Ce cadou cupluri recomanda clientii fideli de la MindBlower?

Ce cadou cupluri recomanda clientii fideli de la MindBlower?
“-Ma casatoresc” spune prietena ta aproape sarind de fericire. In sfarsit! Incepeam sa ma gandesc ca jumatatea mea nu exista, dupa toate acele intalniri esuate. Stii si tu tipul acela ce a venit la intalnire cu verigheta pe deget?” La auzul acestor intamplari nostime, aproape te bufneste rasul. Iata cum ramai tu ultima burlacita din grup.

Asa-i ca iti doresti sa mai torni un pahar de vin din sticla aflata pe masa? Iubit nu ai, dar macar poti sa gasesti cel mai interesant cadou cupluri pentru prietena ta. Cine stie? Poate prinzi buchetul la nunta.


 

Cum alegi cel mai potrivit dar pentru un cuplu?


Poti alege seturi cadou. Atunci cand vine vorba de alegerea unui cadou optim pentru un cuplu, principalul criteriu de selectie ar trebui sa fie reprezentat de varsta celor doi parteneri. Daca la 20 de ani acestia vor fi mai mult decat entuziasmati de un voucher cadou cu provocari..inedite, odata cu trecerea anilor prioritatile se schimba. Iei parte la o aniversare de casatorie? Atunci opteaza pentru un cadou cat mai practic. Ce crezi ca i-ar surprinde pe parintii tai mai mult? Provocarile „mai putin cuminti” sau un aparat de facut popcorn fara ulei vintage style? Deja ai raspunsul la aceasta intrebare.
cadou cupluri aparat popcorn

Noi ti-am pregatit si un set căni pentru indragostiti,  puzzle personalizate mozabrick, produse de masaj si îngrijire personală, rama foto si setul cadou decator glob pamantesc cu doua pahare deluxe. 

Cadouri pe cat de frumoase, pe atat de practice


Printre recomandarile clientilor MindBlower se numara cadourile utile. Vrei sau nu vrei sa recunosti, un cadou frumos te inveseleste cateva minute, dar un cadou ce imbina latura estetica cu cea ergonomica iti va aduce un plus de confort in fiecare zi. De aceeasi parere sunt si cuplurile, ceea ce inseamna ca poti avea in vedere acest aspect atunci cand faci o achizitie.
 


Difuzorul Aromaterapie, de nelipsit in orice locuinta -  cadou aniversare

cadou cupluri difuzor aromaterapie
Cuplurile impart orice, de la ultima bucata de prajitura ramasa in farfurie, pana la intreaga locuinta. Si ce poate fi mai frumos decat sa le oferi un difuzor aromaterapie care sa le aduca un plus de confort? Este cunoscut deja efectul benefic al uleiurilor esentiale asupra organismului. Pe langa purificarea aerului si inducerea unei stari de relaxare, acestea intaresc imunitatea si neutralizeaza mirosurile neplacute. Ajuta orice cuplu sa isi creeze „un mic colt de rai”, chiar la ei acasa. Difuzorul disperseaza uniform particulele de ulei esential, iar acestea se vor resimti peste tot. E ideal pentru cuplurile proaspăt căsătorite, dar si pentru cele longevive. 


Accesoriile pentru vin, ideale pentru cupluri (mai ales minunatele pahare deluxe)


Vinul a fost dintotdeauna asociat cu ideea de senzualitate. Nimic nu este mai placut decat sa savurezi un rose in compania persoanei dragi. Avand in vedere acest considerent, poti observa ca un tirbuson electric cu accesorii vin reprezinta o idee geniala de cadou pentru orice cuplu. Un gadget de  ultima generatie, creat special pentru a veni in ajutor persoanelor ce deschid o sticla de vin la cina sau ori de cate ori serbeaza un eveniment important.
cadou cupluri accesorii vin

Prevazut cu un tirbuson electric, cutter pentru folie, picurator si stopper, setul este perfect si pentru cuplurile ce tocmai s-au mutat intr-o noua locuinta. Eleganta este cuvantul cheie ce descrie cel mai bine acest cadou, iar faptul ca vine ambalat intr-o maniera deosebita nu poate reprezenta decat un plus.

Iti recomandam si un decantor glob ca si  cadou pentru un cuplu de  ziua îndrăgostiților sau alta ocazie deosebita. 

 

Masaj in confortul propriei locuinte? O idee geniala. 

cadou cupluri aparat masaj shiatsu
Te gandesti la bunastarea cuplului tau preferat? Atunci ii poti rasfata cu un aparat masaj Shiatsu termal, terapeutic si tonic. Dupa zilele aglomerate de la serviciu, nimic nu le va prinde mai bine decat un masaj reconfortant. Ti-i imaginezi deja cum stau la rand, dorind sa utilizeze aparatul din ce in ce mai mult. Vor avea nevoie de zeci de minute pentru a se decide cine va folosi dispozitivul prima data. Dar tocmai acesta este farmecul lor, nu-i asa?

Nu exista cuplul perfect, ci doar doi oameni ce reusesc sa gaseasca o cale de mijloc. Lasand gluma la o parte, cercetatorii au demonstrat faptul ca masajul nu doar ca amelioreaza durerile, ci stimuleaza si circulatia sangvina. Sanatate inainte de toate, corect? Cadoul perfect, am spune noi - chiar si de moş nicolae, pentru cupluri proaspăt căsătorite si alte cupluri simpatice. 

 

Inghetata, pe placul tuturor - pentru aniversare cuplu sau  zi de nastere parteneri


Un desert racoros de vara, asa ar descrie majoritatea oamenilor inghetata. De la mic la mare, oricine isi doreste sa savureze un astfel de preparat de-a dreptul delicios. Nu stii ce sa daruiesti unui cuplu? Nimic mai simplu: un kit DIY Rulouri de inghetata tailandeza.
cadou cupluri inghetata tailandeza
Yummy! Cine stie, poate cand treci in vizita pe la ei, vei gusta si tu ceva dulce. Kit-ul vine „la pachet” si cu o carte de retete, de unde ambii parteneri se pot inspira in pregatirea diferitelor sortimente de inghetata. E si un minunat  cadou de casă noua - o idee buna daca este vorba despre un cuplu care s-a mutat recent. 

 

Organizatorul de cada..pentru o seara in 2. Ofera-l la zi de nastere, Craciun, cadou cuplu Mos Nicolae etc


Fie ca sunt sau nu persoane romantice, organizatorul de cada este un “must-have” pentru fiecare cuplu. Aceasta idee de cadou se afla in topul preferintelor, aspect deloc surprinzator. Ce poate fi mai relaxant decat o baie cu multa spuma, alaturi de persoana mult iubita? Urmeaza sa oferi un cadou unui cuplu si nimic nu pare suficient de bun?
cadou cupluri organizator de cada
Ia in calcul organizatorul de cada, unde indragostitii pot sa aseze paharele de sampanie sau o lumanare cu un design cat mai interesant. Suna atat de bine, incat acum iti doresti sa achizitionezi un astfel de produs si pentru tine, nu-i asa?

Mai recomandam un trandafir placat cu aur de Ziua Indragostitilor, ceva pentru casa si gradina sau un cadou special de masaj pentru cei care sarbatoresc cativa ani de aniversare casatorie. 


 

Patura cu maneci, pentru zile „cozy”, pentru aniversare cuplu,  aniversare casatorie, Craciun etc

cadou cupluri patura cu maneci
Cadourile pentru cupluri pot fi de-a dreptul adorabile. Un exemplu potrivit in acest sens este reprezentat de patura cu maneci, o inventie cat se poate de ingenioasa. Ori de cate ori un cuplu isi doreste sa urmareasca un film sau sa petreaca timp impreuna si sa povesteasca despre ziua lor, patura cu maneci le va fi cel mai bun prieten.

Cine nu isi doreste sa se simta cat mai confortabil si sa „se cuibareasca” langa iubit? Se spune ca imbratisarile au un adevarat efect terapeutic, diminuand starile de tristete. Si pana la urma, de ce sa nu iti gasesti fericirea in bratele celui drag?


Ti se poate parea o adevarata provocare sa gasesti cadoul potrivit pentru parinti, nasi sau alte cupluri la fel de simpatice. In realitate, lucrurile sunt cat se poate de simple: priveste-i ca pe un intreg si incearca sa le descoperi preferintele, iar restul vine de la sine. Cu un cadou practic nu poti da niciodata gres, deci „mergi la sigur”. 


 
Cadouri pentru Nasi - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%
Cadouri pentru Nasi - Pendul din crom cu nisip
-60%
Cadouri pentru Nasi - Decantor Sticla Diamant
-16% + Cadou

Decantor Sticla Diamant

224 Lei 189 Lei
5
Cadouri pentru Nasi - Joc de Sah in 3
-13%

Joc de Sah in 3

338 Lei 294 Lei
Cadouri pentru Nasi - Decantor de bauturi Rotativ
-37% Top 10
Cadouri pentru Nasi - Rama foto magnetica levitanta
-29%
Cadouri pentru Nasi - Joc table backgammon, Design Nuc
-18%
Pusculita trasnita Foame de bani

Pusculita trasnita Foame de bani

Achizitie verificata

Voinea Simona,

Recomand! Firma serioasa si prompta in livrare, produse calitative conforme cu descrierile si pozele de pe site. Comand de pe Mindblower de fiecare data cand vreau sa ofer cadouri inspirate si haioase.
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe

Camelia Vlangăr,

Totul la superlativ. Ambalaj deosebit, cu atenție împachetat, a ajuns în siguranță,sper că a fost un cadou apreciat.
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique

Cristian Dumitru,

Seriozitate,promtitudine!Un cadou superb!
Cutie de bijuterii verde, You're too precious, + Bratara 7 Chakre CADOU

Băzărea Ion,

Sunt foarte mulțumit atât de calitatea produselor achiziționate cât și de calitatea serviciilor.
Organizator de incheietura pentru scule The Handy Helper

Cocoi Claudia,

Buna ziua. Foarte frumoase produsele, de efect dar cred ca trebuie sa va largiti gama.
Set cadou Decantor Mitraliera AK47 si 4 pahare cu glont

Raiu Madalina,

⭐⭐⭐⭐⭐
Rama foto magnetica levitanta

Rama foto magnetica levitanta

Achizitie verificata

Carmen Constantin,

⭐⭐⭐⭐⭐
Pendul pentru indecisi, Alegeri Trasnite

Niculae Adriana,

Produsele dvs au adus multa bucurie destinatarilor. Sunt altfel de cadouri, sunt trăsnite și amuzante. O să mai comand cu siguranță !
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe

ELENA-ADINA TUTUNARU,

Super calitate si promptitudine,felicitari
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe

Harko Camelia,

Super profesionalism,impecabil un cadou minunat pe care l.am mai comandat și îl voi mai comanda cu siguranță prietenilor și evident si soțului.Foarte încântați, este exact ca în descriere.Foarte plăcut surprinsă. ,,PROFESIONALISM SI EXCELENȚĂ "este ceea ce va caracterizează.Va mulțumesc!
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe

Lascu Violeta,

Rapiditate, profesionalism, cadouri minunate, ambalate perfect. Cu siguranta voi reveni pt alte comenzi. Va multumesc si va doresc mult succes in continuare!
Stativ de casti Disco-stand

Stativ de casti Disco-stand

Achizitie verificata

Zota Anca,

Cadouri interesante, preturi bune, livrate la timp și în condiții optime!
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe

Tirlui Nicoleta,

foarte multumita si pe viitor voi apela la serviciile dvs
Set Decantor de bauturi Rotativ cu 2 pahare, argintiu

Arcaleanu Diana,

Calitate preț,excelent!Cu siguranță voi reveni!100 %calitate și exact ca și în prezentare.Recomand tuturor!
Lampa Glob de Cristal cu Inima, cadou romantic

Delia Delia,

Cadoul perfect!
Suport bijuterii creativ Copac cu pasari, Fortune

Bica Serban,

5* pentru comanda, 2 copăcei suport bijuterii- arata ca în foto, dimensiuni reale și material bun-la preț mic. Livrare rapid (2 zile pana în Suceava). Recomand
Valiza Deluxe cu accesorii de vin Premium, set 9 piese

Vlad Tania,

Totul la superlativ!!! Multumesc!
Set Decantor de bauturi Rotativ cu 2 pahare, auriu

Negoita Nicoleta,

Set Decantor de bauturi Rotativ cu 2 pahare, auriu = l-am primit si arata impecabil ! inclusiv cele doua pahare ! L-am mai comandat odata, pentru cele doua pahare, ca sa pot avea un set de 4 pahare ! Foarte multumita !!
Cutie bijuterii, cu cheita, Verde smarald, Bratara 7 Chakre CADOU

Georgescu Monica,

Am revenit cu o comanda pentru a face cadouri. Cutiile sunt frumoase, bine comparimentate si bine lucrate. Raportul calitate pret este bun. E o surpriza placuta si cadoul (bratara). Livrarea a fost prompta. Multumesc, Mindblower!
Cutie de bijuterii verde, Superba, Bratara 7 Chakre CADOU

Malita Beatrice,

Sunteți UNICI iar seriozitatea vă RECOMANDĂ!
Glob pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED. C-Shape

Hurdubae Elena Daniela,

Cadoul este foarte frumos, persoana care l-a primit a fost surprinsă și încântată. Personal și eu am fost încântată de produs. Foarte frumos și interesant. Frumos împachetat a ajuns foarte repede și fără defecțiuni. Recomand.
Set cadou Decantor sticla Craniu 1000ml, cu 6 pahare Free Spirits

Gavrilescu Irina Elena,

Recomand acest site ,produse de calitate, promptitudine în ceea ce privește livrarea .
Rama foto magnetica levitanta

Rama foto magnetica levitanta

Achizitie verificata

Cojocaru Lenuta,

Recomand cu drag! Tot ceea ce am comandat a fost de calitate, expedierea rapida, sunt foarte multumita.
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique

Radu Daniel,

Foarte mulțumit și foarte serioși, o să comand cu siguranță în viitor din nou
Set cadou 4 Pahare LUX Epique Glob

Set cadou 4 Pahare LUX Epique Glob

Achizitie verificata

Tatu Gianina,

Timpul de livrare rapid, ceea ce nu ma asteptam. Produsele sunt de calitate. Persoana careia i s -a oferit cadoul a fost foarte incantata. Felicitari!!!! Recomand!!!
Cutie de bijuterii verde, You're too precious, + Bratara 7 Chakre CADOU

Ioana Suldac,

Este superbă cutiuța pentru bijuterii , este foarte bine compartimentată, încăpătoare, un material foarte finuț și este mult mai mare în realitate . Cu siguranță cea mai bună alegere!!❤️
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe

Petruta Fenechiu,

Mulțumesc mult! A ajuns în stare perfectă, e minunat!
Rama foto magnetica levitanta

Rama foto magnetica levitanta

Achizitie verificata

Constantinescu Anca,

Va multumesc pentru promtitudine! Șiiiii, dragi doritori de "obiecte haioase" va recomand sa indrazniti sa comandati
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique

RADULESCU Loredana,

Excelent
Cutie bijuterii, cu cheita, Verde smarald, Bratara 7 Chakre CADOU

Mathe Iulia,

Am cumpărat pentru a doua oară dela dumneavoastră. Produsele sunt de foarte bună calitate, iar livrarea a fost efectuată la două zile după comandă. Felicitări!
Lampa Glob de Cristal cu Inima, cadou romantic

Milea Lidia,

Îmi plac produsele. Zi buna!
Lampa Glob de Cristal cu Inima, cadou romantic

Geta,

Arata exceptional, finuta si delicata. Singurul minus este ca nu e fara fir, si trebuie sa stea conectata la priza. Dar altfel, e un cadou superfain.
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Deluxe

Florentina,

Un set complet pentru un cadou inedit, calitate superioară, produs foarte bine lucrat, finisaje foarte bune, comanda a ajuns foarte repede, produsul a fost livrat în condiții foarte bune. RECOMAND!
Vouchere sexy pentru el

Vouchere sexy pentru el

Achizitie verificata

CIUCU CLAUDIA,

Foarte interesante produsele! Am avut din ce alege, va multumesc pentru promptitudinea livrarii!
Purificator auto cu incarcator dual port USB

Elena Doina Munteanu,

Am comandat acest purificator pentru auto si inca un produs si le-am oferit cadou fiului meu. A fost extrem de incantat. Eu am fost placut impresionata de amabilitatea, promptitudinea si intelegerea de care a dat dovada dna Alexandra care a facut toate demersurile pentru a primi in timp util, al 2 lea colet, cu produsele in stare buna. Mentionez ca primul colet livrat de catre firma Cargus a sosit in stare deplorabila din vina curierului, care a neglijat faptul ca toate coletele sunt daruri pentru cei dragi si trebuie grija la livrarea lor. Se mai intampla, nu suntem perfecti, dar este bine ca fiecare sa-si faca treaba cu responsabilitate. Datorita dnei Alexandra, care a venit cu propunerea de a le inlocui, am reusit sa-i fac o surpriza fiului meu cu ocazia zilei lui de nastere . Multumesc cu recunostinta pentru atentie, implicare si empatie.
Set cadou decantor Glob Pamantesc cu 4 pahare Deluxe

FLORINA ANDREIAS,

Foarte interesant, Am avut parte de promtitudine si profesionalism
Descopera mai multe review-uri

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!