Cadou pentru prietena – Ghidul tau Nr.1 cu 10 idei si 10 mesaje

Cadou pentru prietena – Ghidul tau Nr.1 cu 10 idei si 10 mesaje
- Iti mai amintesti de lunile de vara cand petreceam timpul impreuna la bunici? - zice ea cu vocea gatuita si chiar daca nu o vezi, stii ca isi invarte din nou un carliont pe aratator... fix cum facea in copilarie. 

- As putea sa uit vreodata momentele alea minunate?  - eram copii si eram impreuna la orice nazbatie. Nimic nu era mai placut decat sa ne plimbam pe campii, cat era ziua de lunga. Peste 10 zile implinesti 30 de ani. Doamne, cum trece timpul. Si? Sarbatorim? Facem ceva nebun?

- Ehh.. pai, o data implinesc 30 de ani, asa ca am organizat deja un eveniment ... sper sa nu plang, ca deja simt presiunea celor 30 de ani. A... si nu uita, nici o petrecere fara tine! Te astept cu mare drag sa imi fii alaturi, ca in fiecare moment important din viata mea cand ai fost acolo. 

- Nu voi lipsi nici daca ai vrea! Am ocazia sa inchin un pahar de sampanie in cinstea sarbatoritei! ...

Conversatia intre astfel de bune prietene este intotdeauna o terapie pentru suflet. Insa lasand gluma la o parte, tu ce cadou ii vei oferi prietenei tale?...


 

De ce ne este greu sa alegem cadourile pentru prietene - cadoul perfect?


Prietenele fac parte din viata ta de zi cu zi, fiind adevarate membre ale familiei. Le cunosti atat de bine incat stii exact ce hobby-uri au, ce rochie si-au achizitionat la reducere sau ce au mancat la pranz ieri. Vorbind zi de zi cateva zeci de minute, ai impresia ca stii totul despre ele. Ai impresia doar, pentru ca in realitate iti va fi destul de greu sa alegi un cadou pentru ziua lor de nastere. 

Nu este o aniversare obisnuita, ci aniversarea celei mai bune prietene. Trebuie sa o surprinzi si sa ii oferi o atentie deosebita, un superb cadou pentru prietena. De la cadourile simbol, la dispozitive moderne sau la produse personalizate, toate aceste variante par interesante, fapt ce iti ingreuneaza alegerea. 

Atunci cand nu esti hotarata, aminteste-ti ca ai petrecut alaturi de ea clipe unice. Stii mai bine decat oricine ce produse are pe lista de dorinte, deci trebuie doar sa te concentrezi.

Iti recomandam accesorii vin, obiecte interesante pentru design interior, cutii bijuterii, seturi de infrumusetare. 

 

Trucuri care te ajuta sa alegi cel mai bun cadou pentru prietena ta


Ziua de nastere este o ocazie speciala pentru orice persoana. Atunci cand vrei sa ii daruiesti un cadou prietenei tale, orienteaza-te catre un produs care sa ii aduca zambetul pe buze

Cadoul reprezinta mult mai mult decat un simplu obiect, are o valoare sentimentala. Gestul in sine va fi mai mult decat apreciat. 

Se spune ca cine se aseamana, se aduna, iar acest citat celebru este cat se poate de adevarat. In cele mai multe cazuri, impartasesti aceleasi idei cu prietenele tale. Exista anumite asemanari intre voi, deci cel mai simplu este sa privesti lucrurile prin prisma sa, iar cu acest truc nu poti sa dai gres.


 

Fii ochi si urechi la indicii si afla ce ii place si nu are 


Ti se intampla deseori sa iesi in oras cu cea mai buna prietena si sa vorbiti despre dorintele voastre. Fii atenta la detalii si vei descoperi ce produse isi doreste sa achizitioneze in viitorul apropiat. Fie ca vorbeste despre perechea de pantofi ce ii lipseste din garderoba, de un parfum nou sau de un ceas la moda, ia aminte la toate aceste detalii si foloseste-te de ele atunci cand se apropie ziua ei de nastere. Nimic nu este mai placut decat sa primesti exact obiectul pe care ti l-ai dorit de ceva vreme.
 

Orienteaza-te dupa zodia ei si alege-i un cadou deosebit in functie de personalitate


Zodia isi poate pune amprenta asupra personalitatii prietenei tale, deci reprezinta un criteriu de care ar trebui sa tii cont. Daca zodiile de apa sunt entuziasmate de cadourile elegante si feminine, cele de aer sunt impresionate de arta.

In ceea ce priveste zodiile de foc, lucrurile sunt destul de simple. Mereu dornice sa tina pasul cu tehnologia, femeile sagetator, leu sau berbec sunt fericite daca primesc un dispozitiv de ultima generatie, cu care sa fie la curent cu ultimele noutati din social-media.

Zodiile de pamant sunt definite de stilul clasic, deci trebuie sa ai in vedere acest aspect. Fa-le ziua mai frumoasa prin oferirea unui set de bijuterii sau a unor produse cosmetice potrivite tenului lor.

 

Incepe cautarile din timp; pe ultima suta de metri o sa simti presiune si stres


Se spune ca graba strica treaba, ceea ce inseamna ca trebuie sa te ocupi din timp de cautarea cadourilor. Ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa ramai fara idei pe ultima suta de metri. Ai senzatia ca nimic nu este potrivit pentru cea mai buna prietena si ca nu mai ai timp sa plasezi o comanda online. Ideal ar fi sa te gandesti cu cel putin o luna inainte de marele eveniment, pentru a putea lua cea mai buna decizie.

idei cadouri mindblower

TOP 10 Idei cadou pentru prietena -  pur și simplu oferte speciale


Un cadou de top, pentru o prietena de top! Descopera care sunt cele mai interesante idei de cadou in 2022. 
 

1. Trandafirul, simbolul elegantei

trandafir de aur cadou pentru prietena

Inca din cele mai vechi timpuri, florile se numarau printre cadourile ce nu lipseau din cadrul unui eveniment. Societatea a evoluat, dar trandafirul inca reprezinta floarea preferata a femeilor. Exista unele cadouri cu care nu poti sa dai gres, cum ar fi trandafirul placat cu aur de 24 k. Ce poate fi mai interesant decat combinatia dintre frumusetea naturii si rafinamentul aurului? Nuanta aurie o va impresiona cu siguranta pe prietena ta, iar felul in care este ambalat trandafirul o va lasa fara cuvinte, desi sunt rare momentele in care aceasta ramane fara replica.


Accesorii ce aduc un plus de confort prietenei tale

2. Saleaua Norisor, pentru zile senine - pentru ca pretuieste prietenia voastră

cadou pentru prietena saltea masaj

Este foarte bine sa pui pe primul loc starea de bine a prietenei tale. Ce poate fi mai frumos decat sa ii oferi o Saltea Norisor cu bunastare? Dupa o zi in care petrece timp stand in picioare sau la birou, prietena ta are nevoie de momentul sau de pauza. Arata-i ca iti pasa de ea, prin daruirea unui astfel de produs. Ori de cate ori il va folosi, isi va aminti cu drag de tine si de cat de mult de iubeste.

 

3. Biroul portabil, ideal pentru prietena dedicata carierei - un cadou original

cadou pentru prietena birou

Viata profesionala este cat se poate de importanta pentru orice femeie. Cum in prezent, tot mai multe persoane lucreaza de acasa, un birou portabil pliabil cu etajera se numara printre cele mai ingenioase idei de cadouri. Design-ul inovator permite plierea, deci nu doar ca asigura confortul pe durata orelor de lucru, dar se poate strange si cat ai zice „Mindblower”.

Vezi si barometrul globul pământesc, difuzor pentru uleiuri esențiale, ustensile gratar, tablouri personalizate mozabrick. 

4.  Organizatorul de cosmetice si rolul sau practic

cadou pentru prietene organizator cosmetice
Femeilor le place ordinea, iar de cele mai multe ori, tot ce isi doresc este sa aiba o casa curata si bine organizata. Cum colectia lor de produse de machiaj sau ingrijire personala este destul de mare, nimic nu este mai util decat sa le vii in ajutor cu un organizator cosmetice Cutie cu oglinda luminata LED. Cutia devine un adevarat coltisor de poveste pentru prietena ta, unde are mereu la indemana produsele favorite, fara a mai le cauta in fiecare dimineata, cand isi doreste sa se aranjeze pentru a merge la serviciu.

 

5. Un ten radiant, cu aparatul pentru sauna faciala - idei originale de cadou

cadou pentru prietena aparat masaj
Daca nu ai mereu timp sa mergi cu prietena ta la Spa, poti aduce Spa-ul acasa la ea, prin daruirea unui aparat de sauna faciala, hidratare si curatare Hidraspa. Un ten frumos nu se obtine stand pe telefon, ci utilizand un aparat ce curata porii in profunzime si hidrateaza pielea, lasand-o catifelata, ca de bebelus. Adio tratamente costisitoare la salon si ten cu imperfectiuni, prin utilizarea zilnica a unui astfel de dispozitiv. Pana la urma, il poti imprumuta si tu uneori, doar prietenii la nevoie se ajuta, nu-i asa?

 

6. Patura coada de sirena o va inveseli intr-o clipa -  pentru o prietenă care iubește povestile

cadou pentru prietena patura sirena
Inca de cand erati mici, visati la parul lung al lui Ariel si la coada de sirena. Odata cu trecerea timpului, ati avut asteptari din ce in ce mai realiste. Daca parul roscat nu vi se potriveste, macar ii poti darui prietenei tale o patura coada de sirena, ce o va duce cu gandul la clipele minunate petrecute in copilarie. Pe langa designul unic, patura este si cat se poate de practica in zilele reci, cand ea va dori sa urmareasca serialul preferat si sa isi incalzeasca picioarele. O vei surprinde plăcut.
 

7. Dispozitive ce vor anima orice petrecere - pentru prietenă de ziua ei

cadou pentru prietena lampion

Gata cu nostalgia vremurilor de altadata, acum este momentul sa va bucurati impreuna de prezent. Cum vremea de afara te imbie la o petrecere, nu mai ramane decat sa ii oferi un set de Mood Boxa, lampion si racitor vinuri. Sistemul imbina utilul cu placutul, fiind de nelipsit in cadrul oricarui eveniment in aer liber, fie ca este vorba de un gratar, o petrecere la piscina sau un cocktail party. Daca te afli in lipsa de idei de cadouri, atunci ia un pix si noteaza aceasta varianta inedita.

 

8. Cand nu stii ce sa ii daruiesti, alege o carte - cadoul potrivit

cadou pentru prietena o carte
Este prietena ta mult prea pasionata de tehnologie si petrece ore in sir in fata telefonului? Reaminteste-i de alte activitati mult mai atractive, care nu presupun “adaugatul in cos” sau “urmaritul” altor persoane. Viata offline este mult mai frumoasa, iar cartea „101 Lucruri de facut in loc sa te joci pe telefon” ii va demonstra cat de multe lucruri rateaza, petrecand timp in fata smartphone-ului.

Gandeste-te si la cutii bijuterii pentru zi de naştere, un cadou de casă noua, nuntă și cununie.  Alegerea cadoului nu trebuie sa fie complicata. 

9. Ajut-o sa se mentina in forma cu un cadou inspirat

idei cadou pentru prietena
Femeile sunt foarte preocupate de aspectul fizic, iar de cele mai multe ori, zona abdominala necesita un plus de atentie. De cele mai multe ori, dietele ajuta femeia sa piarda doar timp. Este cunoscut faptul ca miscarea este esentiala pentru a avea un corp de invidiat, iar o centura de slabit cu efect de sauna reprezinta o idee geniala de cadou. Odata pozitionata pe abdomen, aceasta intensifica procesul de ardere al grasimilor, facand-o pe prietena ta sa devina cea mai buna versiune a sa.

 

10. Manichiura, cartea de vizita a oricarei femei. Ii cumperi un cadou care conteaza cand ești în căutare de original

cadou pentru prietena uscator unghii
Se spune ca unghiile reflecta in mod direct personalitatea unei femei. O manichiura reusita poate fi realizata chiar si in confortul propriei locuinte. Cand vine vorba de prietena ta cea mai buna, poti lua in calcul achizitionarea unui uscator de unghii Funky Monkey, un dispozitiv pe cat de dragut, pe atat de util. Oja se usuca in doar cateva secunde, deci manichiura nu poate fi decat perfecta.

Mai vezi puzzle 3d, difuzoare aroma ca idei de amenajare, set cadou masaj,  globul pământesc plutitor,  ustensile gratar.Acestea sunt idei de cadouri perfecte.


misiune cadouri mindblower

TOP 10 Idei mesaje frumoase pentru prietena


Iti doresti sa ii transmiti prietenei tale un mesaj cat mai frumos, prin care sa iti exprimi recunostinta si sentimentele? Descopera propunerile noastre si fa-i ziua mai frumoasa!

1. Am cautati idei originale de cadou si uite ce am gasit. Iti doresc sa ai parte de toata fericirea si dragostea din lume, pentru ca meriti! La multi ani, draga mea prietena!

2. 30 e ok, atunci cand arati de 20! Multi ani fericiti, alaturi de cei dragi!

3.Iti multumesc ca imi esti cea mai buna prietena! O prietena adevarata iti stie toate slabiciunile, insa iti arata care sunt punctele tale tari! La multi ani! O  zi de naştere superba.

4.O persoana la care tin foarte mult s-a nascut in aceasta zi! La multi ani de ziua de nastere, prietena mea draga! Si da - alegerea cadoului a fost complicata. Sper ca te-am surprins 

5.Anii trec, insa un singur lucru ramane la fel: prietenia noastra! Sa ramai aceeasi persoana pe care am cunoscut-o in prima zi! La multi ani!

6.Sa ai parte de o zi minunata, asa cum esti si tu! Distractie maxima si multa fericire, draga mea!

7.Iti multumesc ca esti psihologul meu pe gratis! Intr-o lume in care oamenii sunt temporari, imi doresc ca tu sa ramai mereu prietena mea cea mai buna! La multi ani!

8.O prietena iti cunoaste toate povestile memorabile, insa cea mai buna prietena le-a trait alaturi de tine. Iti sunt recunoscatoare ca imi esti mereu alaturi

9.Astazi este ziua ta, de ce nu am inceput sa sarbatorim inca? La multi ani si petrecere frumoasa, alaturi de mine!

10.Ziua de nastere este modalitatea prin care natura ne spune sa mancam mai mult tort. La multi ani, draga mea prietena. 


mesaje cadouri prietena
 
Cadouri Femei - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%
Cadouri Femei - Papusa VOODOO a sefului
-32%
Cadouri Femei - Pendul din crom cu nisip
-60%
Cadouri Femei - Big Enter tasta antistres
-20%

Ce spun clientii despre Cadourile MindBlower

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!