4 Idei de cadouri barbati si cadouri femei 50 ani, la orice eveniment

4 Idei de cadouri barbati si cadouri femei 50 ani, la orice eveniment

Frumoasa varsta de 50 de ani vine la pachet cu o experienta de viata impresionanta si cu multe realizari atat in plan profesional, cat si familial. Ceea ce este bine de stiut este faptul ca aceasta etapa a vietii este definita deseori drept o etapa a maturitatii, dar asta nu inseamna ca domnii si doamnele ce au trecut deja de prima tinerete nu isi doresc sa se dezvolte din ce in ce mai mult si sa isi descopere totodata noi pasiuni. 

Daca esti in cautarea unor cadouri femei 50 de ani, atunci ar fi bine sa tii cont de ideile ce urmeaza a fi prezentate si sa oferi daruri cu adevarat inspirate.

 

1.Ofera-le aniversatilor ustensile pentru bucatarie

Fie ca urmeaza sa daruiesti un cadou unei femei sau unui barbat de 50 de ani, cu un set de cutite pentru bucatarie nu ai cum sa dai gres. Aflati la varsta la care adora sa pregateasca cele mai delicioase preparate si sa taie cu atentie legumele, carnea sau o felie de tort pentru copii si nepoti, acestia vor fi mai mult decat incantati sa primeasca in dar un set cu 4 cutite de bucatarie Damasqus. 
cadou femei si barbati 50 de ani cutite

Persoanele trecute de prima tinerete tind sa fie foarte practice, iar astfel de accesorii sunt apreciate de catre acestia. Imbina latura estetica cu latura functionala si alege sa daruiesti produse cat mai utile.

 

2.Incanta-i cu aparate welness

Cine nu si-ar dori sa aiba parte de cateva clipe de relaxare si sa uite de durerile de spate sau de cele musculare? Printre cele mai interesante idei cadouri femei 50 ani se numara si aparatul de masaj cu electrostimulare Becalm.

Cum poti sa ii arati unei persoane ca iti pasa de bunastarea sa fizica si psihica, daca nu printr-un cadou inspirat? De la diminuarea tensiunii musculare, pana la inducerea unei stari de relaxare, de aceste avantaje se vor bucura utilizatorii aparatului de masaj. Ori de cate ori vor folosi simpaticul gadget, isi vor aduce aminte de tine si de efortul pe care l-ai facut in incercarea de a le aduce zambetul pe buze.

 aparat electrostimulare cadou femei 50 de ani


3.Produsele textile, printre cele mai ingenioase cadouri de femei 50 ani

Este cunoscuta deja pasiunea femeilor pentru haine si accesorii. Tine cont de acest aspect si imbina utilul cu placutul. Cum poti sa faci asta? Ei bine, poti alege sa daruiesti o pereche de botosi de casa Hot Boots Deluxe. Aceste incaltari nu doar ca au un design frumos si o textura moale si catifelata, insa se dovedesc a fi foarte utile in viata de zi cu zi.

O buna parte din persoanele de peste 50 de ani se confrunta cu o circulatie periferica mai slaba, iar picioarele le sunt in permanenta reci. Aici intervii tu si le oferi exact accesoriile de care au nevoie pentru un plus de confort. Interesant este faptul ca in textura botosilor exista ulei de lavanda, iar la fiecare pas se resimte o aroma discreta.

 cadouri femei 50 de ani cizme incalzite

4.Ce ai zice de un glob pamantesc..plutitor?

Ce ai zice tu, dar ce ar zice femeile si barbatii daca ar primi in dar o astfel de inovatie in materie de cadouri? Globul pamantesc magnetic plutitor se afla in topul ideilor de cadouri femei 50 ani, aspect deloc surprinzator avand in vedere functiile sale. Gratie sistemului electromagnetic, globul leviteaza intr-un suport sub forma de litera C

glob pamantesc magnetic cadou femei si barbati 50 ani

Stiai ca foarte multe persoane tind sa calatoreasca mai mult in a doua tinerete, decat la 20 de ani? Ajuta-i pe parinti sa se decida asupra viitoarei destinatii de vacanta si surprinde-i cu un cadou de senzatie! Calatoriile ii vor ajuta sa iasa din rutina si sa se bucure din plin de viata, mai ales ca se afla la varsta la care dispun de mai mult timp liber.

 

Toate acestea fiind zise, fie ca alegi cadouri femei 50 de ani sau cadouri pentru barbatii aflati la aceasta frumoasa varsta, nu uita sa tii cont de pasiunile si de personalitatea lor. Este bine sa recunosti valoarea fiecarei etape din viata si sa o apreciezi pe deplin. Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou cat mai original si nu astepta o ocazie speciala pentru a le aduce zambetul pe buze si a-i face sa se simta unici.

Cadouri de Casa Noua - Stantator pentru gratar
-26%
Cadouri de Casa Noua - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!