10 cele mai tari cadouri pentru barbati anul acesta

10 cele mai tari cadouri pentru barbati anul acesta

A mai trecut un an si multe persoane inca se confrunta cu nemuritoarea problema de a alege un cadou potrivit pentru barbati. In fiecare an cadourile pentru acestia raman neinspirate si traditionale, nemaifiind o surpriza pentru multi dintre ei, datorita faptului ca imbracamintea si accesoriile de smartphone sunt prezente, lucruri banale ce nu au capacitatea de a-i face ziua mai frumoasa.

Din fericire, anul acesta te ajutam sa faci o schimbare drastica si sa alegi un cadou inedit care sa iti surprinda prietenul, fratele sau persoana iubita, avand oportunitatea de a selecta cele mai tari cadouri pentru barbati dintr-o gama diversificata, unica si atragatoare.

 

Cele mai tari cadouri pentru barbati pe care le poti face persoanei dragi

1.      Set sah si accesorii vin, Caseta Deluxe

cele mai tari cadouri pentru barbati set sah

Distractie intelectuala la un pahar de vin. Asa se poate descrie acest set superb pentru barbati, fiind echipat cu tot ceea ce ai nevoie pentru o partida de sah in compania unui prieten drag, alaturi de o bautura fina. Este o idee de cadou perfecta pentru barbatii care doresc un challenge intelectual, oferind in acelasi timp un mod profesionist de a servi un pahar de vin adversarului, astfel incat sa ii atenuezi simturile si sa castigi in mod “cinstit”.

2.      Decantor de bauturi rotativ

cele mai tari idei cadouri barbati decantor bauturi
 

Este binecunoscut faptul ca o bautura fina trebuie servita si prezentata intr-un mod cat mai elegant. Acest decantor este cu adevarat fascinant pentru orice barbat care doreste sa exprime rafinament si eleganta. Se roteste maiestos la 360 de grade pentru a imbunatati aroma vinului, dar si pentru a oferi un spectacol pe masura. Are un design premium, iar datorita aspectului incredibil, acest decantor de bauturi rotativ va deveni cu siguranta vedeta cinelor luate impreuna cu prietenii tai.

3.      Carti de joc aurite

carti aurite cele mai tari idei de cadouri
 

Norocul este de partea ta cu ajutorul acestui set de carti. Pachetul nu este unul obisnuit, ci mai degraba unul de lux, avand carti placate cu aur de 24k. Acestea sunt frumos ambalate si depozitate intr-o superba cutie din lemn, ce are inchidere magnetica. Uimeste-ti prietenii cu unul dintre cele mai tari cadouri pentru barbati pe care le poti face si joaca ca un profesionist gata sa dea lovitura cea mare.

4.      Cos picnic calatorie Gourmet Marine Saint Malo pentru 4 persoane

cele mai tari idei de cadouri barbati cos picnic
 

Weekend-urile pot fi momentele perfecte pentru cei care doresc sa evadeze chiar si pentru cateva ore din orasele zgomotoase si agitate. Traditionalul picnic tocmai a evoluat si a fost modernizat cu ajutorul cosului Gourmet Marine Saint Malo. Este destul de incapator pentru intrega familie, insa ceea ce il face cu adevarat uimitor este masuta detasabila ce te va ajuta sa iti prezinti deliciile culinare.Creati amintiri noi impreuna de fiecare data cand iesiti la picnic, iar impreuna cu acest cos, veti avea parte de o masa satisfacatoare, transportata cu stil si eleganta.

5.      Set cadou valiza cu 18 ustensile

cele mai tari idei de cadouri barbati ustensile gratar

Gratarul este momentul in care barbatii isi arata maiestria de bucatar prin delicatesele pe care le prepara. Unul dintre cele mai tari cadouri pentru barbati pe care le poti face este acest set compus din 18 piese, complet cu tot ceea ce are nevoie, astfel incat sa nu mai aiba scuze si sa se planga ca nu poate pregati fripturile cum isi doreste.

Sunt realizate din materiale de calitate, durabile si rezistente la temperaturi inalte, fiind gata  sa te acompanieze de fiecare data in calatoriile tale culinare. Cele 18 piese se depoziteaza si se transporta cu usurinta intr-o geanta special conceputa pentru a fi gata oricand atunci cand trebuie incins gratarul.

6.      Vouchere sexy pentru el

cele mai tari idei cadouri barbati vouchere sexy
 

Dormitorul nu este doar pentru dormit. Pasiunea dintr-un cuplu nu trebuie sa apuna niciodata insa odata cu trecerea timpului, lucrurile pot deveni monotone. Redescopera secretele si entuziasmul de la inceput cu ajutorul acestor vouchere care cu siguranta il vor incanta.

De multi ani, specialistii au adunat cele mai profunde dorinte ale barbatiilor, reusind sa le stranga si sa le expuna in acest set. Toate cele 24 de  provocari sunt realizate astfel incat sa reaprinda dormitorul si sa ofere un mod prin care cuplurile sa se bucure de mai multa intimitate, dar si distractie. Sooo Let’s get it on.

7.      Difuzor aromaterapie cu simulator de flacari

cele mai bune cadouri pentru barbati difuzor aroma

Acest model are o tripla intrebuintare. In primul rand este un umidificator care poate pastra calitatea aerului in casa la cote optime. In al doilea rand,“flacarile” sale din vapori pot crea o ambianta placuta si relaxanta, iar in al treilea rand are puterea de a crea un spatiu intim perfect pentru tine si jumatatea ta,oferind un cadru romantic indiferent de anotimp. Se poate expune oriunde datorita dimensiunilor reduse sau chiar va poate insoti in vacante pentru a realiza un cadru amoros.

8.      Rucsac laptop antifurt business backpack waterproof cu USB

rucsac cele mai tari cadouri pentru barbati

Acest model de rucsac este perfect pentru orice barbat care doreste sa isi protejeze cat mai bine laptopul atunci cand este in vacante sau in drum spre job. Are o rezistenta crescuta la apa, iar datorita compartimentarii ingenioase, acum vei putea sa iti organizezi cu usurinta documentele,  oriunde ai fi.

9.      Organizator ergonomic de birou WoodOrg

organizatoare idei cadouri barbati foarte tari

Imagineaza-ti pentru o secunda: ceasul de mana pe comoda, ochelarii pe noptiera, incarcatorul de la telefon in living si maruntisul intre pernele de la canapea. Daca ti se pare cunoscut acest tablou, inseamna ca te confrunti cu o problema organizationala ce poate fi foarte usor de rezolvat.

Cu ajutorul organizatorului ergonomic de birou WoodOrg vei putea sa tii in spatiul de lucru toate lucrurile necesare vietii de zi cu zi intr-un mod mai ordonat si usor de gasit. Are un design minimalist si este usor de montat, de aceea poate fi un cadou grozav mai ales pentru barbatii dezordonati din viata ta.

10.   Ceas DESTEPTator Zori de zi, cu lumina, radio si bluetooth

ceas cel mai tare cadou pentru barbati

Cine se trezeste de dimineata departe ajunge. Un proverb inspirational scris de cineva care nu a inteles placerea de a dormi pana la ora 10. Desi poate fi uneori o experienta neplacuta, acesta nu trebuie sa fie standardul din fiecare zi. Cu ajutoru ceasului DESTEPTator Zori de zi acum vei putea sa te bucuri de dimineti mai frumoase, dar si mai calme.

Are functii diferite de trezire cu alarme integrate, iar daca acestea nu te satisfac, ai intotdeauna optiunea de apela la radio sau la smartphone prin Bluetooth. Cu pana la 6 moduri de iluminat si 12 intensitati, ceasul DESTEPator iti va lumina diminetile si iti va oferi oportunitatea de a te trezi natural si intr-un mod mai echilibrat.

 

Intr-o lume in care daruirea conventionala de cadouri a devenit banala si monotona, o noua era a cadourilor unice pentru barbati a inceput, redefinind arta surprizelor. Barbatii nu mai doresc surprize generice, haine sau gadgeturi neinspirate, ci vor in schimb experiente extraordinare si comori incredibile care sa le atinga sufletul.

Fii si tu unic anul acesta si surprinde-l intr-un mod placut si unic cu unul dintre cele mai tari cadouri pentru barbati, oferindu-i in acest fel sansa de a se bucura si a zambi cu adevarat.
Cadouri Barbati - Mini boxa retro
-38%

Mini boxa retro

125 Lei 77 Lei
3
Cadouri Barbati - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri Barbati - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!