Cadouri pentru BFF - ce surprize sa pregatesti pentru cea mai buna prietena?

Cadouri pentru BFF - ce surprize sa pregatesti pentru cea mai buna prietena?
“-Ce ai de gand sa porti la petrecerea de saptamana viitoare?” te intreaba prietena ta, in timp ce savurati in tihna un cappucinno italian la bistro-ul vostru preferat. Intrebarea te ia complet prin surprindere. Te gandeai atat de mult la o idee potrivita de cadou, incat ai uitat de o problema existentiala: outfitul tau. “-Aa..nu stiu, spui tu incercand sa nu pari ezitanta. Oricum tu vei fi atractia serii, cine crezi ca se va mai uita la tinuta mea? Eu nu am sa ies in evidenta.” Acum ca ti-a reamintit de aniversarea sa, ai doua mari dileme: cadou si tinuta? Hmm.. se pare ca ai nevoie de ajutor!


Cadouri stilate de top, pentru o prietena de ziua


Stii cum se spune - friends forever. Este la curent cu toate noutatile aparute in domeniul de fashion sau make-up? Are o intreaga colectie de accesorii, pe care le asorteaza tinutelor sale? Se pare ca prietena ta este un adevarat fashion icon. Si cu ce ai putea sa surprinzi o adevarata diva? Cu o cutie de bijuterii Charming.
cadou pentru bff

O privesti mereu cum intarzie la cele mai importante evenimente, tocmai din cauza faptului ca nu isi gaseste niciodata colierul cu perle, cerceii din aur alb sau bratara primita cadou de la sot? Atunci nu mai sta pe ganduri si ofera-i o mana de ajutor. Doar la asta sunt bune prietenele, nu? Cutia de bijuterii este cadoul perfect. Se numara printre acele cadouri cu o insemnatate aparte.

Desi la prima vedere prietena ta va fi de-a dreptul cucerita de aspectul sau nobil, ulterior isi va da seama ca aceasta reprezinta un adevarat album. Nu, nu este un album foto, ci un album al vietii sale care o sa-i astearna zambetul pe buze. Se spune ca fiecare bijuterie spune o poveste, iar femeile sunt de aceeasi parere. Ti se intampla deseori sa te uiti cu drag la cele mai pretioase nestemate si sa iti aduci aminte de momentul in care le-ai primit si de emotia traita. Si asta nu e tot! Prietena ta va putea pastra cutia de bijuterii de la ziua de nastere de-a lungul anilor si sa o dea mai departe, din generatie in generatie. Suna de-a dreptul emotionant, nu-i asa?


 

Cadoul perfect este un aparat de masaj facial? E perfect ca si cadou best friends!


Se spune ca zambetul este cel mai frumos accesoriu. Si tu adori sa povestesti cate-n luna si in stele cu cea mai buna prietena si sa radeti impreuna. Totusi, pe langa un zambet impecabil, este important si tenul. Oricine isi doreste un ten catifelat si radiant, ca de bebelus. Daca inca nu te-ai decis asupra unui cadou pentru cea mai buna prietena, poti avea in vedere daruirea unui ice face roller pentru masaj facial. Cine nu isi doreste sa se bucure de cateva clipe de rasfat, chiar in confortul propriei locuinte? Si daca acele momente de rasfat vin la pachet si cu diminuarea pungilor inestetice din zona ochilor sau cu netezirea pielii, cu atat mai bine.
cadou bff Ice face roller

Cand cauti un cadou pentru prietenele tale bune, pentru  zi de naştere, Craciun, nunta sau alta ocazie deosebita, trebuie sa te gandesti la preferintele lor. Un cadou original poate fi o cana amuzanta pentru băutura preferată, mozabrick puzzle personalizat, o rama foto minunata sau orice alt cadou best friends.


Work from home? Acum mult mai simplu!


Se numara prietena ta printre persoanele ce lucreaza de acasa sau pur si simplu este pasionata de tehnologie si petrece destul de mult timp in fata laptopului? Pur și simplu, tine cont de preocuparile sale si selecteaza un cadou practic. Masuta laptop LapWood din bambus pentru ziua de nastere nu doar ca are un design atractiv ce te duce cu gandul la padurile tropicale, insa este si foarte utila.

Iti doresti ca prietena ta sa uite de durerile de spate cauzate de orele petrecute in fata monitorului? Nu, nu ai tu puteri tamaduitoare, dar ai solutia. Cu un astfel de dispozitiv, totul devine mult mai simplu. Prietena ta nu ti se mai destanuie cu privire la durerile sale, tu nu trebuie sa o mai asculti vorbind despre acelasi subiect si toata lumea e multumita.

cadouri bff Masuta laptop

 

Lampa de birou, ideala pentru prietena carierista. Comanda-i produsul impachetat in cutie cadou.


Daca in trecut singura voastra grija era sa prindeti ultimele reduceri la pantofi, odata cu trecerea anilor prioritatile se schimba. Nu de putine ori prietena ta a petrecut serile la birou, in loc sa iasa in oras si sa luati cina impreuna. Prietenia adevarata are la baza sustinerea reciproca, deci ce poate fi mai frumos decat sa ii oferi o lampa birou cu lumina reglabila si USB?  In acest mod, ea va putea finaliza toate sarcinile si va ajunge acolo unde ii este locul: pe culmile succesului.
lampa birou cadou bff
Poti sa mai alegi un puzzle personalizat mozabrick, un shaker sa-si prepare băutura preferată si care sa-i aduca zambetul pe buze, o oglinda cu urechi, un cadou original de altfel sau o rama foto atipica. 

 

Fii preocupata de bunastarea ei


Mereu acolo una pentru cealalta. Acesta este principiul dupa care se ghideaza prietenia voastra. Si cum traiesti intr-o lume in care poluarea a atins cote alarmante, calitatea aerului a scazut destul de mult. Daca tii la starea de sanatate a celei mai bune prietene, atunci ia aminte la aceasta idee de cadou. Nu te-ai fi gandit sa ii oferi un purificator de aer antibacterian Silent Turn, nu-i asa? Fiind un dispozitiv foarte util si usor de transportat dintr-o camera in alta, purificatorul de aer se numara printre cele mai ingenioase daruri pentru cei dragi si unul din cele mai inspirate idei de cadou pentru prietenele bune. 
purificator aer cadou bff


 

Un cadou trasnit? De ce nu?


O perna mai..altfel, pentru o zi de naştere dar mai ales ca si cadou prietena de majorat
Cine rade mai tare la glumele tale decat cea mai buna prietena? Nimeni? Perfect. Spiritul ei mereu vesel te poate inspira in alegerea unui cadou pe masura. O perna nerusinata? Cum vine asta? Ei bine, tocmai forma “atipica” a acestui produs il transforma intr-un cadou haios, ce nu poate decat sa starneasca amuzamentul. Si lasand gluma la o parte, o perna moale si pufoasa va asigura prietenei tale un somn cat mai odihnitor.

cadou bff amuzant
 

Ai auzit bine? Hamac pentru picioare? Pentru prietena de majorat.


Cadourile funny sunt de-a dreptul unice, iar daca vrei sa o impresionezi cu adevarat pe cea care iti este alaturi in toate momentele din viata, atunci combina utilul cu placutul. Cum este posibil? Prin daruirea unui cadou pe cat de nostim, pe atat de util: hamacul pentru picioare. Pare o gluma? Nici pe departe, avand in vedere cat de relaxant va fi pentru prietena ta sa isi odihneasca picioarele intr-o maniera foarte originala. 
hamac pentru picioare cadouri bff

Recomandarea noastra este si pentru cadou prietena puzzle 3d mecanic, o oglinda sau un organizator de bijuterii (acestea ies in evidenta in oferta noastra de cadouri pentru femei). Aa... si nu uita de cutie cadou sau ambalaj cadou. Daca plasezi comanda la noi, poti comanda si impachetare, stii asa?


Prin urmare, cea mai buna prietena se numara printre persoanele cu adevarat importante. Zi de zi impartasesti cu ea ultimele noutati din viata ta. De la ce geanta ti-ai achizitionat la reduceri, pana la ce zi grea ai avut la job, este mereu acolo cand i te destainui. Fii si tu atenta la dorintele sale si ofera-i cadou un obiect de-a dreptul surprinzator. 


 
Cadouri Femei - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%
Cadouri Femei - Papusa VOODOO a sefului
-32%
Cadouri Femei - Pendul din crom cu nisip
-60%
Cadouri Femei - Big Enter tasta antistres
-20%
Lampa Glob de Cristal cu Inima, cadou romantic

Delia Delia,

Cadoul perfect!
Suport bijuterii creativ Copac cu pasari, Fortune

Bica Serban,

5* pentru comanda, 2 copăcei suport bijuterii- arata ca în foto, dimensiuni reale și material bun-la preț mic. Livrare rapid (2 zile pana în Suceava). Recomand
Valiza Deluxe cu accesorii de vin Premium, set 9 piese

Vlad Tania,

Totul la superlativ!!! Multumesc!
Set Decantor de bauturi Rotativ cu 2 pahare, auriu

Negoita Nicoleta,

Set Decantor de bauturi Rotativ cu 2 pahare, auriu = l-am primit si arata impecabil ! inclusiv cele doua pahare ! L-am mai comandat odata, pentru cele doua pahare, ca sa pot avea un set de 4 pahare ! Foarte multumita !!
Cutie bijuterii, cu cheita, Verde smarald, Bratara 7 Chakre CADOU

Georgescu Monica,

Am revenit cu o comanda pentru a face cadouri. Cutiile sunt frumoase, bine comparimentate si bine lucrate. Raportul calitate pret este bun. E o surpriza placuta si cadoul (bratara). Livrarea a fost prompta. Multumesc, Mindblower!
Cutie de bijuterii verde, Superba, Bratara 7 Chakre CADOU

Malita Beatrice,

Sunteți UNICI iar seriozitatea vă RECOMANDĂ!
Glob pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED. C-Shape

Hurdubae Elena Daniela,

Cadoul este foarte frumos, persoana care l-a primit a fost surprinsă și încântată. Personal și eu am fost încântată de produs. Foarte frumos și interesant. Frumos împachetat a ajuns foarte repede și fără defecțiuni. Recomand.
Set cadou Decantor sticla Craniu 1000ml, cu 6 pahare Free Spirits

Gavrilescu Irina Elena,

Recomand acest site ,produse de calitate, promptitudine în ceea ce privește livrarea .
Rama foto magnetica levitanta

Rama foto magnetica levitanta

Achizitie verificata

Cojocaru Lenuta,

Recomand cu drag! Tot ceea ce am comandat a fost de calitate, expedierea rapida, sunt foarte multumita.
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique

Radu Daniel,

Foarte mulțumit și foarte serioși, o să comand cu siguranță în viitor din nou
Set cadou 4 Pahare LUX Epique Glob

Set cadou 4 Pahare LUX Epique Glob

Achizitie verificata

Tatu Gianina,

Timpul de livrare rapid, ceea ce nu ma asteptam. Produsele sunt de calitate. Persoana careia i s -a oferit cadoul a fost foarte incantata. Felicitari!!!! Recomand!!!
Cutie de bijuterii verde, You're too precious, + Bratara 7 Chakre CADOU

Ioana Suldac,

Este superbă cutiuța pentru bijuterii , este foarte bine compartimentată, încăpătoare, un material foarte finuț și este mult mai mare în realitate . Cu siguranță cea mai bună alegere!!❤️
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe

Petruta Fenechiu,

Mulțumesc mult! A ajuns în stare perfectă, e minunat!
Rama foto magnetica levitanta

Rama foto magnetica levitanta

Achizitie verificata

Constantinescu Anca,

Va multumesc pentru promtitudine! Șiiiii, dragi doritori de "obiecte haioase" va recomand sa indrazniti sa comandati
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique

RADULESCU Loredana,

Excelent
Cutie bijuterii, cu cheita, Verde smarald, Bratara 7 Chakre CADOU

Mathe Iulia,

Am cumpărat pentru a doua oară dela dumneavoastră. Produsele sunt de foarte bună calitate, iar livrarea a fost efectuată la două zile după comandă. Felicitări!
Lampa Glob de Cristal cu Inima, cadou romantic

Milea Lidia,

Îmi plac produsele. Zi buna!
Lampa Glob de Cristal cu Inima, cadou romantic

Geta,

Arata exceptional, finuta si delicata. Singurul minus este ca nu e fara fir, si trebuie sa stea conectata la priza. Dar altfel, e un cadou superfain.
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Deluxe

Florentina,

Un set complet pentru un cadou inedit, calitate superioară, produs foarte bine lucrat, finisaje foarte bune, comanda a ajuns foarte repede, produsul a fost livrat în condiții foarte bune. RECOMAND!
Vouchere sexy pentru el

Vouchere sexy pentru el

Achizitie verificata

CIUCU CLAUDIA,

Foarte interesante produsele! Am avut din ce alege, va multumesc pentru promptitudinea livrarii!
Purificator auto cu incarcator dual port USB

Elena Doina Munteanu,

Am comandat acest purificator pentru auto si inca un produs si le-am oferit cadou fiului meu. A fost extrem de incantat. Eu am fost placut impresionata de amabilitatea, promptitudinea si intelegerea de care a dat dovada dna Alexandra care a facut toate demersurile pentru a primi in timp util, al 2 lea colet, cu produsele in stare buna. Mentionez ca primul colet livrat de catre firma Cargus a sosit in stare deplorabila din vina curierului, care a neglijat faptul ca toate coletele sunt daruri pentru cei dragi si trebuie grija la livrarea lor. Se mai intampla, nu suntem perfecti, dar este bine ca fiecare sa-si faca treaba cu responsabilitate. Datorita dnei Alexandra, care a venit cu propunerea de a le inlocui, am reusit sa-i fac o surpriza fiului meu cu ocazia zilei lui de nastere . Multumesc cu recunostinta pentru atentie, implicare si empatie.
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe

FLORINA ANDREIAS,

Foarte interesant, Am avut parte de promtitudine si profesionalism
Caseta cu accesorii de vin Premium, Silver Classic Design, 9 piese

Alexandra Gaina,

Sunt foarte multumita de toate produsele comandate
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique

Anca Constantinescu,

Va multumesc pentru promtitudine! Șiiiii, dragi doritori de "obiecte haioase" va recomand sa indrazniti sa comandati
Descopera mai multe review-uri

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!