetica pentru scule

bratara magnetica cadou barbati 40 de ani
Daca esti barbat, ai 40 de ani, si iti place sa trebaluiesti prin casa pentru a repara totul ca un super erou pentru a o ajuta pe sotia ta, dar pierzi in mod constant piulitele, suruburile sau alte ustensile atunci cand lucrezi, atunci aceasta bratara magnetica pentru scule este alegerea potrivita pentru tine. 

Cu inca doua buzunare pentru articolele care nu sunt metalice, extrem de confortabila si utila, aceasta bratara te va ajuta sa termini mai repede reparatiile pe care le ai de facut, si ii va permite si pielii tale sa respire cat timp mesteresti prin casa.  Acestea nu vor cadea, ci vor fi foarte bine fixate. Bratara permite pielii sa respire si este usor reglabila.


5.     Set cadou decantor Sticla Diamant cu doua pahare

cadou barbati 40 ani decantor diamant
Inca un cadou pentru domnii de 40 de ani extrem de sofisticati din viata ta, care adora filmele cu James Bond si care, in timpul liber, inca se cred agenti secreti. Ce este poate cel mai interesant la acest set decantor in forma de diamant cu doua pahare, este faptul ca lucratura sa se face manual, fiecare exemplar in parte fiind unic si fara egal. 

Cu un design rafinat si elegant, acest decantor va atrage privirile curioase chiar si atunci cand nu il folosesti, dar placerea cea mai mare este cu siguranta atunci cand iti savurezi bautura preferata.

6.     Aparat de ras 5 in 1

aparat de ras cadou barbati 40 ani
Foarte multi barbati prefera stilul elegant, perfect ras si ingrijit, si isi doresc sa arate impecabil in orice situatie. Daca barbatul caruia iti doresti sa ii faci un cadou face parte din aceasta categorie, atunci stii deja ce ar trebui sa-i daruiesti. 

Mic si extrem de eficient, acest aparat de ras 5 in 1, nu are cum sa lipseasca din sertarul niciunui barbat. De asemenea, nu trebuie sa iti faci griji ca lasi anumite parti greu accesibile nerase, deoarece, cu ajutorul acestui aparat de ras si a celor 5 capete ale sale, vei arata perfect din orice unghi.

7.     Plosca Liquor Carte

plosca alcool cadou barbati 40 de ani
Pentru barbatii de 40 de ani care sunt pusi pe glume si sunt mai nonconformisti, aceasta plosca liquor in forma de carte va fi o adevarata placere. Cu un aer misterios si intrigant, aceasta plosca iti va fi cel mai bun prieten atunci cand esti invitat la un eveniment plictisitor si tot ce iti doresti este sa te relaxezi si sa te bucuri de seara ta care ar fi trebuit sa fie libera. Fie ca este vorba despre wiskey sau rom, aceasta plosca il va masca cu grija si eleganta ,,intre filele acestei carti”, pentru a te bucura de o pauza de liniste doar pentru tine.

8.     Suport carduri antifrauda si baterie externa

cadou barbati 40 ani portofel cu powerbank
Protectie impotriva furtului de date, dar si baterie externa atunci cand ai nevoie, si atunci, ce altceva i-ar mai trebui unui barbat? Confectionat dintr-un aliaj metalic si aluminiu ce iti protejeaza datele, acest suport de carduri antifrauda si cu baterie externa, iti poate incarca atat telefonul cat si tableta. Cu un spatiu de depozitare in care incap 5 carduri, acest support iti va proteja banii, datele cardului, si va avea grija si de bateria telefonului sau tabletei tale, iar tu vei putea sta fara griji in tot acest timp.

9.     Incarcator wireless 3 in 1 telefon, ceas si casti, Pliabilo

idei cadouri barbati 40 ani incarcator telefon
Cablurile imprastiate prin casa sau aruncate aiurea printr-un sertat din care vei reusi sa le descalcesti foarte tare, a fost dintotdeauna o problema. Dar acum exista si solutia, care te va ajuta sa scapi de aceste neplaceri in ceea ce priveste cablurile de care te impiedici mereu prin casa, si anume acest incarcator wireless 3 in 1 pentru telefon, casti si ceas. 

De asemenea, datorita constructiei sale pliabile, acest incarcator poate fi transportat cu usurinta, astfel incat sa il ai la indemana oriunde, iar dispozitivele tale sa aiba bateria plina atunci cand ai nevoie de ele. Usor de folosit si cu un aer sofisticat, acest incarcator este destinat atat barbatilor care iubesc tehnologia, dar si celora care nu prea se dau in vant dupa anumite dispositive, dar le-ar fi extrem de util un asemenea aparat.

10.  Kit multifunctional Salbaticie, 13 unelte

kit supravietuire cadou barbati 40 de ani
Barbatii au avut intotdeauna ceva in ei ce ii facea una cu natura… mai mult sau mai putin. Astfel ca, daca vrei sa faci un cadou unui barbat care si la 40 de ani este la fel de pasionat de camping, excursii in natura, drumetii, dormit la cort si alte asemenea activitati ce il implica doar pe el si padurea, atunci acest kit multifunctional pentru salbaticie este cadoul ideal pentru el. 

Nelipsit atunci cand mergi la drum, acest kit ce contine 13 unelte pentru o expeditie salbatica in natura este ideal pentru toti aventurosii si excursionistii care adora sa isi petreaca timpul liber ca niste adevarati barbate, in salbaticie. Iati acest kit multifunctional cu 13 unelte incluse si sa inceapa aventura!

Asadar, un barbat la varsta de 40 de ani, poate fi placut impresionat de cadoul creat perfect pentru el. Trebuie doar sa stii ce il pasioneaza, care sunt preferintele lui, si sa intri pe mindblower.ro pentru a gasit cadoul ideal pentru el.

 
Cadouri Barbati - Mini boxa retro
-38%

Mini boxa retro

125 Lei 77 Lei
3
Cadouri Barbati - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri Barbati - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3
Cadouri Barbati - Ceas Pistol desteptator
-35%
Cadouri Barbati - Papusa VOODOO a sefului
-32%
Cadouri Barbati - Pistol cu bani
-25% + Cadou

Pistol cu bani

79 Lei 59 Lei
1
Cadouri Barbati - Pendul din crom cu nisip
-60%
Cadouri Barbati - Decantor Sticla Diamant
-16% + Cadou

Decantor Sticla Diamant

224 Lei 189 Lei
5
Cadouri Barbati - Puzzle 3D Monociclu Ugears
-10%
Cadouri Barbati - Joc de Sah in 3
-13%

Joc de Sah in 3

338 Lei 294 Lei
Cadouri Barbati - Big Enter tasta antistres
-20%
Pusculita trasnita Foame de bani

Pusculita trasnita Foame de bani

Achizitie verificata

Voinea Simona,

Recomand! Firma serioasa si prompta in livrare, produse calitative conforme cu descrierile si pozele de pe site. Comand de pe Mindblower de fiecare data cand vreau sa ofer cadouri inspirate si haioase.
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe

Camelia Vlangăr,

Totul la superlativ. Ambalaj deosebit, cu atenție împachetat, a ajuns în siguranță,sper că a fost un cadou apreciat.
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique

Cristian Dumitru,

Seriozitate,promtitudine!Un cadou superb!
Cutie de bijuterii verde, You're too precious, + Bratara 7 Chakre CADOU

Băzărea Ion,

Sunt foarte mulțumit atât de calitatea produselor achiziționate cât și de calitatea serviciilor.
Organizator de incheietura pentru scule The Handy Helper

Cocoi Claudia,

Buna ziua. Foarte frumoase produsele, de efect dar cred ca trebuie sa va largiti gama.
Set cadou Decantor Mitraliera AK47 si 4 pahare cu glont

Raiu Madalina,

⭐⭐⭐⭐⭐
Descopera mai multe review-uri

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!