Ce cadouri de dama poti pregati pentru o femeie unica?

Ce cadouri de dama poti pregati pentru o femeie unica?
“-Inca nu m-am gandit in ce locatie sa imi sarbatoresc ziua de nastere anul acesta” spune sora ta cu mult entuziasm. Doar la auzul vocii ei ti-o imaginezi stand cu telefonul la ureche si cu un zambet larg pe fata. Mereu a fost sufletul petrecerii, iar aniversarile sale au fost din ce in ce mai impresionante, de la an la an. “-Ce ar fi sa mergem cu totii intr-o vacanta exotica si sa petrecem pana in zori pe o plaja orientala?”. “-Ar fi minunat, dar nu la fel de placut ca si creditul pe 5 ani pe care ar trebui sa il faci”, raspund eu razand. “-Ce noroc am ca visatul nu costa bani” zice ea pe un ton vesel. Conversatiile dintre voi sunt de-a dreptul amuzante, iar umorul este trasatura de familie. Revenind la treburi mai serioase, incepi deja sa te gandesti la un cadou surprinzator pentru mezina familiei. Si nu, nu e usor de impresionat!

Cadouri elegante, pentru femeile preocupate de infrumusetare

Sa alegi un cadou pentru o femeie poate fi la fel de „usor” precum a escalada pe un munte. Foarte putine persoane se pricep la alpinism, nu-i asa? Lasand gluma la o parte, doamnele si domnisoarele sunt mai greu de multumit decat te-ai fi asteptat, asa ca nu e de mirare ca poate fi complicat sa gasesti cele mai surprinzatoare cadouri de dama. Totusi, cu unele alegeri clasice nu poti da gres. Stii deja ca printre preocuparile lor se numara fashion-ul sau domeniul de beauty. In cazul in care nu te-ai decis asupra unui dar, ia in calcul varianta de „mers la sigur”.

Cutia de bijuterii, un accesoriu perfect pentru orice „fashionista”
Cutie de bijuterii cadouri dama

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca femeile adora bijuteriile si au o intreaga colectie de cercei, inele sau lantisoare cu pietre pretioase. Se spune ca accesoriile pun in evidenta frumusetea naturala a oricarei persoane, fapt cu care nu poti decat sa fii de acord. Cutia de bijuterii Charming nu doar ca are un aspect nobil, insa se dovedeste a fi si cat se poate de utila. O adevarata metoda de depozitare a bijuteriilor intr-o maniera ingenioasa. Iti doresti sa oferi un cadou pe cat se poate de frumos, pe atat de practic, iar cutia de bijuterii intruneste ambele caracteristici.

Bratara energetica, ideala pentru o stare de relaxare
bratara energetica cadou dama

In societatea moderna, timpul este o resursa destul de limitata. Deseori ti se intampla sa ai parte  de situatii stresante la locul de munca. Acelasi lucru se intampla si in cazul femeilor ce au un program incarcat. Ba mai mult, jobul lor nu se termina atunci cand ajung acasa, ci isi preiau in serios atributiile de mama. Opteaza pentru un cadou ingenios, cum ar fi bratara energetica aromaterapie, ce are un efect benefic asupra intregului organism. Care este rolul acestui accesoriu unic? Ei bine, pietrele de lava absorb uleiurile esentiale si induc o stare de bine oricarei femei. Ba mai mult, design-ul colorat al bratarii va scoate din anonimat orice tinuta.

Oglinda, oglinjoara, pentru femeile pasionate de machiaj
cadouri dama oglinda

Machiajul se numara printre activitatile preferate ale oricarei femei, tocmai datorita faptului ca reprezinta o tehnica de infrumusetare cu rezultate mai mult decat vizibile. Portfardul pregatit, pensulele asezate cu atentie pe masa..insa pare ca lipseste elementul cheie: o oglinda de machiaj cu becuri 4 in 1, pliabila. Nu te-ai decis inca asupra cadoului pentru iubita, mama sau sora? Nimic mai simplu! Ofera-i o oglinda profesionala in care sa se priveasca cu mare drag in fiecare dimineata. Becurile asigura o luminozitate optima, ceea ce inseamna ca orice machiaj va fi realizat cu mare atentie, pentru a nu exista nici cea mai mica imperfectiune.

A zis cineva „iceface roller?”
ice roller cadou dama

Da, ai auzit foarte bine! Gratie tehnologiei, orice persoana isi poate efectua o rutina completa de ingrijire a tenului, chiar in confortul propriei locuinte. Asigura-te ca femeia speciala din viata ta are mereu la indemana un roller pentru masaj cu care isi poate rasfata pielea. Nu poti da gres cu o astfel de alegere inspirata. Imediat dupa ce este scos din frigider, iceface roller-ul va stimula microcirculatia de la nivelul epidermei si va reda luminozitatea oricarui chip, indiferent de varsta. Cearcanele, porii dilatati sau roseata vor deveni doar o amintire neplacuta pentru doamne sau domnisoare.

Kit-ul de curatare al pensulelor, mai mult decat esential
cadou dama set igienizare pensule

Fiecare femeie stie cat de importanta este intretinerea corespunzatoare a pensulelor cu care se machiaza zi de zi. De aceea, un kit de igienizare a acestor ustensile este mai mult decat folositor doamnelor cochete ce se aranjeaza cu orice ocazie. Este vorba despre un cadou la mare cautare, ce transforma intreg procesul de curatare intr-o activitate mult mai simpla. Practic, in doar 20 de secunde pensulele vor fi spalate si uscate. Suna bine, nu-i asa? De aceeasi parere vor fi si sarbatoritele ce vor primi un astfel de dispozitiv de ultima generatie.

Epilarea, din ce in ce mai simpla
cadou dama set epilare

Piele catifelata, in doar cateva minute! Acesta ar fi visul multor femei ce sunt preocupate de ingrijirea personala. Si cum ar fi sa le indeplinesti chiar tu dorintele? Nu, nu ai intrat in posesia lampii lui Aladdin, insa poti opta pentru un set cadou femei epilare si ingrijirea pielii. Firele de par nedorite vor ramane doar o amintire neplacuta, gratie celor 5 capete interschimbabile ce permit atat epilarea faciala, cat si cea corporala. Ba mai mult, aparatul ultra modern permite chiar si exfolierea tenului, ceea ce nu poate fi decat un real avantaj pentru femei.

Adio, puncte negre!
aparat puncte negre cadouri dama

Punctele negre se numara printre cele mai suparatoare imperfectiuni ale tenului. Aflate in zona centrala a fetei, acestea sunt cat se poate de inestetice. Metodele clasice de extragere nu dau rezultate in cele mai multe dintre cazuri. Insa stii ce functioneaza cu adevarat? Un aparat facial pentru indepartarea punctelor negre. Daruieste un astfel de produs si vei primi multe aprecieri de la femeile ce isi doresc sa obtina un ten radiant, fara a mai cheltui o gramada de bani pe tratamente scumpe dar..inutile.

Toate acestea fiind zise, ia in calcul recomandarile noastre de cadouri si surprinde-o cu adevarat pe cea mai importanta doamna din viata ta. Si nu uita! Nu exista cadoul perfect, ci exista cadoul care sa se potriveasca cel mai bine personalitatii sau preocuparilor sale.

Cadouri Femei - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%
Cadouri Femei - Papusa VOODOO a sefului
-32%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!